yaa beyler aynı sorun bende de war baktım baktım araştırdım hep eski vversiyonlar için cewaplar war bnm arkadaşdan farkm itunes u görüyo iphone um hadi bi yardm edin be kardeşlerm
teli dfu moda alıp restore edin bunun için (5 saniye güç düğmesine basmak sonra çekmeden 10 saniye hem home tuşu hem güç düğmesine basmak sonra elini home tuşundan çekmeden 30 saniye tutmak o arada kurmaya başlıyo) ilginç olan su dün benim de basıma aynısı gelmişti bugün işe gideren teli evde bıraktım eve gelince aldım teli bigisayara bağladım telde açıktı tam 2.1 firmware indiriyordum az kalmıstı bitmesine oda ne 5.dakika da tel açılmazmzmı çok şaşırdım ve beni büyük bir zahmetten kurdardı
elma resminde takıldıysa yapmanız gereken önce DFU moda almak olacaktır. Bu nasıl mı olacak? 1) Önce iPhone pcye bağlayın 2)sonra home button ve power button a aynı anda basın (10 saniye kadar) sonra elinizi power button undan çekin (home button undan elinizi çekmeyin!!!) 5 saniye kadar daha tutun 3)altta iphone ile ilgili baloncuk çıkacaktır bundan sonra itunes iPhone' unuzu görecektir. 4)"Restore" tuşuna basarak en son sürümü indir ve yükler "ama ben başka yerden indirdim" diyorsanız "Shift" tuşuna basılı tutarak "Restore" tuşuna basın burdan *ipsw formatında indirdiğiniz iPhone firmware ini yükliyebilirsiniz... ama dikkat edin iTunes 8 den iPhone 2.1 den daha önceki firmwareleri yükliyemezsiniz