Arkadaslar Oncelikle S.a Simdi N73 Telefonu Güncellerken Tam Yarı geLdi USB Cıktı Die Hata Verince ßazi Sitelerdede Okudum Zarar Verebiliomus bende ondan dolayı hemen cektim Tel kapanmayınca Bataryasini Cıkarttım Ancak Geri Taktıgımda Calismadi ßu USB Cıktı Die Hata Herkesde Veriomus Anormal ßirşey değilmiş Şaşkınlıgıma yada fazla araştırmadıgımdan teleşlandım ve böyle bir sorunla karşılaştım nasıl bu Sorunu Giderebilirim ßu konu hakkında bilgisi olan arkadaslardan rica ediyorum bi çözüm yolu söylesinler
30.08.2008 00:59 İtibariyLe Mu Online Offline .. ! NiqhtMu.servegame.com
kardeşim benimde n73 üm 1 hafta evvel aynı şekilde güncelleme yaparken gitti. kabloda bir temassızlık oldu muhtemelen ve şak dedi ekran gitti güncellemenin başında.bi süre bekledim güncellemede bir ilerleme olmadı.bende çektim kabloyu. kısacası kardeşim yapcak bir şey yok, bende 2 gün evvel verdim servise bekliyorum bakalım.
Arkadaşım garanti ölmez sonuçta sen nokianın kendi sitesindeki yazılımla güncelleme yapıyorsun..ama servise götürünce sakın güncelleme sırasında ara kablo çıktı vs. gibi birşey söyleme güncelleme yaptım sonra böyle oldu dersin sakın kendini orada ezik durumuna düşürme onlar şimdi garanti dışına kaldı demek için kullanıcı hatası falan derler sakın altta kalma çünki sen haklısın..
quote:
Orjinalden alıntı: SoaresLincoLn
En iyisi servis burda telefoncular acıyorda 40 ytL diorlar :) ßide ßu durumda olunca Garanti Gidiyomu ? ßir Arkadaş öyle dedide.Garanti Ölüyo diye.
taa Malatya'dan Servise Göndercen 1 ayda Anca geLir :) en iyisi 20 verir Yaptiriim :)oyleki 2 Tane N95 1 Tane N73 Güncelledim Sıra ßana geLdi kabLo Cıktı :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoaresLincoLn -- 9 Ekim 2008; 19:29:45 >
30.08.2008 00:59 İtibariyLe Mu Online Offline .. ! NiqhtMu.servegame.com
telefonu 7 ekimde vermiştim, bugün siteden baktım; telefonla ilgili işlemler tamamlanmıştır teslim alınmayı bekliyor diye yazmışlar. yarın gidip alıcam inşallah bakalım. sonucu buraya yazarım
arkadaşlar bugün telefonumu teslim aldım. Ankara Genpa servise vermiştim.gerçekten çok memnun kaldım.daha önce teleservice ye vermiştim versiyon güncellemek için 15-20 gün sallamışlardı, üstüne üstlük camını kırmışlardı tabi hiç bir şey ispat edemedik o şekilde 1 yıl kullandım. genpa sağolsun 3 günde halletti sorunumu. işin tuhaf tarafı benide çok memnun eden bir olay oldu. telefonu teslim alırken bir tuhaflık hissettim. sanki aldığım cihaz benim değilmiş gibi geldi.sonradan farkettim garanti kapsamında telefonun ön ve arka kapağınıda değiştirmişler.ben tam sorcakken danışmadıki kız kapağında değiştirildiğini söyledi.Halbuki ben cihazı verirken söylemiştim kapaktaki soyulmalar garanti kapsamındamı değiştirebilirmisiniz diye, camda çatlak olduğu için garanti kapsamından çıkar değişim yapamayız cevabını almıştım, ama değiştirmişler son söz olarak gerçekten genpa servisinden son derece memnun kaldım,son derece disiplinli, müşteri memnuniyet odaklı çalışıyorlar.teşekkürler genpa