Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
iPHONE 3G artık Hepsiburada da

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> iPHONE 3G artık Hepsiburada da Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Noctivagant

8 Ekim 2008; 23:50:18 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

APPLE iPHONE 3G 8 GB

1.325,38 YTL

http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-3g-8-gb/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepiphone8gb

APPLE iPHONE 3G 16 GB

1.557,78 YTL

http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-3g-16-gb/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepiphone16gb

Hepsiburada sitesinde gezerken gördüm meraklıları için konu açıp link vereğim dedim.

Bu fiyatlara bu telefon. Cidden yazık bu kadar parağı halk etmiyorlar bence.

Intel C2DUO E8400 3.00GHz İşlemci, Asustek StrikerII Formula Anakart, Asustek EN8800GT , Kingston HyperX 2GB 800MHz, High Power 560W, Seagate 320 7200 NCQ SATA2 16MB ST3320620AS, ASUSTEK TA-D51 ATX KASA GRİ 350W
hyperion_92

8 Ekim 2008; 23:56:48 

İşte hepsiburada işte kazık belliydi böyle olucağı... internetten alıcaksanız gedikgross.com u bekleyin bence...

Xbox 360 Pal Arcade - PSP 1004 K Ceramic White - PS2 PAL - Nokia N70 - iPhone 3g 8gb (bi alamadık :D )
Shady

9 Ekim 2008; 0:08:53 

Turkcell'in açıkladığı fiyatlardan yaklaşık 40 euro fazlaya satıyor (16gb).Bence eleştirilcek bir yanı yok.Euro'da 1900ü gördüğü için bu kadar yüksek bir ücret ortaya çıkıyor.

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz..." İ. ÇUPİ

mcff

Sisteme Gözat

9 Ekim 2008; 0:19:27 

media markt ı bir kurcalayın derim 1300kusure aldım ben
2 hafta once

�Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.� M. Kemal ATATURK
ekremus

9 Ekim 2008; 0:23:13 

ben de 2 gün önce teknosada 16 gb tını 1373 ytl ye aldım.ayrıca peşin fiyatına 5 taksit yapıyor.

karantina61

9 Ekim 2008; 1:00:37 

bikaç gün içinde fiyatlar artmış şekliyle görmeye başlayabiliriz haliyle euro şuanda 1.90 ın üstünde ve ne olacağıda belli değil.. umarım hayırlısı olur zarar çok ülkemiz için...

karantina@karantina
iphone 3G 16GB
wolverine7715

9 Ekim 2008; 1:31:04 

oha çok pahalı değmez (bence) ...

♥ Iki tür insan daima açtır. Biri bilimi arayan, diğeri de parayı.
firfirdolan

9 Ekim 2008; 2:13:33 

cep kask ı bile pahalıya yapıyorlar..
teknosada 19 ytl cepkask

karantina61

9 Ekim 2008; 2:21:31 

quote:

Orjinalden alıntı: firfirdolan

cep kask ı bile pahalıya yapıyorlar..
teknosada 19 ytl cepkask

dostum cep kask dedinde aklıma takıldı... bizim turkcell den aldığımız iphone 3G leri cep kask yapma imkanımız varmı acaba yada başka herhangi bir şekilde sigortalatma alternatifimiz varmı... bu konuda bişeler biliyomusunuz

karantina@karantina
iphone 3G 16GB
forumcuabi

9 Ekim 2008; 3:41:40 

bende onu diyorumda bazıları anlamayıp iphne cazgırlığı yapıyor. bu telefon bu paraları hak etmiyor. hak etse abd de 1500e satılırdı. bu telefonun en fazla ederi 500 dolar seyrinde. oda bu fiyada satılıyo zaten bazı yerlerde. tr de ise 1300 dolar. arada ki farka bak. bu farkı bile bile nerdeyse 3 iphone parasına 1 iphone almak mantıklı diyenler var bu forumda! bilmiyorum nedir bu mantık. Telefon güzel güzel olmasına ama bu fiyatlara almak bana göre değil. insin azcık normalin değil normal fiyatına insin en azından ki alınsın. bu fiyatlar fena şişirilmiş fiyatlardır. dolara euro ya bağlamak mantıksız.

Ormanci

9 Ekim 2008; 10:12:33 

quote:

Orjinalden alıntı: forumcuabi

bende onu diyorumda bazıları anlamayıp iphne cazgırlığı yapıyor. bu telefon bu paraları hak etmiyor. hak etse abd de 1500e satılırdı. bu telefonun en fazla ederi 500 dolar seyrinde. oda bu fiyada satılıyo zaten bazı yerlerde. tr de ise 1300 dolar. arada ki farka bak. bu farkı bile bile nerdeyse 3 iphone parasına 1 iphone almak mantıklı diyenler var bu forumda! bilmiyorum nedir bu mantık. Telefon güzel güzel olmasına ama bu fiyatlara almak bana göre değil. insin azcık normalin değil normal fiyatına insin en azından ki alınsın. bu fiyatlar fena şişirilmiş fiyatlardır. dolara euro ya bağlamak mantıksız.

forumcuüstad,

peki söyler misiniz 500 dolara nerede satılıyor? İtalya, Fransa, Almanya vs. gibi ülkelerde de bu meret 400-500€, 1000 lira seviyelerinde. Darty'de de 1.200'e 8gb'lık olanı var. Neredeyse aynı yani...

ABD'de kaça satılıyor peki? 200 dolar demeyin sakın allah aşkına iPhone çıkalı bir yıl oldu, hala bunu söyleyenler var, o bakımdan diyorum.

Dolara Euro'ya bağlamak nasıl mantıksız? Fena şişirilmiş derken? Yani birkaç ay sonra 500 liraya mı satacaklar? Yapmayın... Düşse düşse 1000 liraya düşer. Henüz fiyatının çok aşağılara inmesi için erken. Piyasaya daha yeni girdi, bismillah, fiyatı elbette düşmeyecek. Bazı mağazalar elbette rağbet fazla olduğundan, fiyatlarını çok düşürmüyor. Fakat dediğim gibi Darty 8gb'lığını 1.169 liraya satıyor. En düşük bunu gördüm garantili olarak. Spot mpot belki daha ucuza da bulunabilir.
Shady

9 Ekim 2008; 10:24:37 

Euro'nun fiyatındaki hızlı artış iPhone fiyatlarınıda her elektronik alete etki yaptığı gibi arttırdı..

Turkcell'in Mağazalarında iPhone fiyatları;

8gb=1237 (Peşin)
16gb=1454 (Peşin)

Normalde 26sından yakın zamana kadar 16gb 1372ytl'den satılmıştı.

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz..." İ. ÇUPİ

stonegiant

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Ekim 2008; 10:45:04 

fiyatlar fırladı sebebi de dolar euronun uçması demekki kardayız

IPHONE 3G 16gb(Siyah) KULLANICISI
mrtbjk

9 Ekim 2008; 11:04:51 

quote:

Orjinalden alıntı: stonegiant

fiyatlar fırladı sebebi de dolar euronun uçması demekki kardayız

yuhhhhh yaaa

Toshiba Satellite M70-159, LG R400
Playstation3 60GB PAL v2.52, PSP V3.90 m33
iPhone 8GB V1.1.4, Canon 400D SLR
Pioneer PDP-436XDE Plazma
Pioneer VSX-415-K Amplifier
Pioneer DVR-540H-S HDD&DVD Recorder
Pioneer DV-490V-K DVD-Player
peugeot206WRC

9 Ekim 2008; 12:00:07 

iphone fiyatları asla düşmez. Apple fiyatlarını düşürmez yeni nesil çıkartır eskisini piyasadan çeker.

Fotoğraflarım
Fotokritik Fotoğraflarım
Noctivagant

9 Ekim 2008; 12:09:32 

ben aynı görüşte dilim ben Samsung innov8 aldım fiyatı hepsiburada da 1.230.00 YTL dolara bazlı fiyatlar yükselse onunda artması gerekirdi. Bu arada turkcell bayileri telefonlara cepkask yapmıyorlar. Yalova da ben sordum böle bir uygulama yapmıyoruz dediler.

999 YTL Samsung Omnia dururken sırf ismi var ve çok popiler oldu diye APPLE iPHONE 3G o kadar para verilmez çünkü iki telefonun özellikleri arasında fiyata yansıcak kadar fark yokken aradaki fiyat farkı sadece iPHONE 3G isim yapmış bir telefon olması. Bu arada iki telefondaki işletim sistemleri farklı ama işlemcileri samsung aitmiş. Yani APPLE kendi telefonunda samsung ait bir işlemci kullanmış

Intel C2DUO E8400 3.00GHz İşlemci, Asustek StrikerII Formula Anakart, Asustek EN8800GT , Kingston HyperX 2GB 800MHz, High Power 560W, Seagate 320 7200 NCQ SATA2 16MB ST3320620AS, ASUSTEK TA-D51 ATX KASA GRİ 350W
gokhankoc_brood

Sisteme Gözat

9 Ekim 2008; 12:26:39