ikisinden biri.Sizce hangisini almalıyım ve bu kartlarla oyunu takılmadan oynayabilirmiyim.Grafik ayarları full olmasada olur veya bu bütçeyi fazla aşmayacak önerileriniz varmı.
AGP kartlarda kasıyor full ayarlarda ancak senin kafandaki ekran kartında da iyi verim alabilirisnin.İşin gerçeği AGP olarak artık hiçbir oyun verim vermiyor ne yazıkki.Senin alacağın ekran kartı parasına bence PCİ-e slotlu p4 anakart al.Bazı anakartlarda onboard özelliği var ve pci-e verimi yabana atılmayacak seviyede (en azından fifa için ). Tabi tercih meselesi ama bence AGP kartlara yatırım yapmak mantıklı değil.Tavsiyem madem 120 ytl gibi bir bütçen var onu 200 ytlye tamamla p4 ve pci-e destekli bir anakart ve pci-e bir ekran kartı al.Piaysada 80-90 ytl ye p4 destekli anakartlar var araştırmak lazım,bunların haricinde aklınızdaki ekran kartı fifaya yeter ama güncel popüler oyunlar için en dibde performans verecektir ona göre karar verin derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 8 Ekim 2008; 19:45:03 >
Kafan karışmasın hocam uzun iş dediğin olay atla deve değil benim önerim sadece o para aralığına cüzi bir miktar katarak sadece fifa değil diğer popüler oyunlarıda oynayabilmen içindi.Tabi tercih meselesi dediğim gibi ,sen 120 ytl ye AGP kart alırsın ama kullancağın en fazla 1 yıldır oda artık hangi oyunları doğru düzgün çalıştırır meçhul ama biraz araştırma ile size uyan bir anakartla hemde üstüne pci-e kart alabilceğiniz bir sisteminiz olur oda sizi uzunca bir müddet sorunsuz çalıştırır. Benim tavsiyem bu konuda biraz bakış açınızı geniş tutun sadece o paraya AGP kart almak "idareten" mantığı oluşturmuyor ne yazıkki..
errr... bende x1950pro var fakat 1280x1024'de gerçekten kötü bir performans alıyorum... canozpinar'ın mesajı beni düşündürdü. konu hakkında yorum yaparsanız sevinirim.
medium detail, shader level:0 (depth of field:off), 3d grass:off, vesaire vesaire ve hala tatmin edici değil.
Sana tamamen katılıyorum.Şimdilik sadece ekran kartı arıyorum dediğin gibi 1-1,5 sene içinde kasayı yenilicem.