bilader bende okcuyum sen en iyisi cold ligyting aç çünkü cold düşmanlarını donduruyo ve sana zaman kaznadırıyo fire ceya ligyting açarsın bırazcıkdaha dmg yükselirokadar lgtingide bufları aç buzu aç canavar yanına gelene kadar donuyove yatı yo bence buz elektrik
bilader bende okcuyum sen en iyisi cold ligyting aç çünkü cold düşmanlarını donduruyo ve sana zaman kaznadırıyo fire ceya ligyting açarsın bırazcıkdaha dmg yükselirokadar lgtingide bufları aç buzu aç canavar yanına gelene kadar donuyove yatı yo bence buz elektrik
buz elektrik
buda farklı bi bakış açısı tabi
sen 90 lvl de fire ile vur bide light ile vur ne kadar farkediyo bakalım benim tercihim birazcık dmg den yana (fire-light-pach)
buz elektrik
buda farklı bi bakış açısı tabi
sen 90 lvl de fire ile vur bide light ile vur ne kadar farkediyo bakalım benim tercihim birazcık dmg den yana (fire-light-pach)
90 level bowman char sahibi olarak söylüyorum. kesinlikle cold yapmanı öneririm. çünkü bowmanlerin defance adına pek bişeyleri yok. ne bir skill ne bir shield. bu nedenle light yapman düşük olan defanceni iyice yerlerde süründürecek. ayrıca hangi buildi yaparsan yap setin çok iyi olmalı. bowman göründüğü gibi bir char değil.