Bugün Benq Mp622 modelinde projeksiyon aldım 1024*768 çözünürlükte ve 2000:1 kontrast özelliği var. Bilgisayarımı projeksiyona bağladığımda vga kablosu ile mükemmel hatta neredeyse bilgisayar ekranından bile daha iyi görüntü elde ediyorum. Fakat Dvd playeri projeksiyona standart sarı beyaz kırmızı kablolardan sarı olanı ile projeksiyona bağladığımda görüntü televizyondan daha kötü oluyor hiç net değil. Bilgisayardan film açtığımda ve bağladığımda tekrar mükemmel bir görüntü. Size sorum S-video adında bir çıkış bulunuyor projeksiyonda ve Dvd playerda eğer o kabloyu alıp görüntüyü bağlarsam bir fark olabilir mi? Başka önerilerinizde varsa ve yardımcı olursanız sevinirim, Şimdiden Teşekkürler,
Arkadaşım tabiki svideo bağlantısı normal rca bağlantılara göre daha iyidir.Alıp denemende fayda görüyorum.görüntü aktarımında kablonun kalitesi ve uzunluğuda 1.derecede önemlidir.
S-Video veya Sarı (composite ) kabloya para yatırma.
Projektörünün D-SUB girişi (VGA) paylaşımlı yani COMPONENT bağlantı yapılabilir. Bir adet VGA/COMPONENT adaptör alıp DVD'nin Component çıkışına bağlarsan Progresive 576p çıkış alıp alabileceğin en iyi görüntüyü alabilirsin.
tabi DVD playerın kalitesi dahilinde....
Hi-Def-Man Panasonic PT-AE1000-DA-LİTE 106inch 16:9 perde-Yamaha RX-V2700 Samsung SP50L7HX-JBL Ti5000-Def Tech.CLR2000-Def Tech.BP2x-Def Tech. PF18TL Sub.-PS3-Toshiba HD1E HDDVD-Pioneer DVR434 HDD DVD recorder-DSMART-DIGITURK-Def Tech. Pro Sub 80 (center sub)