Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Nerden Bulabilirim Bu İnvisible Shield'i ???

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça >> Nerden Bulabilirim Bu İnvisible Shield'i ??? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Erdm24

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Ekim 2008; 19:50:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar sabahtan beri gitmediğim yer kalmadı...
Kadıköy :
Yazıcıoğlu
Palas
Mactosh
Apple
Bakırköy:
Caraousel
Capacity
Levent:
Metrocity
Canyon
vs.vs...
Aklınıza gelebilecek tüm alışveriş merkezlerini gezdim...Apple Store'ler , Vodafone'ler , Turkcell Extra'lar...
Bulamadım bir türlü...
Siteden Protech_Koruma arkadaşa 50 tane mail attım...Elden almak istiyorum 2 adet dedim...Alabildğim tek adres Feneryolu ???
Koca Feneryolunda seni nasıl bulacam ?
Protech Elektronik olarak bulduğum adres Kadıköy'de...Orayıda ne yaptıysam bulamadım...
Birisi bana peşin 2 adet alabileceğim İstanbul'da bir yer söyleyebilirmi ?
Yada Havale yaparak diğer Şehirlerden alabileceğim bi yer ?

İphone'ler çizilecek die kullanamaz olduk

2008 Ford Focus 5k Ghia ''Fırtına Gri'' | Diesel Edition
Apple İphone 3G | 16 GB | Black Edition + FW 2.1 - Jailbreak
Barzo1905

8 Ekim 2008; 19:59:00 

bağdat caddesi turkcell'de satılıyor 45ytl...

Erdm24

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Ekim 2008; 20:07:21 

quote:

Orjinalden alıntı: Barzo1905

Bak giderim , yoksa ?
Yarın gidicez artık...
Çok sağol dostum

arenwap

8 Ekim 2008; 20:08:34 

ankarada satılan biryer varmı bilen duyan varmı ? Etlik media markt'ta varmış ama ellerinde kalmamış önümüzdeki hafta geleceğini söylüyorlar gören varsa markasının ne olduğunu yazarsa seviniriz

Barzo1905

8 Ekim 2008; 20:10:31 

quote:

Orjinalden alıntı: Erdm24

quote:

Orjinalden alıntı: Barzo1905

Bak giderim , yoksa ?
Yarın gidicez artık...
Çok sağol dostum

valla ben 4 paket saydım zagg marka idi, artık kalmazsa senin şansına...

hbleda

8 Ekim 2008; 20:23:21 

kalmazsada orjinal sitesinden alabilirsin 6 7 gün içerisinde yolluyolar bedava kargoyu seçersen dersen 20 dolar verip 2-3 günde alırım o ayrı

hyperion_92

8 Ekim 2008; 20:49:10 

kocaeli de nerde bulcam bilen ve yardımcı olabilecek olan ?

Xbox 360 Pal Arcade - PSP 1004 K Ceramic White - PS2 PAL - Nokia N70 - iPhone 3g 8gb (bi alamadık :D )
NAXTERRA

8 Ekim 2008; 21:47:44 

Nişantaşı citys alışveriş merkezindeki turkcell extrada var fiyatı 60 ytl

İyi bir fotoğraf, iyi bir fotoğraf makinesi ile çekilmez, fotoğrafı çeken FOTOĞRAFÇI' dır..
Mixenon

Sisteme Gözat

8 Ekim 2008; 23:20:23 

Valla ben aldım dün elime ulaştı, ön tarafı yapıştırdım ama arka tarafı 3-4 saat uğraşmama rağmen yapıştırmayı beceremedim. Uydurma gibi bir şey oldu arka tarafı söktüm attım. Büyük bir ustalık ve elbeceriniz yoksa almayın bence başka çözüm düşünün. Gittigidiyor dan protech ten aldık 4-5 arkadaş orjinal kutulu. Ama arkayı yapıştırabilen olmadı.

Bir imzam bile yok anlıyormusun?
karantina61

8 Ekim 2008; 23:22:11 

arkadaşlar invisible shield alanlar çok pişman size linkini vereyim bi inceleyin

http://resim.donanimhaber.com/m_23586755/mpage_2/key_/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: firfirdolan

arkadaslar ben aldım ve uyguladım.
su andada soktum telefondan. ne kadar etkilemio densede ekran yapıstırdıgım parca cok kotu oldu. kaymaz bir madde oldugu icin telefonu rahat kontrol edemiyorsunuz. arka kapaga takmak zaten nerdeyse imkansız. ayrıca bu urun kaymaz bir urun oldugundan kılıf vs baska birsey kullanamıyorsunuz. deri kılıfa takarak kullanmayı denedim cıkaramadım icinden. Sonuc olarak videolarda gorundugu gibi rahat kullanılan bir urun değil. Ya da bana göre bir ürün değil karar sizin..

quote:

Orjinalden alıntı: teknomehmet

2 gün önce aldım.Uyguladım.Uygularken kafayı yiyecektim.Ortası tutuyor kenarları tutmuyor.2 saat uğraştım.48 saat de bekledim sonuç nafile.Yanlar açılıyor.Telefon da tahtakalede satılan strech filme sarılı ikinci el telefonlar gibi görünüyor.20-30 kere cebe soksan kenarlarından açar.Az önce söktüm.Dünya para da verdim.Yazkı oldu valla.Önce arka kısmı yaptım.Arkadaki sonucu görünce ön tarafa cesaret bile edemedim.Yani dediğin gibi hiç resimlerdeki gibi değil arkadaşım.En iyisi deri kılıf.Yarın alacağım.

quote:

Orjinalden alıntı: Biggamerx

Hocam bende sıctım 1 saattır ugrasıyorum ınternetten vıdeo sunuda ızledım fılan ellerımı yıkadım bırsuru hazırlık yaptım ılk once on camı yapıstırdım on cam guzel oldu tam oturttum sonra arkaya gectım ıste fılım orda koptu ılk yapıstırdım buyuk buyuk kabarıklıklar oldu sonra bırdaha soktum sprey fılan sıktım bol bol sonra gene denedım govdeyı oturttum fena olmadı ama yanlar yapısmadı o uzun cıkıntılar sınır ettın en az yarım saat ugrastım on zımbırtılarla yok yapısmıyor bırde cok kotu duruyordu sonra sınır kırızı gecırdım cıkarttım avucumda burusturdum attım ama olsun on cam yeter yaa zaten derı kılıfda kullanıyorum yeter yanı sonucta evladıyelık almadıkya 1 sene sonra yenısı cıkıcan satıcaz yanı bırde ben temız kullanırım zaten neysee ıste benım hıkayede aynı ole bıttı sadece on camı yapabıldım bence profosyonel bırı yapmadıkca ıstenılen gıbı olmuyo ole oluncada gereksız bır hal alıyor bence hıc alınmayın derı kılıf fılan kullanın hem her yerını koruyor hemde cıhazın guzellıgı yerınde kalıyor ve sınırlerınızı bozmuyorsunuz

quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

Evet arkadaşlar beni de ekleyin bugün 4nci insiviblezede mi oldum? Bende az önce denedim 2 saattir uğraşıyorum ön taraf tamam ama bende arka tarafı yapamadım. Arka jelatinin içine ettim yapış yapış bir şey oldu yapışkan izleri gibi izler kaldı. Kenarlar hiç yapışmadı. Arkayı söktüm attım jelatini. Bunu ancak yüksek el becerisi olan biri başarır normal bir insanın yapacağı iş değil. Bunun için eleman yetiştirip turkcell extralara falan koymaları lazım, invisible, bodyguarz kaplanır diye yazsınlar başka çaresi yok. Zaten deri kılıfım var onu kullanmaya devam, ön taraf güzel oldu benim onu sökmiycem en azından el izi falan kalmıyor...

karantina@karantina
iphone 3G 16GB
King_Arthur

9 Ekim 2008; 15:51:15 

suadiye turkcell extra'dan 45 ytl ye aldım geçen hafta. arkadaşımla beraber kapladık beyaz iphone3g'ye, en ufak kabarcık, toz vs. kalmadan güzelce oturttuk 2 saatimizi aldı, kolay iş değil özellikle arkasını ve yanlarını kaplamak. çok memnunum.

Intel Core2Duo E8400 / Gigabyte EP35-DS3R / 2x2GB ADATA DDR2 800 / 512MB Gigabyte 8800GT TurboForce TypeB / 2x500GB Seagate 7200.11 32MB NCQ Sata2 / LCPower Arkangel 850W / Creative X-Fi XtremeMusic / Samsung 26" T260HD FullHD LCD / Nec 20x Sata DVD-RW / Zalman 5.1 Headphones / Silverstone HTPC Case / Microsoft Laser 6000 Keyboard / Logitech MX620 Mouse
Mixenon

Sisteme Gözat

9 Ekim 2008; 16:19:53 

quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

suadiye turkcell extra'dan 45 ytl ye aldım geçen hafta. arkadaşımla beraber kapladık beyaz iphone3g'ye, en ufak kabarcık, toz vs. kalmadan güzelce oturttuk 2 saatimizi aldı, kolay iş değil özellikle arkasını ve yanlarını kaplamak. çok memnunum.

Valla Ankara ya yolun düştüğünde bana da bir uğrarsan sevinirim, ben 3-4 saat uğraştım başaramadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 9 Ekim 2008; 16:16:24 >

Bir imzam bile yok anlıyormusun?
Erdm24

Sisteme Gözat

9 Ekim 2008; 19:24:47 

Arkadaşlar bugün 13,00 itibari ile Cadde'deydim
Ama ne yazıkki Türkcell'de yoktu...Alıştım artık canları sağolsun
Ümidimi kesip eve doğru ilerlerken Vodafone Cadde'yi gördüm...Ufak bir yer ama neden olmasın dedim...
İnvisible Shield'i adamlara anlatmaktan bıktım ve adama İphone Koruyucu Bant dedim
Hangisinden demezmi ?
İnvisible Shield
Tabi buyrun dedi...Bende alışkanlık olduğu için yine yok gibi algıladım çıkıyordum nerdeyse
Adam gerçekten raftan aldı ve uzattı...İnanamadım tabi...Koskoca Turkcell'de yoktu ama ufak bi Vodafone'de vardı...Neyse 50 liradan 2 adet aldık...Uyguladık...Ön yüzü çok güzel oldu...Yanlız arka yüzde 2-3 kabarcık kaldı...Solüsyonda kuruduğu için baloncukları Spatula ile dışarı atamadık...Orda kaldılar ama çokta itici değiller...Birde çok küçük Mikro Baloncuklar var...Beyaz renkteler...Onlar içinde klavuzda 2-3 güne kendiliğinden gider yazıyordu...Dahada ellemedik...Büyük baloncuklar gitmezse iğne ile çıkarmayı düşünüoruz...
Gelelim sonuca ;
Dedikleri gibi yapışkan bişey değil...Dokunmatik aynen gayet güzel kullanılıyor...
Parlama vs. kesinlikle yok aynen eskisi gibi...
Arka taraf parça parça olsa daha iyi olurdu aslında...Kenarları yapıştırmak zor oldu

Gelelim Turkcell Vs. Vodafone'ye...
Vodafonda birsürü İphone 3G aksesuarı vardı...Hatta Jbl'in hoparlörü bile vardıki akıllara zarar
Ufak ufak kolonları olmasına rağmen güzel bass ve tiz veriyor
Turkcell'de bu ürünü göremedik...Sadece kılıf , adaptör ve dönüştürücüler vardı...
Bu bahsettiğim Jbl'in masaüstü hoparlörü Capacity Turkcell Extra'da 325 ytl idi...
Aynı ürün GG ve Diğer satış sitelerinde 150 lira civarında...
Sizce Turkcell tutturduğuna mı ? Yakaladığına mı ?

Saygılar...

Barzo1905

9 Ekim 2008; 19:31:40 

quote:

Orjinalden alıntı: Erdm24

Arkadaşlar bugün 13,00 itibari ile Cadde'deydim
Ama ne yazıkki Türkcell'de yoktu...Alıştım artık canları sağolsun
Ümidimi kesip eve doğru ilerlerken Vodafone Cadde'yi gördüm...Ufak bir yer ama neden olmasın dedim...
İnvisible Shield'i adamlara anlatmaktan bıktım ve adama İphone Koruyucu Bant dedim
Hangisinden demezmi ?
İnvisible Shield
Tabi buyrun dedi...Bende alışkanlık olduğu için yine yok gibi algıladım çıkıyordum nerdeyse
Adam gerçekten raftan aldı ve uzattı...İnanamadım tabi...Koskoca Turkcell'de yoktu ama ufak bi Vodafone'de vardı...Neyse 50 liradan 2 adet aldık...Uyguladık...Ön yüzü çok güzel oldu...Yanlız arka yüzde 2-3 kabarcık kaldı...Solüsyonda kuruduğu için baloncukları Spatula ile dışarı atamadık...Orda kaldılar ama çokta itici değiller...Birde çok küçük Mikro Baloncuklar var...Beyaz renkteler...Onlar içinde klavuzda 2-3 güne kendiliğinden gider yazıyordu...Dahada ellemedik...Büyük baloncuklar gitmezse iğne ile çıkarmayı düşünüoruz...
Gelelim sonuca ;
Dedikleri gibi yapışkan bişey değil...Dokunmatik aynen gayet güzel kullanılıyor...
Parlama vs. kesinlikle yok aynen eskisi gibi...
Arka taraf parça parça olsa daha iyi olurdu aslında...Kenarları yapıştırmak zor oldu

Gelelim Turkcell Vs. Vodafone'ye...
Vodafonda birsürü İphone 3G aksesuarı vardı...Hatta Jbl'in hoparlörü bile vardıki akıllara zarar
Ufak ufak kolonları olmasına rağmen güzel bass ve tiz veriyor
Turkcell'de bu ürünü göremedik...Sadece kılıf , adaptör ve dönüştürücüler vardı...
Bu bahsettiğim Jbl'in masaüstü hoparlörü Capacity Turkcell Extra'da 325 ytl idi...
Aynı ürün GG ve Diğer satış sitelerinde 150 lira civarında...
Sizce Turkcell tutturduğuna mı ? Yakaladığına mı ?

Saygılar...

tam olarak nerde bu vodafone cadde?

Erdm24

Sisteme Gözat