Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
AVerTV DVB-S Hybrid+FM Dijital Uydu Kartı Hotkey Problemi (Sorun Çözüldü)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> AVerTV DVB-S Hybrid+FM Dijital Uydu Kartı Hotkey Problemi (Sorun Çözüldü) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
TorN@do

8 Ekim 2008; 21:01:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar başlıktada yazan AVerTV DVB-S Hybrid+FM Dijital Uydu kartına sahibim.Kart baya kullanışlı ve güzel hybrid yapısı ile dijital ve analog kanalları izleme olanağı veriyor.Programı tr ve kullanışlı.Tek sorunum şu ki Aver yazılımı açık tv izlerken aynı anda msn den chat yapmak istediğimde veya programı alta atıp explorerda surf yaparken programın klavyeden bastığım tuşlara göre hotkey lari algılaması.Mesela "o" ya basınca programı kapatıyor veya L ye basınca time shift yapmaya çalışıyor.Programını baya bi kurcaladım bakmadığım yeri kalmadı , sitesinden en son driver ve programı yükledim fakat malesef ayarlarında enable & disable hotkeys gibi bir seçenek yok. Pencerisi küçükte olsa tam ekranda olsa aşağı atıp minimize etsemde durum değişmiyor.İllaki hotkey leri algılıyor.Kendi programından başka bi program çekip adı yanlış hatırlamıorsam dvb' li bişilerdi meşhur bi program (skystar içinde kullanılan) kurup denedim fakat onunlada çalıştırmayı başaramadım.Analog olarak kullanıyorum şu an antenle.Bu tip bi sorunla karşılaşan veya çözüm bilen varsa ve yardımcı olursa sevinirim.Önerilerinizi bekliyorum.Son olarak bu konuyla ilgili avermedia sitesine detaylı ingilizce bir metin yazdım support sayfasından.Bana kalırsa sorun programın kendi yazılımsal eksikliği.Görüşlerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorN@do -- 13 Ekim 2008; 18:54:43 >

{Sempron 3100+@2070Mhz Socket 754}
{Abit KV8Pro 3rd Eye}{Corsair 3200XMS C2Pro 2*512 (2-3-3-6)1T}
{Thermaltake Tsunami Dream Case Black VA3000BWA}
{Zalman Aluminium Fanless North Bridge Cooler}
{Leadtek 6600GT TDH 128 Mb+Zalman VF700-Cu}{320 Gb Seagate Sata II 16mb+Seagate 80 Gb Sata II 8mb+Seagate 40 Gb Pata}{Cooler Master Hyper 6 + Silverstone FN81}
{Cooler Master CoolDrive 6}{Tagan 530 watt Easycon}{Samsung 17" 763 Mb}{AVerTV DVB-S Hybrid+FM Digital Satellite Card}
{Logitech S510 Keyboard} {Asus 16X Double Layer Dvd-Wr}{Creative Audigy ZS2} { Razer Copperhead + Nova Winner II Pad + Sennheiser Pc 131}

{Cowon D2 4Gb+OCZ 8Gb SDHC Class 6+Sennheiser OMX50+Original Cowon Leather Case}

TorN@do

13 Ekim 2008; 18:58:34 

Evet yazışmam sonuç verdi arkadaşlar ve problem çözüldü.System tray de duran AverQuick i Startup Manager dan kaldırdım ve artık avertv kısayolları algılamadı.Benim gibi başka arkadaşlarında başına gelirse böyle bir problem diye yazmak istedim.Konu kilitlenebilir.

Hello Mr./Ms. Erdem Enc,

Thank you for choosing AVerMedia.

Unfortunately we cannot reproduse your problem. Please try to close AverQuick (in sys tray), or reinstall AverTV Software.

If your issue is not solved in this mail, you can click on the “Reply” button to feedback us so that we can further assist you in solving your issue. Thank you.

Your question

Hi; my problem is keyboard hotkey.So when I open avertv application and same time chatting msn in this time program is sensing keyboard hotkey.For example when I press "o" avertv closing suddenly.I research under program settings like a close keyboard hotkey but I didnt find.What can I do in this situation? Thanks for helps.Best regards.

{Leadtek 6600GT TDH 128 Mb+Zalman VF700-Cu}{320 Gb Seagate Sata II 16mb+Seagate 80 Gb Sata II 8mb+Seagate 40 Gb Pata}{Cooler Master Hyper 6 + Silverstone FN81}
{Cooler Master CoolDrive 6}{Tagan 530 watt Easycon}{Samsung 17" 763 Mb}{AVerTV DVB-S Hybrid+FM Digital Satellite Card}
{Logitech S510 Keyboard} {Asus 16X Double Layer Dvd-Wr}{Creative Audigy ZS2} { Razer Copperhead + Nova Winner II Pad + Sennheiser Pc 131}

{Cowon D2 4Gb+OCZ 8Gb SDHC Class 6+Sennheiser OMX50+Original Cowon Leather Case}

TorN@do

14 Ekim 2008; 22:45:31 

Son düzeltme Bu seferde averquick i system trayden kaldırınca aletin kumandası görmez oldu.Ama son hali ile sorunların hepsi kökten çözüldü.Averquick system trayde kalsın bi zararı yok yanlız mouse ile Averquicke sağ klik yapıp çıkan menüde ayarlar kısmında MCE Remote'i Etkinleştir die bir seçenek mevcut bunun tik ini varsa kaldırın.Böylece aver yazılımı ne hotkey algılıyor bi sorun çıkartıyor ne de kumandanızla ilgili bir sorun yaşıyorsunuz. Media Center ın kısaltması bu MCE ve devrede olmamasını şiddetle tavsiye ederim

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> AVerTV DVB-S Hybrid+FM Dijital Uydu Kartı Hotkey Problemi (Sorun Çözüldü) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Club 3D HD4870 OC Edition
Club 3D'nin özel fanı ve yüksek saat hızlarıyla gelen HD4870 ekran kartı
Cebit 2008: Tunçmatik Röportajı
Türkiye'nin kesintisiz güç kaynakları ve güneş panelleri konusunda öncü firmalarından biri olan Tunçmatik'in standındayız

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar