evet dönüştürücü ile calişiyor Benim aldiğim 2gb lik olani dönüştürücü ile Sony Ericsson W810 de kullanıyorum Tel 2.5 yillik ama yenileyince kart yeni tel'de de işe yarayacak
geçen ay bimeksten 2gb + MEMORY STICK PRO DUO adaptöre 30 liraya almıştım. HBdeki fiyatı görünce biraz bozuldum ama dayanadım aldım, z610 da çalışırsa çok güzel olucak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BUR@K- -- 9 Ekim 2008; 1:01:09 >
1.)Kart ile birlikte Memory stick pro duo dönüştürücüsü geliyor mu? 2.)Bu kart Sony Ericsson K790 ile kullanılabiliyor mu? 3.)Kartı PSP için dönüştürücü ile kullansak hızı nasıl olur?
Pentium 90 İşlemci @ 100 Mhz [Overclock] - 24 MB Edo RAM - 545 MB Quantum Harddisk - 2MB S3 Trio VGA Ekran Kartı - 36X Le Optics CD-ROM - 3.5" ve 5.25" IBM Disket Sürücü - 14" IBM 2248 SVGA Full Analog Monitör - Motorola SM56 56K Fax-Modem - IBM Yatay Kasa - IBM Q Klavye ve PS/2 Mouse
arkadaşlar ne zamandır düşünüyordum w810i telefonum için hafıza kartı.sitede dönüştürücüsü olduğu yazıyor..bu fiyata kaçırılmayacak fırsat.**** çalar almayı düşünüyordum artık gerek kalmadı..günde yaklaşık 3 saat müzik dinliyorum ve batarya 3 gün rahat gidiyor..ilerde batarya sıkıntı çıkarmaya başladığında yeni bir batarya alırım...şuanda tedarik sürecinde yazıyor bakalım nezamana gelecek...
Orjinalden alıntı: ilkdostun
arkadaşlar ne zamandır düşünüyordum w810i telefonum için hafıza kartı.sitede dönüştürücüsü olduğu yazıyor..bu fiyata kaçırılmayacak fırsat.**** çalar almayı düşünüyordum artık gerek kalmadı..günde yaklaşık 3 saat müzik dinliyorum ve batarya 3 gün rahat gidiyor..ilerde batarya sıkıntı çıkarmaya başladığında yeni bir batarya alırım...şuanda tedarik sürecinde yazıyor bakalım nezamana gelecek...