Şimdi Ara

'Arka Sıradakiler' Ana Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Severek İzlediğimiz Arka sıradakiler Dizisininde Ana Konusunu kurmuş Olduk Böylece Dizinin yeni bölüm fragmanı,Yeni bölüm özeti Ve dizi hakkında Çıkan haberleri Bu konu üzerinden Paylaşalım Arkadaşlar Herkese İyi forumlar

• 46.BÖLÜMÜN ÖZETİ

Oktay, Gamzenin annesi Esra’nın baskısı ve Saffet’in Gamze için yaptıkları sonucunda, çok zor bir kararla karşı karşıya kalır. Eda’nın bulduğu kanıtlar tek bir kişide toplanmaktadır. Tüm ipuçları ve olaylar Ali’yi göstermektedir. Yadigar, Rıza ve Dizdar’ın başını çektiği öğrenciler ve Polis Ali’nin peşine düşer. Ali kimliği meçhul bir kişi tarafından saldırıya uğrar.Korkunç olaylar yaşanır bu olayları engellemeye çalışan tek kişi Kemal Öğretmendir. Kemal’in Hollanda da yaşayan yeğeni Zehra’da zorunlu olarak istanbul’a gelir. Kemal Zehra’yı Büyük Zafer’e kayıt ettirmeye karar verir. Nazan İbo’yla bir gece geçirebilmek için karşısına çıkan fırsatı değerlendirirken, Nazan’ın yeni oyunu İbo’da şok etkisi yaratır. Kerem Buket’in onu terk etmesini hazmedemez. Ve Buket’in evini basar. İbo, Oktay’ı Buket konusunda uyarır. Ve gece yarısı sürpriz bir ziyaretçi Kemal öğretmeni ziyaret eder.

• bu diziyi seyrettim ve denk geldikçe merakımdan seyrediyorum çünkü içinde anlam veremediğim şeyleri anlamaya çalışıyorum.Bi kere o okula dönen elemanlar nedir öyle hiç suratlarında bi ergen gencin bakışı yok ikincisi ikisininde saçları dökülüyo yani gerçekte 28 yaş üstü oldukları çok belli.ayrıca bu kadar kolaymı okula geri dönmek

Dizinin esas oğlanı ve esas kızı olan iki şahıs diziden çok kopuklar.Hiç alakaları yok gibi.

ayrıca o şivesi bozuk vatandaş resmen marilyn manson'ın makyajsız hali

yani aslında dizi seyretmiyorum,seyretmemin sebebi entel takılma (!) çabası değil en büyük sebebi dizi seyrederken çok dalga geçiyorum ve konuyu uzattılarmı sıkılıyorum,mesala bu mavi bıyıktan geçen sezonda bahsediliyodu şimdide bahsediliyo

• Bu haftanın özeti bu demek..
    Acaba Ali'ye saldıran gerçek Mavi Sakal olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Otorite

46.BÖLÜMÜN ÖZETİ

Oktay, Gamzenin annesi Esra’nın baskısı ve Saffet’in Gamze için yaptıkları sonucunda, çok zor bir kararla karşı karşıya kalır. Eda’nın bulduğu kanıtlar tek bir kişide toplanmaktadır. Tüm ipuçları ve olaylar Ali’yi göstermektedir. Yadigar, Rıza ve Dizdar’ın başını çektiği öğrenciler ve Polis Ali’nin peşine düşer. Ali kimliği meçhul bir kişi tarafından saldırıya uğrar.Korkunç olaylar yaşanır bu olayları engellemeye çalışan tek kişi Kemal Öğretmendir. Kemal’in Hollanda da yaşayan yeğeni Zehra’da zorunlu olarak istanbul’a gelir. Kemal Zehra’yı Büyük Zafer’e kayıt ettirmeye karar verir. Nazan İbo’yla bir gece geçirebilmek için karşısına çıkan fırsatı değerlendirirken, Nazan’ın yeni oyunu İbo’da şok etkisi yaratır. Kerem Buket’in onu terk etmesini hazmedemez. Ve Buket’in evini basar. İbo, Oktay’ı Buket konusunda uyarır. Ve gece yarısı sürpriz bir ziyaretçi Kemal öğretmeni ziyaret eder.

Sonunda sürpriz bi ziyaretçi diyor o sürprizi yukarda vermiş galiba

• ..56.Bölüm FRAGMAN.. Saffet Gamze'ye evlenme teklif ediyor..

http://video.google.com/videoplay?docid=7576970729237777738

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güven -- 28 Aralık 2008; 16:52:36 >

• 56. Bölüm...

SAFFET GAMZE’YE EVLENME TEKLİFİ EDER
    Kemal polisin baskın yapmasına çok üzülür. Ali’yi teslim olması için ikna edememiş, öğrencilerin gözündeki güvenilirliğini kaybetmiştir. Diğer yanda Barış’ın bir şeyler sakladığından şüphelenmektedir. Barış’ın evindeki aramalar sırasında bulduğu cd’nin şüphelerini haklı çıkarıp çıkarmayacağını anlamak için cd’yi izlemeye karar verir.
    Özge Tamer’in restorantta garsona karşı onu korumasından ve verdiği tepkiden çok etkilenmiştir. Tamer’e aşık olduğunu kabul eder ve Tamer’le ilişki yaşamaya başlar. Tayfadan gizli, düşman çetenin elemanıyla yaşadığı aşk yüzünden kendini suçlu hissetmektedir. Yine de arkadaşlarına söylediği yalanlarla, Tamer’le olan ilişkisini saklamayı sürdürürken Oktay’la karşı karşıya gelir. Oktay Özge’yi uyarır. Özge’nin tepkisi sert olur. Tamer ise Kerem’le hazırladıkları intikam planına sadık kalarak, Özge’nin kendisine daha çok güvenmesini sağlamaya çalışır.
    Ali, Saffet ve Memo’ya ulaşmak için Oktay’dan yardım ister. Buluşma yerini yazdığı pusulayı Saffet’e iletmeyi kabul eden Oktay, Saffet’in evine gittiğinde büyük bir hayalkırıklığı yaşar. Gamze Saffet’in evindedir. Oktay pusulayı Saffet?e iletmesi için Gamze’ye verdiğinde öfkesini gizler. Gamze ise Oktay’ı karşısında görünce şok olur.
    Meral arsayı satmamak için Doğan’ın tehditlerine direnmeye çalışırken bütün mal varlığını Saffet’e devreder. Meral’in tüm kaygısı Saffet’e iyi bir gelecek sağlamaktır.
    Pamuk Okul Başkanı olarak icraatlarına devam ederken, Mine’nin yönlendirmesiyle okulda bir sinema klubü kurmaya karar verir. Tayfanın yardımıyla bu hayali gerçekleştiren Pamuk çok mutludur…
    Sibel Burak’ın İbo’yla yaşadığı çekişmeleri idare etmeye çalışırken, Zehra’nın Burak’tan hoşlandığını fark eder. Zehra Sibel’in ve Ekin’in evde olmayacağını bile bile eve gitmiş, Burak’la yalnız kalmak için bir fırsat yaratmıştır. Sibel Zehra’nın davranışlarındaki değişikliği fark ettiğinde onu uyarır. Sibel’in uyarılarına kulak asmamaya kararlı olan Zehra ile Sibel arasında gerilimli bir tartışma yaşanır.
    Saffet Gamze’ye evlenme teklifi eder. Gamze bir süre kararsız kalıp Saffet’in teklifini düşünürken Oktay’la konuşmaya karar verir. Oktay’ın Gamze’yle olan konuşması Gamze’nin Saffet’in evlenme teklifine vereceği cevabı etkileyecektir…

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    word de arka planda bulunan yazı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk Sezonunu izlemiştim,gerçekten çok sürükleyiciydi.
    Ama dizi ilerledikçe senaryo sığlaşmaya başladı ki Dizi çoğu zaman 1-2 olaya,1-2 Karaktere bağlı kalmaya başladı.
    İşte o zaman dizinin zevki kaçtı bence.
  • Sabah geçen sene olan bir bölümün tekrarı vardı. Diziden çoğu kişi çıkmış yeni fark ettim. Üvey babasının sarkıntılık yaptığı bir kız vardı o ve ailesi çıkmış, Saffet'in gruptan bir çocuk vardı o çıkmış, Kantinci çıkmış, Diziyi izlememe rağmen bunları yeni fark ediyorum
  • Dizi Mantık Hatalarıyla Dolu :D

ilk Bölümlerde Kemal Hoca Bunların Okuldan Hırsızlık Yaptığı için Okulda Kalmalarını istiyo Orda ibo Denen Çocuk Babam Bu işe Pek Sıcak Bakmadı Diyo Sonraki Bölümlerde Babası Ortada Yok Sonradan Ortaya Çıkıyo Özge dene kızında Aynen öyle bizimkiler Bana Kızcak Diyo Ama Onunda Babası Yok Nasıl işse Annesi Çalışıyo Bu Kardeşlerine Bakıyo :D Sonra Rıza Denen Uyuz :D Kardeşi Olmadığı için Başka Bi Şehirden Kardeş Seçiyo Kendine Hatta Ona Mektup Falan Gönderiyo Ama Bi Bölümde Babam Kardeşlerimi Fırçalar Bana Zaman Kalmaz Diye Bahsediyo Sibel ilk Bölümlerde Annesinin Olmadıgından Bahsediyo Ailesinin Yani Şimdiki Bölümlerde Annem Para Göndericek Falan :D Daha Çok Var Ya Şimdi Aklıma Bu Kadar Geldi :D Hem Uyuz Oluyorum Diziye Hem izliyorum Anlamıyorum Kendimi :D

• bu nasıl ana başlık yaw

kimseden yorum yok :)

memoyu kuyuya arkadaşlar mı hapsetti arkadaşlar ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

bu nasıl ana başlık yaw

kimseden yorum yok :)

memoyu kuyuya arkadaşlar mı hapsetti arkadaşlar ??

öyle gozukuoyor simdilik derman kapattı galiba ama belli olmaz yinede baskalarıda cıkabilir isin icinden
  • Dizide çocuklar çok iyi rol yapıyor , Oktayın kendi sesi değilmiş mesela bende geçen bir programda gördüm hiç anlaşılmıyor du
  • Eda isimli öğrencininde sesi değişmiş galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheProphecy

Eda isimli öğrencininde sesi değişmiş galiba

çok kötü hiç sevmedim orjinal mi acaba
  • okulmu mafya dizisimi belli değil.Teki evlenior teki çete kuruyor.Okula gitmesek bilmicez hele o öğretmen yokmu öyle hocamız olmadı bi türlü
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheProphecy

Eda isimli öğrencininde sesi değişmiş galiba

Berbat olmuş
  • Onlar lise öğrencisiyse bende ana okulu öğrencisiyim yahu.
  • Gerçek lise olaylarını biraz olsun yansıtabilmiş.
  • Öyle liseli mi olur be?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.