Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Zotac 8600gt için soğutucu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> Zotac 8600gt için soğutucu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
MelihGürkan

8 Ekim 2008; 18:44:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar benim zotac 8600gt 256mb ddr3 ekran kartım var.Karta overclock yaptım.Kart boşta 56-57 derece yük altında 65-70 dereceleri görmeye başladı.Zotac 8600 gtlerde kartın sonunda kondansatörler olduğundan karta soğutucu da takamıyorum.Kadıköye giittim kondansatörler engel oluyo dediler.Kartı kaliteli şekilde soğutamassın dediler.Bi öneriniz varmı?Şimdiden teşekkür ederim ...

Ekteki dosya (1)

İntel 524 3.06-2x1 Kingston DDR 2 800 Mhz-Samsung Spinpoint 160Gb Sata2 Harddisk-İntel i946 Gzıs Anakart-Zotac 8600Gt(662-1512-1800) 256Mb DDR3-Daytek L17CX Monitör-Asus Cd-Rw-Lg Dvd-Rom-2.1 29w Speaker-Samsung E740
iceman_902

9 Ekim 2008; 22:53:35 

kartın fanını direk 12 volt a bağla ben pc fanlarını öle yaptım fanlar kaliteliymiş çok ses yapmıyor allahtan ama ekran kartı fanı için aynı şeyi söleyemem bende 8500gts var nerdeyse sırf sesi yüzünden fan ı sökecem 12 volta direk bağla ses e dayana bilirsen problem baya azalır gibi geliyo....

NOt: ben daha önce denedim problem olmadı ama olmayacak diye bi garanti veremem oyüzden bir problem oluşursa sorumluluk kabul etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceman_902 -- 9 Ekim 2008; 22:50:19 >

beynime bir silah daya ve duvarları beynimle boyaa

There Are Some Knows And Unknows

name: Abys
lwl :46
FuLL İNt
server: mercury
guild name : Turkısh
lwl : 3
pet name : DEGERLİ_tr
lwl : 20
MelihGürkan

10 Ekim 2008; 12:14:50 

Everestle baktım %100 hızla dönüyor dio Ses benim için fark etmez çünki kasada tam 4 tane fan war kasanın yan kapağında 2 tane önde 1 arkada 1 tane.O halde 65-70 arası oynuyo Artık herhalde kartın üstüne bitane 80 lik fan bağlicam İnş. çözerim olayı.Yinede saol yardımın için...
Mogolo

10 Ekim 2008; 15:27:41 

Aynisi Bendede oluyor 80 derece

Milletler parasızlıktan değil, ahlaksızlıktan çökerler.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> Zotac 8600gt için soğutucu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gears Of War 2 (Xbox 360)
Testere ile Locust doğramaya gidiyoruz.
Apogee GT 1066MHz DDR2
Chaintech Apohee GT Marka 1066MHz 4GB DDR2 Kit

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç