Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
kablosuz internette baglantım kesiliyor

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> kablosuz internette baglantım kesiliyor Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aclan_46

8 Ekim 2008; 23:16:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

benim acer 5520 G modeli bir laptop um var vista kullanıyorum. bilgisayarımı kablosuz modemle internete bagladim, ancak interneti kullanırken belli bir dakikası yada saati yok internet baglantınız kesildi diye uyarı cıkıyor. fakat internet baglantısını bilgisayarın ekranında gorebiliyorum msn e baglı iken gorusmelerimi normal bir sekilde yapıyorum ancak web sayfalarına giremiyorum ve sayfayı yenile degince sayfa yuklenmiyor internete baglantı sorunu cıkıyor. modemi kapatıp acınca her hangibir duzelme olmuyor ancak bilgisayarı kapatıp acınca internet geri geliyor... kablolu olarak ev de iki bilgisayar daha var bunlarda herhangibir problem olusmuyor sadece benim kablosuz internette sorun oluyor...
benim bilgisayarımda bir problem olusmus olabilirmi yada vistanın azizligine mi ugruyorum. modem de bir sorun yokmus ona baktırdım. bunun ayarları varmıdır zaman ayarı gibi cevap yazarsanız sevinirim bilgisayarı servise gondermek istemiyorum

amd turion 64*2
2.0GHz
896 nvıdıa gforce8400m g turbo cache, 128 mb harici gforce
3 gb ddr2
250 gb hdd
802.11b/g wlan

levanov

8 Kasım 2008; 13:52:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Laptop tan kablosuz bağlandığımda belli olmayan bir zaman sonra internet kesiliyor ama sağ alta int var gibi gözüküyor.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> kablosuz internette baglantım kesiliyor Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gears Of War 2 (Xbox 360)
Testere ile Locust doğramaya gidiyoruz.
Cebit 2008: Mobiliz Standı
Çalışanınızı, çocuğunuzu veya eşinizi takip etmek mi istiyorsunuz? Mobiliz size an an GPS üzerinden takip olanağı sunuyor!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar