arkadaslar bu ıkı ıslemcıden bırını almak ısıtyorum uzun vadelı kullanmak ıcın hangısını alırsam benm ıcın daha ıyı olur.genele oyun oynayan ve fılm ızleyen ve muhendıslık programlarını cok kullan bırıyım hangısı benım ıcın daha faydalı olur...
burada da fıyatları var...hangısı daha ıyı olur fıyatı onemlı degıl sadece ornek olsun dıye...
veya bunların dısında 400$ a ...alabılecegım en ıyı performansı almak ve uzun vadede bana getırısı en ıyı olacak ıslemcıde olur...onerılerınızı ve orumlarınızı beklıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judge1986 -- 9 Ekim 2008; 0:00:00 >
Q9550 daha faydalı bir seçim olacaktır kanısındayım. Oyunlarda E8600 daha iyi sonuçlar alabilir ancak uzun vadede çoklu çekirdek desteğinin daha fazla gelişebileceği öngörüsüne dayanarak dört çekirdekten yana olur tercihim. Tabii kullandığınız programlara da bağlı aslında. Dört çekirdek desteği şu zamanlarda yoksa pek getirisi olmaz ama ilerleyen zamanlarda dört çekirdek desteği gelirse daha iyi sonuçlar verecektir.
[Working on Skulltrail] Intel 2 X QX9775 sc771 //Intel D5400XS//8 GB FB DIMM-667 Mhz//Quadro FX 5600//Thermaltake Toughpower 1500W //Creative X-fi Audio//Logitech Z5500//24.1' Eizo ColorEdge CG241W//Thermaltake Spedo Advance//WD Raptor 300 GB X 2 + Seagate 1 TB Grafik Tasarım'Maya,Cinema 4D,Zbrush 3.1,Photoshop CS4,Autocad'