Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
OC yapınca hdd görünmüyor?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> Anakart >> OC yapınca hdd görünmüyor? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
myd

Sisteme Gözat

8 Ekim 2008; 19:23:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar ben anakartımı sattım ama sattığım arkadaş bir problem ile karşılaşmış.. Sattığım anakart 965G-DS3.. Bunun iki tane mor sata slotu 4 tane de sarı sata slotu bulunmakta..Ben aldığımdan bu yana sarı slotları tek başına hiç kullanmadım. 3 hdd yi ikisini morda 1 ini sarı slotta kullandım. Arkadaşın dikkatini çeken sorun şu: mor slotta işlemci oc olabiliyor ama sarı slotta iken hdd, anakart hdd yok diyor... Varmı çözümünü bilen?

cenkzenk

8 Ekim 2008; 22:31:35 

Asusun bir modeli vardi bende a8vm amd islemcili 939 pin ayni problem benim anakarttada vardi anakartta oc ozelliği yoksa bu tarz problemler yapmasi normal hatta bi ara oc yaptim pc kapadim actim hdd yok isletim sistemim ucmus geri normal ayarlara aldığımda sorunu söyle çözdük oc yapilan bir kart aldik oc yaptik her anakart oc destekli olmiyor ses kartiniz ide cikislari sata cilişlari yana biliyor çizgi teknik servisi böyle sölemişti

[URL=www.****.com/ds727481515_bilinchardei4.html][IMG]http://pic1.****.com/r5/thumb_727481515.gif[/IMG][/URL]
myd

Sisteme Gözat

8 Ekim 2008; 22:38:01 

quote:

Orjinalden alıntı: cenkzenk

Asusun bir modeli vardi bende a8vm amd islemcili 939 pin ayni problem benim anakarttada vardi anakartta oc ozelliği yoksa bu tarz problemler yapmasi normal hatta bi ara oc yaptim pc kapadim actim hdd yok isletim sistemim ucmus geri normal ayarlara aldığımda sorunu söyle çözdük oc yapilan bir kart aldik oc yaptik her anakart oc destekli olmiyor ses kartiniz ide cikislari sata cilişlari yana biliyor çizgi teknik servisi böyle sölemişti

Walla anlamadım ben yaa mor slotta sorun yok ama sarı slotta oc olmuyor. hadi sarı slota has bişey olsa mor slotla beraber sarı slotu da kullanırken niye oc oluyodu onu anlamadım. Acaba yapan arkadaş mı yanlış yaptı oc yi. Hadi oc olmayan anakart olsa ben nasıl kullandım 2 seneye yakın o halde..

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> Anakart >> OC yapınca hdd görünmüyor? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: ArtWin.Net Yazılım Standı
ArtWin.Net yazlımdan Sedat Bey bizleri ürünleri hakkında bilgilendiriyor.
Cebit 2008: AlisVerisX Standı
AlisVerisX ile nasıl internette bir günde işimizi kurabileceğimiz üzerine konuşuyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar