İkinci el mesajı:243
Katılım zamanı: 4 Aralık 2007; Şehir: KahramanMaraş Durum: Forumda değil
8 Ekim 2008; 22:36:38
ORJİNAL ZARFINDA TURKCELL HAT.. SADECE KİMLİK FOTOKOPİSİ İLE AÇTIRMAK SİZE KALIYOR.. İSTERSENİZ DAHA UYGUN FİYATLA SATARSINIZ
*****Numara taşınabilirliği bugün yarın başlamak üzere arkadaşlar, fiyatlar daha da artacaktır bilginiz olsun hat şahsıma aittir...ihtiyac hasıl olduğu için satılıyor...saygılarımla..
0532 232 20 44
FİYAT: 200 YTL >>>>>>150 ytl
((((((bazı arkadaşlar "turkcell böyle numaraları bedava veriyor" diyor... burda herkese söz veriyorum, 532 li, 200 lü serilerden hangi numaraları bedavaya veriyorlar acaba???.. bana bulsunlar, buradan pm atsınlar, benim verdiğim fiyattan 3 tane alacağım, söz veriyorum!!!!!!!)))))Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
İkinci el mesajı:404
Katılım zamanı: 19 Temmuz 2005; Şehir: İstanbul,Gaziosmanpaşa Durum: Forumda değil
8 Ekim 2008; 22:42:38
quote:
Orjinalden alıntı: bestnewyorker
ORJİNAL ZARFINDA TURKCELL HAT.. SADECE KİMLİK FOTOKOPİSİ İLE AÇTIRMAK SİZE KALIYOR.. İSTERSENİZ DAHA UYGUN FİYATLA SATARSINIZ
*****Numara taşınabilirliği bugün yarın başlamak üzere arkadaşlar, fiyatlar daha da artacaktır bilginiz olsun hat şahsıma aittir...ihtiyac hasıl olduğu için satılıyor...saygılarımla..
0532 232 20 44
FİYAT: 200 YTL >>>>>>150 ytl
((((((bazı arkadaşlar "turkcell böyle numaraları bedava veriyor" diyor... burda herkese söz veriyorum, 532 li, 200 lü serilerden hangi numaraları bedavaya veriyorlar acaba???.. bana bulsunlar, buradan pm atsınlar, benim verdiğim fiyattan 3 tane alacağım, söz veriyorum!!!!!!!)))))Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
dostum kusura bakma ama bayrampaşa carrefour' daki turkcell bayisine git orada hala kaldıysa eğer hafta sonu kocaman afişleri vardı turkcell 532 li hat bedava diye hatta özellikle baktım hangi seriden diye 2 li serilerden :) eğer bana 600 lira yollarsan 3 tane gidip senin için alayım
8 Ekim 2008; 23:16:59
Ankara/Beşevler'de de benzer durum söz konusu.
Katılım zamanı: 8 Eylül 2008; Şehir: İstanbul,Bahçelievler Durum: Forumda değil
8 Ekim 2008; 23:32:00
bana yemek ısmarlayana (biraz masraflı olacak ama idare edin) bende 0532 li hat veriyim :) daha dorusu alınacak yeri gösteriyim bide karnımı doyuriyim xD