Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
sürekli kopmalar çözümü

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> sürekli kopmalar çözümü Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
srzmustafa

8 Ekim 2008; 20:48:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

internet bağlantımda sürekli kopmalar meydana geliyordu. bugün telekomu aradım ve hattımda sorun olduğunu söylediler. ve smile'ı arayıp smile'ın arıza kaydı bırakmasını söylediler. smile arayıp durumu izah ettim ve benimle konuşan arkadaşda gerekn işlemleri yaptığını ve arıza kaydını bıraktığını söyledi. 1-2 saat sonra telekom dan telefon geldi. oturduğum alan uzak kaldığı için 1024 kbps olan internetimde uzaklık yüzünden bağlantıda kopmalar meydana geldiğini söylediler. çözüm olarak da 1024 kbps olan net hızımın 512 kbps'ye düşürüldüğünü böylece de bağlantımda kopma yaşanmayacağını ilettiler. böyle bir durumda telekom tarafından yapılan bu uygulama yani ben 1 mbps'lik hizmete tabi iken ve o tarifenin ücretini öderken internet hızımın 512 kbps'ye düşürülmesine karşılık ben ne yapmalıyım.

şimdiden teşekkürler.

y.seyrek

9 Ekim 2008; 1:02:15 

saka gibi ya? allah sabır versin.en dusuk baglanti hizi 1 mbs galiba. yapacak birsey yok galiba.mutlaka sozleşmedeki kucuk yazılarda bu gibi durumlarla ilgili bir madde var ki cozum olarak bunu onermişler ve uygulamişlar.yıne de arastirmak lazim.umarim bu komedi mutlu sonla biter.ama tarifede bir fiyat indirimi olacagini zannetmiyorum.

??????
dragonball

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

9 Ekim 2008; 16:00:24 

tarife sabit kalır ya yakın bir santral açılmasını bekliyceksin ( ki çok zor bir ihtimal )

yada kablonet gibi alternatifin varsa ona geç.

uydu çözümlerini filan hiç aklına getirme.

yazık 1 mb parası öde 512 zar zor bağlan komedi ..

Administrator
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> sürekli kopmalar çözümü Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: AlisVerisX Standı
AlisVerisX ile nasıl internette bir günde işimizi kurabileceğimiz üzerine konuşuyoruz.
Aerocool Hi tech 7 kasa
Aerocool'un kullanışlı ve ergonomik kasası

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir