Elif Dağdeviren tarafından kurulan ve daha sonra Uzan Grubu`na satılan Netbul.com haber portalı, yeni sahibi Vodafone Türkiye tarafından kapatıldı.
Türkiye`nin en eski internet portallarından biri olan netbul.com, Uzanların son döneminde Telsim bünyesine katılmıştı. TMSF, Uzan grubuna el koyduktan sonra, netbul.com`u da Telsim ile birlikte Vodafone`a satmıştı.
Vodafone bünyesinde Gazeteci Ercüment Erkul yönetiminde 18 kişilik gazeteci ve teknik kadro ile yayınını sürdüren netbul.com`un çalışanları, aynı zamanda Vodafone`un SMS haberleri ile wap üzerinden yayın yayan Vodafone live`ın haber içeriklerini de hazırlıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 9 Ekim 2008; 1:24:09 >
_____________________________
KRALKARTAL - VKFORUM
Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
tksharmely
Uzaklaştırılmış 12 gün cezanın 8 günü kaldı.
9 Ekim 2008; 0:55:12
vodafone dan da bu beklenir.yapıcı hiç bir şey yapmadı bu güne kadar.hep yıkıcı işler yaptı. son örneği de bu olay olmuş.