Evet arkadaşlar emektar muvo v200 tarih olmak üzere. Bende 200 ytl ayırıp bir mp3 çalar almak niyetindeyim. Sizce alsam alsam ne alsam? Aklımda Creative Zone plus 2 gb var. Birde yanında kol bandı alsam tam olur benim için. Katılıyor musunuz? Ayrıyetten önerebileceğiniz başka marka ve model varsa çok müteşekkir olurum. Şimdiden herkese teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENSHIN -- 25 Ekim 2008; 13:23:15 >
Sıfır mı düşünüyorsun? Ben Creative Zen Vision M 30gb'ı bugün 200 ytl'ye sattım. Uygun fiyata gitti kutulu ve jelatinliydi. Sen de böyle bir şey düşünebilirsin? Belki de istediğin kriterleri anlamamış da olabilirim.
Asus P5PE-WM,Core2duo 6300,1GB DDR400,ATI X800GT AIW,samsung HD160JJ,ZOOM X5,Philips 16xdvd-rw,Asus 32x12x40cd-rw,Philips 107E,Everest kasa+Asus A-55GA,2x12 silent blade fan(kasa),Yeşil soğuk katot,Microlab MC-1700+2xSony 10"woofer,HP psc1510 all in one printer...