Arkadaşlar " Datron rta 1320 " modemim var. Aşağı yukarı 4 aydır downloada başladığımdan dolayı 23 saat kapatmıyorum. Günde 1 saat dinlendiriyorum o 1 saatten sonra modem nete yarım saatte anca bağlanıyor. Bugün " Airties " modem alacaktım ama bir arkadaş " ne gerek var ben hiç kapatmıyorum 2 senedir sen neden kapatıyosun ki " diye kafamı karıştırdı. Sorum şu; hiç kapatmazsak güvenlik v.s. gibi problemler olmaz mı ? Yoksa hemen yarın alayım diyorum bi Airties. Cevaplarınızı bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Lotus -- 8 Ekim 2008; 23:52:11 >
Airties değil dostum yanlış anlamışsın şu an kullandığım " Datron " . Datron da ısınma problemi var diyolar da o yüzden sordum. Bi de kablolu modem bu nasıl şifre koyacağım ki ? Unutmadan bi de " WTA " şifreleme nedir ?
Interneti ve pc'yi kullanmadığımda mutlaka düğmesinden kapatırım.. Böylece hem ömrü daha uzun olacaktır hemde luzumsuz elektrik sarfiyatı olmayacaktır.
Evdeki modemimi bilgisayarı kapattığım zaman kapatıyorum. Açık kalması gereksiz görüyorum. Ama işyerinde ki modemim sürekli kaç senedir açık duruyor... Sadece elektrikler kesilince kapanıyor
dostum; modeminin ısınma problemi varsa mermer gibi sürekli soğuk kalacak bir yüzeye yada metal gibi sürekli ısıyı hızlı dağıtacak bir yüzeye koymanı tavsiye ederim ben öyle yaptım sorun çözüldü, modemim 24 saat açık
dostum; modeminin ısınma problemi varsa mermer gibi sürekli soğuk kalacak bir yüzeye yada metal gibi sürekli ısıyı hızlı dağıtacak bir yüzeye koymanı tavsiye ederim ben öyle yaptım sorun çözüldü, modemim 24 saat açık
Valla sağolasın güzel çözümler Özellikle mermer projesini denemeyi düşünüyorum