Turkcell'in açıkladığı fiyatlardan yaklaşık 40 euro fazlaya satıyor (16gb).Bence eleştirilcek bir yanı yok.Euro'da 1900ü gördüğü için bu kadar yüksek bir ücret ortaya çıkıyor.
�Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.� M. Kemal ATATURK
bikaç gün içinde fiyatlar artmış şekliyle görmeye başlayabiliriz haliyle euro şuanda 1.90 ın üstünde ve ne olacağıda belli değil.. umarım hayırlısı olur zarar çok ülkemiz için...
cep kask ı bile pahalıya yapıyorlar.. teknosada 19 ytl cepkask
dostum cep kask dedinde aklıma takıldı... bizim turkcell den aldığımız iphone 3G leri cep kask yapma imkanımız varmı acaba yada başka herhangi bir şekilde sigortalatma alternatifimiz varmı... bu konuda bişeler biliyomusunuz
bende onu diyorumda bazıları anlamayıp iphne cazgırlığı yapıyor. bu telefon bu paraları hak etmiyor. hak etse abd de 1500e satılırdı. bu telefonun en fazla ederi 500 dolar seyrinde. oda bu fiyada satılıyo zaten bazı yerlerde. tr de ise 1300 dolar. arada ki farka bak. bu farkı bile bile nerdeyse 3 iphone parasına 1 iphone almak mantıklı diyenler var bu forumda! bilmiyorum nedir bu mantık. Telefon güzel güzel olmasına ama bu fiyatlara almak bana göre değil. insin azcık normalin değil normal fiyatına insin en azından ki alınsın. bu fiyatlar fena şişirilmiş fiyatlardır. dolara euro ya bağlamak mantıksız.
bende onu diyorumda bazıları anlamayıp iphne cazgırlığı yapıyor. bu telefon bu paraları hak etmiyor. hak etse abd de 1500e satılırdı. bu telefonun en fazla ederi 500 dolar seyrinde. oda bu fiyada satılıyo zaten bazı yerlerde. tr de ise 1300 dolar. arada ki farka bak. bu farkı bile bile nerdeyse 3 iphone parasına 1 iphone almak mantıklı diyenler var bu forumda! bilmiyorum nedir bu mantık. Telefon güzel güzel olmasına ama bu fiyatlara almak bana göre değil. insin azcık normalin değil normal fiyatına insin en azından ki alınsın. bu fiyatlar fena şişirilmiş fiyatlardır. dolara euro ya bağlamak mantıksız.
forumcuüstad,
peki söyler misiniz 500 dolara nerede satılıyor? İtalya, Fransa, Almanya vs. gibi ülkelerde de bu meret 400-500€, 1000 lira seviyelerinde. Darty'de de 1.200'e 8gb'lık olanı var. Neredeyse aynı yani...
ABD'de kaça satılıyor peki? 200 dolar demeyin sakın allah aşkına iPhone çıkalı bir yıl oldu, hala bunu söyleyenler var, o bakımdan diyorum.
Dolara Euro'ya bağlamak nasıl mantıksız? Fena şişirilmiş derken? Yani birkaç ay sonra 500 liraya mı satacaklar? Yapmayın... Düşse düşse 1000 liraya düşer. Henüz fiyatının çok aşağılara inmesi için erken. Piyasaya daha yeni girdi, bismillah, fiyatı elbette düşmeyecek. Bazı mağazalar elbette rağbet fazla olduğundan, fiyatlarını çok düşürmüyor. Fakat dediğim gibi Darty 8gb'lığını 1.169 liraya satıyor. En düşük bunu gördüm garantili olarak. Spot mpot belki daha ucuza da bulunabilir.
ben aynı görüşte dilim ben Samsung innov8 aldım fiyatı hepsiburada da 1.230.00 YTL dolara bazlı fiyatlar yükselse onunda artması gerekirdi. Bu arada turkcell bayileri telefonlara cepkask yapmıyorlar. Yalova da ben sordum böle bir uygulama yapmıyoruz dediler.
999 YTL Samsung Omnia dururken sırf ismi var ve çok popiler oldu diye APPLE iPHONE 3G o kadar para verilmez çünkü iki telefonun özellikleri arasında fiyata yansıcak kadar fark yokken aradaki fiyat farkı sadece iPHONE 3G isim yapmış bir telefon olması. Bu arada iki telefondaki işletim sistemleri farklı ama işlemcileri samsung aitmiş. Yani APPLE kendi telefonunda samsung ait bir işlemci kullanmış