ben oyuın için istiyorum gta4 çıkacak onu felan çalıştırır mı acaba ? nfs undercover, assasian creed felan yeni oyunları çalıştırırsa bu pcyi almak istiyorum..
İşlemci : Intel® Core 2 Duo P8600 İşlemci Hızı : 2,4GHz, 3MB L2, 1066MHz FSB Bellek : 3 GB Sabit Disk : 250 GB Ağırlık : 2,6 kg Bluetooth Portu : Var Ekran Belleği : 256 MB Ekran Boyutu : 14,1" Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800 Ethernet : Gigabit Garanti Süresi : 2 Yıl Hoparlör : Var Bellek Tipi : DDR2 Model : F8VR240DV Ekran Özelliği : WXGA Grafik Tipi : ATI Radeon HD 3470 İşlemci Tipi : Çift Çekirdek Klavye/mouse : Var Optik Sürücüler : DVD-RW Menşei : İthal Touchpad Mouse : Var Ses Kartı : Var Tv-out Çıkışı : HDMI Wireless : Var Kart Okuyucu : Var Dahili Kamera : Var Yazılım : Windows Vista Home Premium
Dostum ben 1,5 aydır kullanıyorum daha bir yamugunu gormedim. Guzel bir bilgisayar oldukcada performanslı fakat oyunlardaki performansı hakkında birşey diyemeyeceğim. Çünkü ben genelde iş ve internet amaçlı kullanıyorum. Ama kanımca çok yüksek ayarlara çımamak kaydıyla GTA4 oynayabilirsin diye düşünüyorum.
Ozellikle oyun konusunda gf9600 serisi ekran karti olan makinalar kadar iyi olmayacagi kesin. Fakat oyun senin icin ikinci plandaysa gayet iyi bir secim olabilir. Oyun oynayacaksan samsung r560 gibi modellere bakmalisin.