Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Dvd'den Projeksiyona görüntü kaybı sorunu...Lütfen Yardım...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Dvd'den Projeksiyona görüntü kaybı sorunu...Lütfen Yardım... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tazedesign

8 Ekim 2008; 22:50:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selam Arkadaşlar,

Bugün Benq Mp622 modelinde projeksiyon aldım 1024*768 çözünürlükte ve 2000:1 kontrast özelliği var. Bilgisayarımı projeksiyona bağladığımda vga kablosu ile mükemmel hatta neredeyse bilgisayar ekranından bile daha iyi görüntü elde ediyorum. Fakat Dvd playeri projeksiyona standart sarı beyaz kırmızı kablolardan sarı olanı ile projeksiyona bağladığımda görüntü televizyondan daha kötü oluyor hiç net değil. Bilgisayardan film açtığımda ve bağladığımda tekrar mükemmel bir görüntü. Size sorum S-video adında bir çıkış bulunuyor projeksiyonda ve Dvd playerda eğer o kabloyu alıp görüntüyü bağlarsam bir fark olabilir mi? Başka önerilerinizde varsa ve yardımcı olursanız sevinirim,
Şimdiden Teşekkürler,

Serdar Dursun

voltex

8 Ekim 2008; 23:37:21 

Arkadaşım tabiki svideo bağlantısı normal rca bağlantılara göre daha iyidir.Alıp denemende fayda görüyorum.görüntü aktarımında kablonun kalitesi ve uzunluğuda 1.derecede önemlidir.

tazedesign

8 Ekim 2008; 23:48:01 

teşekkür ederim, bir arkadaşımda daha kaliteli ve sıkı sarımlı kablo denememi söyledi.

Hi-def-man

9 Ekim 2008; 14:14:10 

Sevgili Tazedesign

S-Video veya Sarı (composite ) kabloya para yatırma.

Projektörünün D-SUB girişi (VGA) paylaşımlı yani COMPONENT bağlantı yapılabilir. Bir adet VGA/COMPONENT adaptör alıp DVD'nin Component çıkışına bağlarsan Progresive 576p çıkış alıp alabileceğin en iyi görüntüyü alabilirsin.

tabi DVD playerın kalitesi dahilinde....

Hi-Def-Man
Panasonic PT-AE1000-DA-LİTE 106inch 16:9 perde-Yamaha RX-V2700
Samsung SP50L7HX-JBL Ti5000-Def Tech.CLR2000-Def Tech.BP2x-Def Tech. PF18TL Sub.-PS3-Toshiba HD1E HDDVD-Pioneer DVR434 HDD DVD recorder-DSMART-DIGITURK-Def Tech. Pro Sub 80 (center sub)
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Dvd'den Projeksiyona görüntü kaybı sorunu...Lütfen Yardım... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
HIS HD4830 Crossfire
ATI'ın orta alt seviyede yeni silahı HD4830 ve Crossfire performansı mercek altında
Cebit 2008: KT Servis Standı
KT Servis Laptop sahipleri için sundukları pratik ve hızlı çözümler hakkında bizleri bilgilendiriyor

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar