Bunu satan kişi kendide biliyordur orjinal olmadığını ama her topalın bir alıcısı vardır mantığıyla bu ilanı açmıştır..
Takma kafana dünyada insanı keriz yerine koymaya çalışan ne insanlar ve bu insanlara kanan ne kerizler var, adam zamanında boğaz köprüsünü bile bu köprü benim deyip satıılığa çıkarmış, iphone devede kulak..
""YURTDISINDAN GETIRTTIGIM VE KULLANAMADIGIMDAN DOLAYI ,KAYITLI VE SORUNSUZ CALISAN APPLE I-PHONE CIHAZIMI SATIOYORUM.ÇİN MALI OLDUGUNU SOLUOLAR AMA ARKASINDA U.S.A VE MADE IN TAIWAN YAZMAKTADIR.YANINDA KULAKLIGI ,SARJ ALETI VE DATA KABLOSU VERILICEKTIR.KAYITLIDIR VE SORUNSUZ CALISMAKTADIR.TAKAS DUSUNULEBILIR""
Resmen komedi.
Kenidisininde bildigi gercege ragmen olurda, bir enayi bulurmuyum diye, resmen salaga yatiyor eleman.
bune iğrenç bir tasarımdır böyle ya 25 ytl bile vermem...bide çin malı olduğunu söylüyolar ama arkasında abd yazıyor demiş..gel ben sana 10 dk da yazı veriyim o yazıyı
Özellikler süper, 8 ve 16gb'lıklardan sonra bir de 4gb piyasaya sürülmüş de haberimiz yokmuş, hem de ya iki kamerası var ya da kamerası duruma göre 1 ile 2mp arasında değişebiliyor. İşin ilginci 30 ytl'den başlayan açık arttırmaya 8 kişi başvurup fiyatını 250 ytl'ye çıkarmışlar.