Öncelikle hayırlı olsun demek istiyorum.Bu arada fiyat uygunmuş ama dediğiniz gibi kontrast oranı biraz düşükmüş.Birde biz 106 ekran kullanmamıza rağmen arada detayları kaçırıyoruz ki 137 ekranda sizde kaçırırsınız:)Tekrar hayırlı olmasını diliyorum.
Samsung 40A616 - PLAYSTATION 3 60GB PAL - Logitech Z-5450 PSN: Vaelastras
Öncelikle hayırlı olsun. İyi günlerde kullanırsın inşallah. Önemli olan senin memnuniyetindir. Gerisi boş...
Kontrast durumuna gelince gözlemlerime dayanarak söyliyorum verilen değer dinamik kontrast ise 7500-8000 civarı oldukça yeterli. Gerçek kontrast değeri ise 1500-1600 arası yeterli. Daha yükseği olsa tabi iyi olur..o ayrı...
Hayırlı olsun ama hiç iyi etmemişsiniz.Babam 3 ay önce panasonic 127 ekran plazma HD ready TV yi 3500 YTL'ye aldı.
Belki bilirisniz panasonic en iyi plazma markasıdır.Ayrıca 100 ekranın üstünde LCD Tv tavsiye edilmiyor + HD FULL olması ekstra bir kazanç sağlamıyor cebinizi yakıyor.Neden? Çünkü HD full yayınlar en az 10-15 sene sonra çıkar.Ama cebiniz bolsa Blueray film alıp izlersiniz ona karışamam.
İnşallah Digiturk Plus ya da HDSmart vardır.Bari hd seyredersiniz maçları filmleri.
ONCELIKLE YORUM YAZAN HERKESE TEŞEKKURLER PLAZMA ALMADIM CUNKU SABIT GORUNTULERDE IZ KALMA SORUNU YANI KANAL ARMALARI ZAMANLA IZ BIRAKIYOR EKRAN YANSIMA OLAYI LCD DE YOK ARTI COK FAZLA ELEKTIRIK TUKETIMI AYNI BOYUTDA PLAZMA 470 IKEN BIZIMKI SADECE 185W TUKETIYOR PS3 BAGLAMAYI DUSUNUYORUM O YUZDEN HD OLMASI ONEMLIYDI VE BUYUK EKRAN KONSRAT ORANI DEDIGINIZ GIBI COK ONEMLI DEGILSE ICIM RAHATLADI BIRAZ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heroes@@@ -- 8 Ekim 2008; 19:39:10 >
ONCELIKLE YORUM YAZAN HERKESE TEŞEKKURLER PS3 BAGLAMAYI DUSUNUYORUM O YUZDEN HD OLMASI ONEMLIYDI VE BUYUK EKRAN KONSRAT ORANI DEDIGINIZ GIBI COK ONELI DEGILSE ICIM RAHATLADI BIRAZ
Hee ps3 bağlamayı düşünüyosnuz tabiki boşa gitmemesi için hd full gerekli.o zaman iyi etmişsiniz :)