Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
T240 görüntü hakkında

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> T240 görüntü hakkında Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kcin

8 Ekim 2008; 20:32:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bugün itibariyle çok uzun süren bir karar sürecinden sonra t240 siparişimi verdim, sanalmarketim'den. t220 ve t240 arasında gidip geliyodum.
Aldıktan sonra aklıma bişey takıldı, cahilliğimi mazur görün bi sorum olucak :D
t240 aldık tamam, full HD çözünürlüğü de olan bi monitör.. fakat, full hd olan bu monitöre, HDMI çıkışlı bi ekran kartı bulamayıp, bağlantıyı HDMI kabloyla yapmadıktan sonra, bu monitörü almak tamamen anlamsızlaşmıyo mu?
yoksa dvi kablolar da hemen hemen aynı kaliteyi mi sağlıyor?
ya da, dvi-hdmi çeviriciler falan mı kullanmak gerekicek?
şimdiden teşekkürler :)

Not: hdmi çıkışlı ekran kartı var mıdır? varsa hangileridir? mesela ati HD4850 gibi bi modelde var mıdır hdmi çıkış? fotograflarında tek görebildiğim 2xDVI çıkışı bu kartlarda..

kcin

10 Ekim 2008; 0:59:31 

up

sarpuli

10 Ekim 2008; 19:32:52 

Tabiki vardır HDMI çıkışlı birçok kart bulman mümkün 8800GT lerde felan da vardı daha uygun fiyatlı kartlarda olmalı. HDMI yerine DVİ kullanmak kalite anlamında pek fark etmiyor diye biliyorum ama HDMI kullanınca tek kablodan hem ses hemde dijital görüntü aktarabiliyosun DVI da ise sadece görüntü aktarılıyor...

İntel Core 2 Duo E8400+Zalman 9700Led - MSI P35 Platinium - Zotac 8800GT AMP! Edition - Corsair 800 Mhz 1024x2 MB - 250GB Seagate S.Ata2 NCQx2 - BenQ 5232x CD-RW - BenQ 1650 DVD-RW - Philips 190P70 LCD - Logitech Z-5300 - Creative Audigy 2 ZS - Logitech LX500 - USR 9108 MAXg - Thermaltake Armor+ FPS Bluestorm II 500W
Apple MacBook 1.83Ghz Beyaz Q
mhrdemir

10 Ekim 2008; 23:04:17 

quote:

Orjinalden alıntı: kcin

Bugün itibariyle çok uzun süren bir karar sürecinden sonra t240 siparişimi verdim, sanalmarketim'den. t220 ve t240 arasında gidip geliyodum.
Aldıktan sonra aklıma bişey takıldı, cahilliğimi mazur görün bi sorum olucak :D
t240 aldık tamam, full HD çözünürlüğü de olan bi monitör.. fakat, full hd olan bu monitöre, HDMI çıkışlı bi ekran kartı bulamayıp, bağlantıyı HDMI kabloyla yapmadıktan sonra, bu monitörü almak tamamen anlamsızlaşmıyo mu?
yoksa dvi kablolar da hemen hemen aynı kaliteyi mi sağlıyor?
ya da, dvi-hdmi çeviriciler falan mı kullanmak gerekicek?
şimdiden teşekkürler :)

Not: hdmi çıkışlı ekran kartı var mıdır? varsa hangileridir? mesela ati HD4850 gibi bi modelde var mıdır hdmi çıkış? fotograflarında tek görebildiğim 2xDVI çıkışı bu kartlarda..

Dostum FullHD monitör 1080p yayınları 1920x1200 çözünürlükte ve de inanılmaz netlikte izleyebilmeni sağlar. Diğer bir değişle High Definition özellikli yayınlar (Ps3 oyunları, HD filmler, HD Tv yayınları vs). Eğer bu türden 1080p özellikte görüntü sağlayacak bir kaynağın yoksa FullHD monitör almanın bir esprisi yok tabi. Ama şu bir gerçek ki artık devir HD devri ve yavaş yavaş da olsa bütün medyalar HD standardında sunulmaya başlayacak. Ve de o çözünürlükteki bir görüntüyü de anca FullHD monitörle gerçek anlamda kayıpsız izleyebilirsin. Bir nevi geleceğe yatırım yapmış oldun.
Ekran kartınla ilgili konuya gelince görüntüyü DVI veya HDMI ile aktarman arasında bir fark olmaz nihayetinde ikisi de digital olarak aktarılacak. Görüntü kalitesinde bir fark olmaz. Sadece şu var HDMI ile aynı anda sesi de aktarmış olacaksın o kadar.

kcin

11 Ekim 2008; 13:32:22 

cvplar için çok teşekkürler

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> T240 görüntü hakkında Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: KT Servis Standı
KT Servis Laptop sahipleri için sundukları pratik ve hızlı çözümler hakkında bizleri bilgilendiriyor
Cebit 2008: AlisVerisX Standı
AlisVerisX ile nasıl internette bir günde işimizi kurabileceğimiz üzerine konuşuyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar

Videolarımız

Cebit 2008: Mobiliz Standı

Mercenaries 2 World in Flames (Pc, Playstation 3, Xbox 360)

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

0.547