Uefa kupası rakiplerimizi tanıtırken olimpiakos sırasında çalan şarkı bide ardanın bi videosu var hep gösteriyolar onda çalan şarkıların isimlerini bilen varmı
#10 - Işıl Alben Potanın Hırçın Kızı !!
"Dayım bana Metin Oktay felsefesini öğretti. Emre Belözoğlu´nun yaptığını yapmam; sürünsem bile Fenerbahçe formasını giymem!" Işıl Alben
cémo
Uzaklaştırılmış 29.9997079513923 gün cezanın 17 günü kaldı.
bende floryada antrenman görüntülerindeki şarkıyı bir bulabilsem.Hep soruyorum madcon-begin diye yazıyorlar ama bu şarkı o şarkı değil.
"Biz Gönüllere Çektik Bayrakları Direklere Değil"..."Biz Tarihe Yazdık İsmimizi Duvarlara Değil"..."Biz Klaslarla Coştuk Kalaslarla Değil"..."Ve Biz Avrupa'da Açtık Bayrağımızı Kadıköyde Değil"..."İç Hatlarda Değil Dış Hatlarda Bekledik Biz"..."Şakşakçılara Değil Dünyaya Poz Verdik Biz"..."Ve Efsanelerle Değil,Futbolun Krallarıyla,Profesörleriyle,İmparatorlarıyla Büyüdük Biz"..."Sarı Kırmızı Renklerin Her An Gönlümde"..."Dalgalanır Bayrağımız Ali Sami Yen'de"..."Teselli Aramam Başka Sevgide"..."İstesende Senden Vazgeçemem ki"..."Cimbomsuz Bir Günüm Hiç Geçmedi ki"..."Sarı Kırmızı Bir Aşk İşte Benim ki"...
bende floryada antrenman görüntülerindeki şarkıyı bir bulabilsem.Hep soruyorum madcon-begin diye yazıyorlar ama bu şarkı o şarkı değil.
Martin Solveg Feat Salif Keita - Madan****
Bu olmasın ?
Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!