Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
DİKKAT DİKKAT KABLO TV KULLANICILARI OKUYUN !!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> DİKKAT DİKKAT KABLO TV KULLANICILARI OKUYUN !!!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
grafiker

9 Ekim 2008; 0:52:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar kablo tv kasımdan itibaren dijital yayına geçiyor ve sıkı durun aynı anda HD yayınada geçiyor şimdilik sadece 2 kanal var national geographic ve euro sport ama kısa zamanda güncellenecek diyorlar bunun yanında kablo tv de olmayan 30 ayakın kanal daha geliyor E2 gs tv bjk tv gibi kanallarda eklenecek toplam kanal sayısı 65 dediler yada 63 tam aklımda kalmadı bir güzel haberde bu yayını izlemek için kullanıcağımız HD reciver la ilgili bu yayını almamaız için ekstra 2,5 ytl daha isitoyarlar ben yanlış anlamadıysam birde reciver ın fiyatı 200 ytl gibi ucuz sayılabilecek bir miktar bunuda 24 taksit yapıcaklar büyük bir olasaılık ile faturaya yansıtıcaklar + şöyle bir avantajıda var evinde benim gibi 2 tv si olanlar diğer tv ye spliterdan direk alabilecekler yani sd devam ediyor sadece dijital yayın isteyenler için ise reciver fiyatı 80 ytl tabi buda 24 taksit olacak adamlar illaik reciverı bizden almanıza gerek yok sizde alıp bize haber verir seniz bizimkiler gelip takarlar dedi tabi bunun için yada diğer sizden alacağımız reciver için kurulum ücreti alıcakmısnı diye sorduğumda kem kim etti baya bi sıkıştırdım adamı birazda kızdım kaç yıldır oyalıyorsunuz bizi felan dedim adam kendine göre savunaya çalıştı son olarak dedmki bunu şuan furda söylüyorsunuz bize Özellikle HD yayın ile ilgili hiç birşey söylemediniz bunu burda duyuoruz dediğimde onada haklısınız dedi cebit te böyle bir sohbet geçti yarın ilk işim kablo tv yi aramak olucak bakalım ordan bilgiler doğrultusunda reciver ve HD yayını alıcam galiba zaten fazla tv seyretmiyorum seyrettiğim kanallarda nat geog yada euro sport yada discovery channel bilemedin cnbc onun dışındakilerin ne yayın verdiği benim için önemli değil

şimdilik bukadar gelişmeleri buraya yazarım herkeze iyi geceler

9NPAJ EPOX _ATİ RADEON sapphireX2600XT_ AMD 3200+64bit(939) 1gb(ddr 400) kingston_feel huricane_SAMSUNG 226BW_ x530logitech_Panasonic NV GS75_SX1_sanyo Xcati E60_external harddisk western digital premium 320_trust tablet (A4)
grafiker

9 Ekim 2008; 1:07:02 

bir siteden aldığım bilgiyi sinle paylaşıyorum burda alıntıdır.

Türksat sonunda Kablo TV'de yüksek tanımlı (High Definition, HD) yayın dönemine başlıyor. Şu an için İstanbul, İzmir ve Ankara'da test aşamasında olan HD yayın 2009 yılı Şubat ayında tüm abonelere sunulacak.

HD yayınları izleyebilmek için bir Set-top box biçiminde görüntü düzenleyici kullanmak gerekiyor. Aygıtın Kablo TV tarafından uygun fiyat ile kullanıcılara sunulacağı belirtilmiş. HD yayın aylık 9.5 YTL ücretle sunulacak. HD yayına geçişle birlikte kanal sayısı 133'e çıkacak; Bunların 2'si HD, 56'sı sayısal (dijital) ve 55'i analog yayından oluşacak. Kablo TV hali hazırda 21 ilde hizmet veriyor.

9NPAJ EPOX _ATİ RADEON sapphireX2600XT_ AMD 3200+64bit(939) 1gb(ddr 400) kingston_feel huricane_SAMSUNG 226BW_ x530logitech_Panasonic NV GS75_SX1_sanyo Xcati E60_external harddisk western digital premium 320_trust tablet (A4)
tnakresss

9 Ekim 2008; 11:02:40 

kablo tv ile destek hattındanda bilgi almak çok zor. adamlar kendileride bilmiyorlar hatta bizler kadar bile bilgileri yok nasıl iştir anlamadım.

XBOX 360 NTSC-J VERSİYON - LOGİTECH Z5500 - TOSHİBA 32''C3000 PG - TOSHİBA HD-EP30 HDDVD PLAYER

AMD AM2 X2 4800-ECZ 780G-250GB SEAGATE NCQ 16MB SATA2-2*1 GB DDR2 800 MHZ. -ASUS DVD WRİTER

CΛRNIVΛLE

9 Ekim 2008; 11:44:33 

Abi nokta kullanmayı bilmiyor musun? Cümleleri ard arda sıralamışsın, birbirine karışıyor noktalama işaretleri olmadan..

Ranilin

9 Ekim 2008; 11:53:36 

KabloTV yıllardır dijital yayına geçiyor, bekle bekle bir hal olduk Gene açıkcası inanmıyorum bu kadar yakın olmasına ama bakalım..

Intel Core2Duo E4300@3.0ghz, Asus P5B Deluxe , 4 GB DDR2-800, Sparkle 8800GTX , 2x160gb WD Raid 0 + 1x250gb WD + 500gb Seagate FreeAgent Pro, NEC 7173A DVD-RW, Thermaltake LanParty Case Powered by 750W Thermaltake Toughpower PSU , BenQ 19” FP93GX, Logitech Z-5500 + SoundBlaster X-Fi, Logitech G15 + Logitech G7 & eXactMat

32" LCD TV & Xbox 360 & Playstation 3 & Wii & PS 2 & Amiga 500 & PSP & DS Lite & ....

Ygal

9 Ekim 2008; 13:59:30 

İnşallah yine ertelemezler.

Sony Ericsson Cyber-shot® Phones Club

Playstation 2 Slim Siyah 8mb PAL, Xbox360 Elite PAL, Playstation Portable Slim Piano Black 4gb
grafiker

9 Ekim 2008; 15:39:06 

Ya gece yazdım. Hızlı hızlı hiç bakmamışım. Ne bileyim bazen atlıyorum nokta koymayı msn bizi bu hale getirdi işte. Kusura bakmayın.

NOT: Evde yerkalmadığı için bilgisayarı çocuğun odasında bıraktım gece uyanmasın diye böle oldu.
quote:

Orjinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Abi nokta kullanmayı bilmiyor musun? Cümleleri ard arda sıralamışsın, birbirine karışıyor noktalama işaretleri olmadan..

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> DİKKAT DİKKAT KABLO TV KULLANICILARI OKUYUN !!!! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI Eclipse X58
MSI'ın Core i7 platformu için iddialı anakartı Eclipse mercek altında
HIS HD4830 Crossfire
ATI'ın orta alt seviyede yeni silahı HD4830 ve Crossfire performansı mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar