Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Crysis Warhead Kurbağalı Son (Siz de deneyin)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Oyuna Özel Forumlar >> Crysis >> Crysis Warhead Kurbağalı Son (Siz de deneyin) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
MMTC

9 Ekim 2008; 1:07:05 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

http://img206.imageshack.us/my.php?image=bumulx4.jpg
http://img48.imageshack.us/my.php?image=lovewithkurbaapk7.jpg
http://img50.imageshack.us/my.php?image=rezillikdm6.jpg
http://img50.imageshack.us/my.php?image=skandaltl9.jpg
Resimlerden anlaşıldığı üzere oyundaki gizli kurbağaları toplarsanız oyunun sonunda "UFAK" bir değişiklik oluyor. Bunu sizinde denemeniz için en son SAVE dosyasını upload ediyorum. Rardan çıkan dosyayı Crysis WARHEAD save klasörüne atmanız yeterlidir.
http://rapid-share.com/files/152184906/Kurba__287_al__305__Save.rar.html
Parola: MMTC
Rapid ile share arasındaki "-"yi kaldırın.
Not: Nasıl olduysa 1 tane uzaylı kalmış. Onu size zahmet öldürüverin. Sonra videoya giriyor iyice rezalet oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMTC -- 9 Ekim 2008; 1:04:54 >

SilverQuasar

9 Ekim 2008; 17:08:46 

merak etim fakat ilk önce orjinalini bitirmeliyim kesinlikle deicem

Aklım hayalim olur, döner dolaşır yine beni vurur.
SilverQuasar (2008-...)
Kapitalizm, gölgesini satamadığı ağacı keser.

Nick: SilverQuasar
Dante*

9 Ekim 2008; 17:15:48 

Bu Ne Ya Kurbağa İlginc

This hand was made for sending guys like you back to hell !!!
Zlatan Ibrahimovic
F0NDiP

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Ekim 2008; 17:51:03 

öküz gibi bir kurbağa ile karşılanıyorsunuz.
hiç gerek yok arkadaşlar , dandik bir şey ile oyunun güzelliğinin içine etmişler
ben şahsen o kadar uğraştım sonunu merak ettiğimden, gerçekten saçma bir olay...

It is known that there are an infinite number of worlds, simply because there is an infinite amount of space for them to be in. However, not every one of them is inhabited. Therefore, there must be a finite number of inhabited worlds. Any finite number divided by infinity is as near to nothing as makes no odds, so the average population of all the planets in the universe can be said to be zero. From this, it follows that the population of the whole universe is also zero, and that any people you may meet from time to time, are merely the products of a deranged imagination.
QbLaY!!!

9 Ekim 2008; 18:10:10 

Valla ben inanmamıştım bu haberi duyunca ama varmış gerçekten.Çok saçma olmuş böyle bişey yapmaları,ne alaka yani.Biz okumasak nerden bilicez o kurbaların bilmem nerdeki hangi kurbağayı toplamamız gerektiğini!

VeRmEk İsTeMeSeYdİ İsTeMeK VeRmEzDi!!!

F0NDiP

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Ekim 2008; 18:12:06 

quote:

Orjinalden alıntı: QbLaY!!!

Valla ben inanmamıştım bu haberi duyunca ama varmış gerçekten.Çok saçma olmuş böyle bişey yapmaları,ne alaka yani.Biz okumasak nerden bilicez o kurbaların bilmem nerdeki hangi kurbağayı toplamamız gerektiğini!

oyunun benden aldığı puanı 10 üzerinden 9 idi ( kestiğim bir puan da kısa sürede bitmesinden)
bu kurbağa olayı ile puanı 10 üzerinden 5 tir benim için

It is known that there are an infinite number of worlds, simply because there is an infinite amount of space for them to be in. However, not every one of them is inhabited. Therefore, there must be a finite number of inhabited worlds. Any finite number divided by infinity is as near to nothing as makes no odds, so the average population of all the planets in the universe can be said to be zero. From this, it follows that the population of the whole universe is also zero, and that any people you may meet from time to time, are merely the products of a deranged imagination.
SilverQuasar

10 Ekim 2008; 19:22:31 

vidyo bulabilirmiyiz acaba?

Aklım hayalim olur, döner dolaşır yine beni vurur.
SilverQuasar (2008-...)
Kapitalizm, gölgesini satamadığı ağacı keser.

Nick: SilverQuasar
Y@k@r

11 Ekim 2008; 12:31:24 

en sevmediğim hayvan kurbağaa

Ekmek baktığında bir buğday tanesi, buğday başak artık, başak toprak.Toprağın üstüne basabiliyorsun ama ekmeğin üstüne basamıyorsun.Çünki seni yetiştiren ahlak yerde ekmek gördüğünde öpüp başına koyup o ekmeği yükseğe koymanı öğretiyor.Sana kutsalı belirtiyor.Vatan bence de kutsal.Sevdiklerimden daha mı kutsal.Sevdiklerim olduğu için vatan diye birşey var.
DRACON1C
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 1 günü kaldı.

12 Ekim 2008; 3:48:50 

Cidden çok saçma olmuş ya

quote:

Orjinalden alıntı: Y@k@r
en sevmediğim hayvan kurbağaa

En_DiabLO

12 Ekim 2008; 13:03:46 

oyunu dün bitirdim bu olayı bugun ögrendim acaba denesemmi kötü bir son oluyormus galiba en iyisi denemek günaha girmenin ne geregi var yavss

FIRTINALAR MARTILARIN SAHİLLERİ SEVMESİNİ ASLA ENGELLEYEMEZ..!
[image]http://img235.imageshack.us/my.php?image=caebgpk1kd8.jpg[/image]
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Oyuna Özel Forumlar >> Crysis >> Crysis Warhead Kurbağalı Son (Siz de deneyin) Sayfa: [1]
Buraya git: