Artık emektar samsung 17" monitörümü değiştirmeye karar verdim. Birkaç topic okudum ama karar veremedim bir türlü. Ayrıca lcd monitörler hakkında fazla bilgim yok.
Elimde biraz "Bluray 720p x264" film birikti. Hem bunlar için hem de yeni çıkacak oyunlar için iyi bir monitör alacağım. (10 güne kadar alacağım)
Alacağım monitörü en az 3-4 sene kullanacağım. 40-50 ytl için daha kalitesiz birşey düşünmem. Samsung yine ilk başta düşündüğüm marka. SAMSUNG'un - 2232BW ve 2232GW modelleri ilk olarak düşündüğüm modeller.
bana oynamak zorundasın gıbıme geliyor cunku lcd larde standar çözünürlüğün dışına çıktığında görüntüde bozulmalar oluyo.. gerçi ben daha bakamadım ekran kartım arzalı oldugu ıcın
tüm testlerde 2232gw önde gözükse de ben yinede t220 derim .. bende t240 modeli için para biriktiriyorum seninle aynı sisteme sahipim bence 24 inç de düşünebilirsin