arkadaşlar bi arkadaşa kodak z1285 alacağız gibi ama bizim için ne kadar tatmin edici karar veremedik. büyük boyutlu fotolar çekmesi tamam fakat netlik? hareketli görüntüleri yakalama? karanlık - kapalı ortamlarda foto kalitesi? görünümü - dizaynı? - alacak arkadaş bayan olunca o da önemli.
bir de şu model var; yukarıdaki kriterlere sizce en iyi hangisi uyar? sony w110
valla hatuna karşı çok mahçup durumdayım hala bi makinada karar veremedik bi yardım edin Allah rızası için, kafam allak bullak oldu makina bakmaktan.
size tavsiyem sakın 1285 almayın hiç kaliteli bir makine değil özellikleri sizi aldatmasın kodak alacaksanız v1273 modelini düşünebilirsiniz onun dışında canon g7 öneririm
Sony i MemoryStick hafıza kartları pahalı olduğu için tercih etmedim. Kodak V1273 aldım tavsiye ederim. Ben fotoraf makinesi aldığımı zannetmişim ama profesyonel video camcoder dan farksız HD film çekiyor.
W120 7.2 efektif megapiksel Zoom:4x optik, 8x dijital, 19x smart 2.5 inç LCD ekran Carl Zeiss Vario-Tessar lens Bulanıklığa karşı İkili Çözüm Teknolojisi: Super Steadyshot ve IS0 3200 High Sensitivity Yüz Tanıma Teknolojisi Çocuk öncelikli Gülümseme Deklanşörü BIONZ görüntü işleme motoru Easy modu Dinamik Aralık Geliştirici (DRO) Full HD fotoğraf aktarımı Türkçe Menü Tek sefer şarj ile 350 kare çekim Dahili hafıza: 15 MB
Fakat aynı zamanda HD video kameramda olsun istiyorsan o zaman imzamdaki resme bak!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 9 Ekim 2008; 10:07:50 >
Kodak EasyShare C875 i sıralamaya sokmuş. V ve M serisi Kodaklar yok! Bana pek güncel ve doğru gelmedi bu site.
c875 kullandınızmı bilmiyorum ama oldukça kaliteli bir makineydi kullandım ama düşürdüğümden dolayı çöpe atmışdım c875 sıfır üretiliyosa onuda düşünebilirsiniz
Kodak EasyShare C875 i sıralamaya sokmuş. V ve M serisi Kodaklar yok! Bana pek güncel ve doğru gelmedi bu site.
Güncel olmadığıyla mı ilgili yoksa kodak ın c875 den sonra dişe dokunur bir kompakt çıkaramaması ile mi ilgili bilmiyorum. kodak makineler nelikt, renk doygunluğu ve keskinlik gibi konularda benim istediğim gibi değiller maalesef. sanki video çekmek için üretilmişler. video çekimleri ve özellikleri foto çekiminden kaliteli.
Güncel olmadığıyla mı ilgili yoksa kodak ın c875 den sonra dişe dokunur bir kompakt çıkaramaması ile mi ilgili bilmiyorum. kodak makineler nelikt, renk doygunluğu ve keskinlik gibi konularda benim istediğim gibi değiller maalesef. sanki video çekmek için üretilmişler. video çekimleri ve özellikleri foto çekiminden kaliteli.
arkadaşlar bende aynen w 110 ile z1285 arasında kaldım ve günlerdir araştırma yapıyorum. kodak modeli özelilkleri çok iyi fakat hep yorumlarda özelliklerine göre kalite yok deniliyor benide hd video çekimi cezbediyor. V1273 güzelde kıyasla 150 ytl gibi bir farkla pahalı yani, :( 400 civarı makine yokmudur,!!!
ayrıca bi ara neredeyse kodak c875 alıyordum özellikleri ve fiyatı çok iyi
arkadaşlar bende aynen w 110 ile z1285 arasında kaldım ve günlerdir araştırma yapıyorum. kodak modeli özelilkleri çok iyi fakat hep yorumlarda özelliklerine göre kalite yok deniliyor benide hd video çekimi cezbediyor. V1273 güzelde kıyasla 150 ytl gibi bir farkla pahalı yani, :( 400 civarı makine yokmudur,!!!
ayrıca bi ara neredeyse kodak c875 alıyordum özellikleri ve fiyatı çok iyi