Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
dell studio 1535 driver hakkında

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Dell >> dell studio 1535 driver hakkında Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ultracity

8 Ekim 2008; 18:52:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bilgisayara xp yükledim ses,ekran kartı,kart okuyucudan başka bi driver bulamadım bulduklarımda vista için artı fn tuşuda çalışmıyor sitedeki driverlarıda yükledim sonuç aynı üstelik windowsta açılmadı tekrar format atmak zorunda kaldım yanında verdikleri driver dvd si de vista için. tek çare vista yüklemekmi ?

sersiler

8 Ekim 2008; 23:03:40 

Windows xp sürücüleri aşağıdaki adreste var umarım işine yarar

http://www.laptops-drivers.com/laptop-news/installing-windows-xp-in-dell-studio-1535.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sersiler -- 8 Ekim 2008; 23:00:14 >

D.H Motorola CLUB
iskete

10 Ekim 2008; 0:18:53 

DELL STUDIO 1535 (A81P3) laptopumda VİSTA yüklüydü ve xp ye çevirdim ancak wireless çalışmıyor. XPye ve laptopuma uygun bir çok wireless sürücüsü indirdim kurdum ama bir türlü wireless çalışmadı.
DELL STUDIO 1535 (A81P3) XP Wireless sürücüsünü bulamıyorum! Yardım eder misiniz?
Şimdiden teşekkür ederim.

sersiler

10 Ekim 2008; 16:19:53 

Yukarıda adresini verdiğim sitedeki wifi sürücüsüdemi işe yaramadı?

D.H Motorola CLUB
xhfdx

11 Ekim 2008; 16:41:45 

slm ben de studio 1535 aldım xp yüklemiştim eksik driver lar vardı verdiğiniz linkten ekran kartı, audio, hdmi ve touchpad i kurdum ancak wireless kuruluyo gözükse de çalışmadı bir de bluetooth driver ı bulamadım önerbilceğiniz bir yer var mı driver lar için için tşk ederim ;)

sersiler

11 Ekim 2008; 19:54:49 

Birde buradaki sürücüleri deneyin,elimde studio 1535 olmadığı için deneyemedim yardımcı olması dileğiyle iyi akşamlar...

http://dellstudio.jeroenzelle.nl/

D.H Motorola CLUB
monodoks

19 Ekim 2008; 23:20:07 

bu makineye xp kurup memnun olan var mı acaba?

driverları yayınlayan sitedeki kullanıcılar çoğu driver ın çalışmadığını iddia ediyorlar.bende xp kurmak isitorum ama driver konusunda şüphelerim var.

Son olarak bu yabancı sitelerden indirdiğimiz driver ile türkçe xp mi kurarsak bir problem olur mu?

monodoks

20 Ekim 2008; 0:09:04 

up

plantamax

20 Ekim 2008; 1:49:38 

dostum studio 1535 t9300 modeli var bende ve vista ile kullanıyorum.....keşke hiç vistayı bozmadan buraya gelip böyle böyle yapacam diye öneri ve görüş alsaydın......makinayı satın aldığın gibi temiz ve sorunsuz kurmak çok zor artık senin için.......ilk kurulumda driverların kurulum sırası var......ayrıca bazı özel kombinasyonlar ve özel kısa yol tuşlarında da sorun çıkabiliyor fabrikasyon dışı kurulumlarda......bence dostum aletini ve vista cdsini alıp servise git; sana yeniden ilk günkü gibi kurulmuş vistalı olarak içindeki full yazılımlar yüklenmiş olarak geri versinler.......yoksa tekrar xp den vistaya dönmek senin için çok sorun olacaktır......vistanın trdeki ilk kullanıcılarında biriyim ben.....daha trde yoktu biz ingilizce sürümünü kullanmaya çalışıyorduk masa üstünde alışmak için....o zamanlar vistada internete girmek dışında bi şey yapılmıyordu driver soorunu yüzünden......bir çok program hatalı çalışıp ortasında kapanıyordu.......yani rezilliğin biri bin paraydı ilk çıktığında.......ama artık vista çok güzel bir sistem olmaya başladı...evet halen eski programlarda sıkıntı çıkartıyor ama güncel programlarda harika ve gelişmiş bir yazılım olduğu belli............xp geçmişe yönelik;eski programlar bakımından vista; xp ye kafa tutamaz ama geleceğe yönelik ciddi prpgramlarda xp den kat ve kat üstün............... sana tavsiyem dostum vista artık oturdu ve lisanslı bir vista en kral xp den iidir alışınca (özellikle ultimate edition).....dediğim gibi servise git ve makinayı fabrikadan çıktığı ilk hali gibi özel kısa yol tuşları ve özel kombinasyonlar çalışacak şekilde titizlikle düzenleyip kursunlar sana

2008 VW JETTA TSI 170 HP DSG ŞANZIMAN ... PlayStation 3 60 GB PAL...PlayStation 2 (SCPH 30004 R) ...PlayStation (SCPH 7501)...N95+8 GB MICRO SD...SONY DAV-S888 S-MASTER SİNEMA SİSTEMİ...SONY KDL32-D3000
monodoks

20 Ekim 2008; 3:57:47 

saolasın emeğin için o zaman vista ya talim

xhfdx

20 Ekim 2008; 23:48:57 

arkadaşlar farklı yerlerde değişik çözümler getirilmiş ancak burda yazamıyorum engelleniyor yıldızla 2 farklı türkçe forum sitesinde açıklanmış bilmiyorum özel mesaj ne kadar doğru ama isteyen varsa pm atsın ben linkleri vereyim ben şu an xp kullanıyorum bi fn tuşum çalışmıyo diğerleri çalışıyo yanlış bi şey yazmışsam k bakmayın yanlış anlaşılmasın reklam yapmıyorum ;)
(üstte bi arkadaş vermiş bir link ordakiler bende çalıştı bi wireless olmadı onu da farklı bi yerden buldum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhfdx -- 20 Ekim 2008; 23:57:21 >

pankreas007

27 Ekim 2008; 20:45:06 

dostlarsürücü xp de wireless normal yükle demekle yüklenmiyor. bilen birilerinden yardim almalısınız. ben freedos aldim göstermişti aslında. sürücüyü yükle ben seçecem diyip yüklenmeyen driveri bulup göstereceksiniz. bilmiyorsanizz bir bilenden yardim alın derim. bende xp sorunsuz çalışıyor

turistomer

9 Kasım 2008; 0:43:42 

vallahi emegi gecen herkese cok teşekkurler. makine sorunsuz calışıyor desem yeridir. sadece cihazın bluetooth'u calısmıyor. ve aygıt yoneticisi kısmında da tanınmamış bir şey yok. VE ADRESTE VERİLEN BLUETOOTH DOSYASI BOZUK CIKIYOR LİNK SAGLAM FAKAT DOSYA BOZUK.
YUKLEYEBİLEN VE DOSYA ELİNDE OLAN VAR MI ACABA

xhfdx

13 Kasım 2008; 21:46:25 

arkadaşlar benim fn tuşum çalışmıyor diğerleri düzgün çalışıyor çözüm bulan var mı??

monodoks

14 Kasım 2008; 17:04:32 

bios u update etmeyi dene bizimki de tuşlarda takılma vardı update edince çalışmaya başladı.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Dell >> dell studio 1535 driver hakkında Sayfa: [1]
Buraya git: