Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
KP320 200ytl KVK 3Mp Yorumlar Sorunlar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> LG Mobile >> KP320 200ytl KVK 3Mp Yorumlar Sorunlar Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
BayMerakli

8 Ekim 2008; 19:14:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Resim1

Resim2

ozllk

Oncelikle Yorumlar
Sonra Sorunlar
EN Son Sorular
YORUMLAR

1)Cihazi almamin baslica sebebi kendi hafizasi bol cihaz olsun dedim 10mb deil 80-90mb hafizasi var.
2)Hersapli ve Kamerasi net olsun istedim bu fiyata 220kartla 6taksit fiyati 3megapixel gayet iyi
3)Gorunusu guzel ark taraf deri kapama gib duruyor cuzdan gibi
4)Ekran 6-7satir yani mesaj okumak yazmak kolay
5)Yazdigina Gore ekran 2inch 240a320pixel
6)Arayana Resim Ekleme (Photo Call)
7)Kablosuz Kulakliklara Uyumlu Blutut 1,2 Adp uyumlu
8)Reklamda 4gb micro sd ye kadar destekler diyordu
9)Tv Cikisi var

SORUNLAR EKSiKLiKLER

Usb Versiyonu 1,2 2 olsa daha hizli transfer olurdu
Kamera Kapagi Korumasi yok Cizilebilir
Ekran icin 240a320yaziyor kitapta 176*144pixel 3gp mp4 oynatiyor
Arka Kapagini Acmak Zahmetli Sanki KIRILCAK gibi
SORULARIM

2-4gb MicroSd yada Sdhc kaldirabilecekmi Merak ediyorum
tema olayi varmi
video illa 176*144mi olcak ekran 240a320ise video nie dusuk
Program atma guncelleme varmi?

Ekteki dosya (2)

Ne kadar Bildigim Degil Neyi Bildigim Onemli
fantomasds

17 Ekim 2008; 11:25:34 

Ben de LG KP320 telefonu teknosadan 217.5 YTL'ye aldım.
Ne zaman geleceği ve ücreti belli olmayan 3g (Yurtdışında telefon faturanız hariç ytl karşılığı olarak ayda 50 ytl gibi bir farkla sınırsız 4 Mbit hızında internete girebiliyorsunuz. Ama Tcell ve kankaları mutlaka kontör tuzaklarıyla doldurur bu 3 g'yi.) özelliğini düşünmezsek
bu telefon biçilmiş kaftan.
Unutulan bir kaç özelliği de ben analatayım.
-FM'den kayıt yapabiliyor. (Wma formatında.)
-Masaüstü için olan kocaman resimleri 1024x768 gibi telefonda arka plan resmi olarak atayabiliyorsunuz. Böylece 240x320 resim arayacağım derdi yok.
-Kulaklık iki parça. İlk parça makinaya bağlanan ses açıp kapayan aramaları cevaplayan bölüm. İkinci parça kulaklık bölümü. Kulaklık bölümü 3.5 mm jacklı. Yani ses kalitesi konusunda hassassınız ozaman ayrı bir kulaklık alabiliyorsunuz. Blutooth üzeinden kulaklık da kullanabilirsiniz tabi.
-Melodi besteleme.
-Flaşlı 20x otofokuslu 3.2 MP kamera.
Yalnız ne hikmetse LG bu telefonu gizliyor. Ben türkiye ve global sitesinde bu modeli göremedim. Birleşik arap emirlikleri sitesinde gördüm.
http://ae.lge.com/products/model/detail/kp320.jhtml#
KVK'nın sitesinde de max 2 Byte yazmışlar atırılabilir bellek kapasitesi olarak. Ancak arkadaşım sen 4gbyte demişsin. Ben de 4 olmasını istiyorum yeni bir telefon çünkü. Acaba sen LG tarafından hazırlanmış bir maual veya kullanım klavuzu bulabilirmisin makinanın teknik özelliklerini içeren. Mesela 4 gbyte yazan oreklam resmini neren buldun.

fantomasds

17 Ekim 2008; 14:53:28 

lg'nin hindistandaki sitesinde 4Gbyte micro sd kartı desteklediğini yazıyor. Henüz denemedim yakında deneyeceğim.

kingcobra33

19 Ekim 2008; 0:00:25 

quote:

Orjinalden alıntı: fantomasds

Yalnız ne hikmetse LG bu telefonu gizliyor. Ben türkiye ve global sitesinde bu modeli göremedim. Birleşik arap emirlikleri sitesinde gördüm.
http://ae.lge.com/products/model/detail/kp320.jhtml#

Telefon bir ara hep si bur ada sitesinde satılıyordu.Şu an stokta yok gözüküyor.

Acer ASPIRE AS5520G-503G25MI
AMD Turion X2 TL-60 2.0GHz
3GB RAM - 250GB HDD
128MB Nvidia® GeForce 8400M G up to 896 MB

LG C 3400,ROKR E2

Tjedrea

19 Ekim 2008; 13:37:40 

telefonu kullanan arklar oneriyorlar mı?Fiyat performans acısından cok iyi gibi geldi de bana..

Ω İkinci Dünya Savaşı İle İlgilenenler Klübü Ω
fantomasds

20 Ekim 2008; 10:08:07 

Telefonu kullanan bir şahıs olarak kesinlikle LG KP320 modelini öneriyorum.
Niçin bu denli savunuyorum bu telefonu.? 3 yıl sonra telefonum eskiyip de satmak istediğimde oturmuş bir 2. el piyasası olsun diye.
Telefonun fiyatı teknosada 217.5 ytl
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145010901&CS_Category=_LG590&CS_Catalog=_TELEKOM
Aldığım ve denediğim 4 Gbyte Micro sd kartla beraber fiyatı 217,5 + 29 =246.5 YTL
Micro sd kartı Mavi bigisayardan aldım.
-3,2 mp auto fokuslu kamera
-MP3 + Fm radyo + Fm radyo kayıt + Telefondaki görüşme ve sese kaydı
-Deri kaplama görünümlü arka yüzey kaplaması
-TV out
-90 Mb telefonun kendi hafızası + 4 Gbyte hafıza kartı (Malum markalar gibi 5 Mbyte dinamik hafıza saçmalığı yok.)
.....
....
...
..
.
Ayrıntılar

http://www.in.lge.com/Product/Products-Details.aspx?cat=238&pid=6215&subcat=Dynamite

LG'nin Türkiye sitesinde niye bu telefon hakkında malümat yok. Çünkü onlar pahalı modelleri satmaya odaklanmışlar.

inanki

22 Ekim 2008; 19:30:29 

Teknosa'nın internet sitesinde ürünün stoklarda olmadığı yazılıyor...

Müzik telefonu olmadığını biliyorum... Bir kullanıcı olarak dış sesi (mp3-radyo) hakkında yorum yaparsan sevinirim. Özellik ve fiyat! olarak çoğu telefondan güzel.
Telefonun hayırlı olsun.

edit:Düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 22 Ekim 2008; 19:29:56 >
barocka

24 Ekim 2008; 23:49:49 

bi alt modelini kullanıyorum KG300 dış ses olarak çok güzel tek hoparlör olmasına rağmen bi çok nokia samsung ve hatta W serisiyle yarışır bunda da KG300 den aşağı kalır bi yanı oldupunu sanmıyorum

LG E 500 2.4 santarosa

LG KG300-Fujifilm S5800

=2009 ÖSS adayı=
mesut_akin85

26 Ekim 2008; 11:46:30 

quote:

Orjinalden alıntı: inanki

Teknosa'nın internet sitesinde ürünün stoklarda olmadığı yazılıyor...

Müzik telefonu olmadığını biliyorum... Bir kullanıcı olarak dış sesi (mp3-radyo) hakkında yorum yaparsan sevinirim. Özellik ve fiyat! olarak çoğu telefondan güzel.
Telefonun hayırlı olsun.

edit:Düzeltme

bende aynısı soracaktım. telefonu kullanan arkadaşlar. dış sesi hakkında bi yorum yapabilirmisiniz. cevabınız için şimdiden tşk.

inanki

26 Ekim 2008; 19:09:39 

quote:

egemenbalci
Teğmen

16 Temmuz 2008; 17:15:53
.
1. Bunu nasıl anlarım bilmiyorum.
2. Kulaklık sesi bence iyi. Daha önce kullandığım w810i kadar kaliteli değil ama beni tatmin ediyor
3. Ses ahizeden geliyor. Dosya yöneticisinden çalınca ses cızırtı yapıyor. Mp3 çalar kısmında daha kaliteli ses veriyor.
4. Hiç denemedim.
5. Şarjı kapatmadan 3 gün gidiyor.
6. Bende 2gb var yavaşlama yok.
7. Şimdilik bir sıkıntı görmedim.
8. Gece çekimleri çok başarılı gelmedi bana. Flaş sadece fotoğraf çekerken yanıyo ve de çok etkisi yok.

Cevap veremediğim kısımlar için özür dilerim.

Resimler de hoparlör görünmüyordu...Ahizeden gelen ses hiç tatmin edici olamaz.. Yani müzik için alacaksanız başka markalara bakın diyorlar ki doğrudur !!! Oysaki f/p açısından güzel bir üründü...

edit: Alıntı yaptığım üye, başka bir üyenin sorularını yanıtlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 26 Ekim 2008; 19:07:01 >
!brahim

Sisteme Gözat

30 Ekim 2008; 0:15:54 

Bu cihaz java oyun ve programlarda nasıl? ayrıca tam ekran video oynatırken altta üstte boşluk oluyor mu ve ekranda yazı oluyor mu yoksa sadece görüntü mü kalıyor. tam ekran video ss i veren olur mu acaba?

Medeniyet dediğin açmaksa bedeni,
çöldeki bedevi senden medeni...

Yay gibi eğri olsam elde tutarlar beni...
Ok gibi doğru olsam yabana atarlar beni...

Sakın KVK Avcılar servisine gidipte sağlam cihazınızı harap şekilde almayın!
BayMerakli

31 Ekim 2008; 20:03:43 

Oncelikle KISA Bir Ara Cevaplara Bakamadim Kisaca
Bu Fiyata Bu Telefon BULAMAZSINIZ.
Aynısını Nokia Yapsa 600ytl Samsung Yapsa 450 YTL Motorola Yapsa 500YTl derdi

Lg Daha Piyasada Populer deil bu nedenle bir nevi Surumden Piyasadan KAZANIYORLAR.
Bugun 1,3 Megapixel Geride kalmis teller bile hala 200-250ytl iken siz 220ytl ye 3Megapixel tv cikisli 90mb Hafizali 4gb calistiran (ben 2GB kullanyom) bir tel alacaksiniz bence super.
Radyo-Radyodan Kayit var.istenilen satte eger kulaklik takili ise otamatik radyo kaydi yapabiliyor.
*istenilen satte Acilip Kapanmasi Ayarlanabiliyor.
*Ucus Modu Var rahatsiz edilmeden Oyun Muzik Film Keyfi Yasanabiliyor
Bu sitede belki ilk olmasada cogu kullanicidan Once Bu LG KP320 alan Kullanan birisiyim.
Elimde KP320 de Calisan Java Oyun ve Uygulamalarda Var.
Aklimda LG KP320 Kullananlara ait bir site Projesi var katilmak istermsiniz.Sadece eger ilerde bulursaniz Bilgi Program Oyun Java Uygulamalari siz gibi LGKP320 kullananlarla Paylasmak istersiniz diye dusundum.... Cevabınızı Bekliyorum.
Olur Neden Olmasin Derseniz Maille haberleselim siteyi talep Olursa Hazirlayacagim hatta Domain dahi alacagim yani kp320.net gibi birsey KAZANCIM sadece kullanan kisilerin ilerde bulacagi Program Oyun lari Paylasmasi yani KP320e Ozel Bir Mobil Paylasim Sitesi NEDERSiNiZ

Ne kadar Bildigim Degil Neyi Bildigim Onemli
tarlk

1 Kasım 2008; 17:10:31 

Düşünülen şey çok iyi olsada diğer markalarda Forum üzerinden paylaşım yapılabilirken neden böyle bi girişimde bulunmak istediğinizi anlayamadım. Ben de telefonu almak ve paylaşımda bulunmak niyetindeyim tabiki...

tj2master

1 Kasım 2008; 18:11:34 

telefonu aldığımda ilk izlenimlerin iyiydi ancak gördüğüm bazı sorunlar yüzünden telefonu iade ettim.olumlu yanlarından çok olumsuz yanları beni ilgilendirir diyenler bakabilirler

1-özelliklerine baktığında 3 MP autofocus kamera mükemmel gözüküyor ancak fotoğrafı çekerken çekme

tuşuna bastıktan sonra bile bir süre telefonu sabit tutmalısınız, sabit dediğimse hiç ama hiç

kıpırdamayacak,yoksa resimler bulanık çıkıyor.olduki sabit tutmayı başarabilseniz bile resim sizin

çektiğinizde farklı çıkıyor

2-resim çekmeye kalktığınızda ekranın ortasında bariz şekilde kocaman bir pembelik çıkıyor, tabiki

tüm resimlerdede

3-led olmasına rağmen performansı içler acısı

4-telefonun güya Java desteği var ama şimdiye kadar yüklediğim onlarca program ve oyundan sadece bir

iki tanesi çalıştı.genelde yüklemeden hata veriyor.yüklenenlerde ise uygulamayı başlatıyorsunuz ancak

takılı kalıyor ve çalıştırmıyor.bunu aşmanın yolları olabilir ancak her uygulama için uğraşmak can

sıkıcı

5-toplu şekilde mesaj silme işlevi belirli bir mesaj sayısından sonra çalışmıyor

6-arka planda müzik dinlerken telefon komutlara cevap vermeyebiliyor.tek çare kapatıp baştan açmak

7-mesaj yazmak gerçekten çok kolay olsa da tuşların birbirine yapışık olması zamanla gevşeyecekleri

izlenimi veriyor

8-telefonun yazılım desteği çok sınırlı.hatta yok gibi bir şey

kısacası kağıt üzerinde gerçekten mükemmel bir telefon ancak belirttiğim sıkıntılardan ve sony-ericssondan sonra attan inip eşeğe binmiş gibi hissettiğimden 2 gün kullanamadan iade ettim.

AMD Athlon64 X2 4200+(Toledo),Epox 9NPAJ,Winfast 128MB PX6600GT TDH,
Twinmos 512x2 DualDDR 400 CL2.5,Seagate 160GB SATA 8MB NCQ,Western Digital WD2500KS,LG 4163B,AOPEN H600B28,LG F700B,Genesis TV,Creative Inspire 4400,Airties RT101,Microsoft Laser 1000,A4Tech Klavye,Piranha KS1211,Kodak CX6330,Panasonic SL-MV50,Creative Zen Vision:M 30GB,Sennheiser CX300,Engtron SD570SP,Powerball

Mobil işkence..TÜH BE!
tarlk

1 Kasım 2008; 19:07:51 

Hakkaten bu kadar problemli bi cihazmı?? Oysa ben ciddi ciddi niyetliydim.. Belki sizdeki cihaz sorunluydu. Alıpta kullanan başka arkadaşlarda yorumlarlarsa ona göre hareket edelim?

tj2master

1 Kasım 2008; 21:01:14