x1950 xt yi 1 yıl feelin 460 watt powerı (kalitesi iyi olmayan power) ile kullandım.KArdeşim de 5 aydır asusun gerçek 350 wattı ile kullanıyor.İşlemci de 2.0 dual core overclock ile 2.8 de kullanıyor.Hiç bir sorun yok .
abi kasada AMD athlon 64X2, 4600+ işlemci var.. 2 adet 512mb lık DDR2 ram var.. 1 tane HDD 1 tane DVD ROM 1 tane X-Fi ses kartı 8 adet usb portun 2 tanesi kullanımda fan olarakta bi tane kasada bitane de işlemcinin fanı var..tabi power ında fanını saymamız gerekiyo herhalde..
anlayan arkadaşlar hesaplayıp yardımcı olabilirse çok sevinirim yaa..şimdiden çok saolun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliakalin -- 9 Ekim 2008; 0:44:24 >
Uçmaz ama yetmezse yükleme sırasında sistem yeniden başlatılır. Pek sağlıklı değil ama denenebilir. Peak (uç) yük olarak 400W verilmiş zaten. Görünürde yeter gibi duruyor.
Flash bellekler çok fazla güç tüketmezler. 1W bile değildir muhtemelen tüketimleri. Açtığınızda ve yüklediğinizde yetiyorsa sorun olmayacaktır. Tabii takılan USB aygıta göre de değişir ama USB de belli bir sınırda güç tüketir. Yani çok sorun olmaması gerek...
ASus marka 350 watt power ile o ekran kartı çok rahat çalışır. Ben zamanında markasız dandik bi power ile çalıştırmıştım. Ancaaak kesinlikle ve kesinlikle dandik power önermiyorum mutlaka kaliteli psu kullanmak lazım.
power hesaplama siteleri her zaman 2 katına yakın değerler hesaplar. bu sitelerin amaçlar psu sattırmakdır. bu gibi forumlarda da yapılan psu testlerinde doğru söylenmez genelde. herkese en az 500wattlık bir psu lazım diye birşey sokarlar kafasına zorla. kaliteli psu kullanmak kötü birşey değil ama ihtiyacınızdan fazlasını (400 watt ve yukarısı) doğru bulmuyorum... eski kasamı asus 300wattlık psu ile sattım, içinde powercolor x1950 pro vardı ve aylardır tek şikayet duymadım...
400watt dandirik psu ile kullanmıstım bi sorun teşkil etmemişti gerçi kartla fazla vakit geçiremedik 3 ay gibi kullanmıştım kalitelide bi psun var gibi gozkuyo bence kullan bir sorun teşkil etmedikce kullan
arkadaşlar hepiniz çok saolun..sistem çalışıyo..hiç bir problem yok..
ama bazı oyun larda biraz zaman geçtikten sonra fan sesi biraz artıyo ve ve kartın ısı sı yükseliyo..bi sorun yaratırmı..birde kart sıcaklığına kendi yazılımından bakma şansım varmı?