Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
DNS ve IP hakkında yardım lütfen...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> DNS ve IP hakkında yardım lütfen... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sszss

8 Ekim 2008; 19:25:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

İyi günler arkadaşlar sizden bir yardım rica edeceğim.Benim dns ve ip ile ilgili bilgim zayıf ama küçük bir işlem yapmak istiyorum.Ben internete Türkiye'den bağlandığımın bilinmemesini sağlayabilir miyim?Yani öyle bir işlem yapacağım ki sanki internete Azerbaycan'dan giriyormuş gibi olayım mesela...Şimdiden teşekkürler...

www.gecitkale.net
xarmex

10 Ekim 2008; 3:16:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

sszss

İyi günler arkadaşlar sizden bir yardım rica edeceğim.Benim dns ve ip ile ilgili bilgim zayıf ama küçük bir işlem yapmak istiyorum.Ben internete Türkiye'den bağlandığımın bilinmemesini sağlayabilir miyim?Yani öyle bir işlem yapacağım ki sanki internete Azerbaycan'dan giriyormuş gibi olayım mesela...Şimdiden teşekkürler...

İP DEGİŞTİRMEK İSE KASTIN BİLİNEN PROGRAMLARIN DISINDA ÜCRETSİZ VPN HİZMETİ VEREN SİTELER VEYA PROGRAMLARA BAKABİLİRSİN....

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> DNS ve IP hakkında yardım lütfen... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 08: Forex Standı
Yoğu iş yükü, trafik, ekonomik krizler! Biraz rahatlamaya ne dersiniz? Forex'in masaj koltukları hakkında bilgi alıyoruz.
Mercenaries 2 World in Flames (Pc, Playstation 3, Xbox 360)
Paralı bir asker ile yaşanan ızdırap.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle