Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
VİSTADAN NEFRET EDENLER DERNEĞİ(herkes sorunlarını buraya yazssın)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Yazılım] >> İşletim Sistemleri >> Microsoft İşletim Sistemleri >> VİSTADAN NEFRET EDENLER DERNEĞİ(herkes sorunlarını buraya yazssın) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
KartezyeNX

8 Ekim 2008; 18:14:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ARKADAŞLAR HERİFCİ OĞLU VİSTA 1 GB RAMIN 700 MB SİNİ KENDİNE AYIRIYO Bİ ÇOK PROGRAMIDA TANIMIYO
RESİL BİŞEY BENCE SADECE GÖRÜNÜMÜ GÜSEL XP DE İLK ÇIKTIĞINDA KÖTÜYDÜ VİSTA OTURANA KADAR HATALARI AZALANA KADAR EN AZ 3 YIL GEÇER 3 YIL BOYUNCA BAN VİSTAYA vistada yassadığınız sorunları yazınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KartezyeNX -- 8 Ekim 2008; 20:27:33 >

AMD ATHLON 3000+X64 PC
GSMART İ300 PPC
Psychopath Bird

8 Ekim 2008; 20:07:56 

vistadan nefret edenler azalmış sanırım daha nefret içerikli measj atan yok

Game ARTIK Over...
KartezyeNX

8 Ekim 2008; 20:30:44 

vista al sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KartezyeNX -- 8 Ekim 2008; 20:28:14 >

AMD ATHLON 3000+X64 PC
GSMART İ300 PPC
cici_adam

9 Ekim 2008; 17:41:10 

Canım kardeşim vistayı 1 gb bellekle kullanmak psikopatlıktı. İlla ki vista kullancaksan donanımın iyi olacak. Vits kullanıyorum. en başta sıkıntı çektim. hatta kafayı yedirtti bana. şimdi bütün sorunlarımı hallettim. Gül gibi geçiniyorum vistayla. bi de şöyle 2 gb ramle dene bakalım ne diyeceksin. Bence o görüntü ye ve grafiklere değer

Karı dediğin taktın mı koluna yakışmalı, çarptın mı duvara yapışmalı!!!
SysEdit

Sisteme Gözat

9 Ekim 2008; 17:45:48 

Tipik bir "Vista ezikliği sendromu"..

QX6700@3.80 GHZ(Stabil) Quad-Core (Su Soğutmalı);Asus P5E3 Premium WiFi-AP @n ; 2 GB OCZ DDR3 1600 Platinum ; ASUS EN8800GTX Ekran Kartı ; Western Digital 300GB 10000RPM Velociraptor ;Windows Vista Ultimate 64 Bit
KartezyeNX

9 Ekim 2008; 18:00:52 

quote:

Orjinalden alıntı: SysEdit

Tipik bir "Vista ezikliği sendromu"..

ahaha xp nin bile halledileyen çok problemi var visatanın sorunu 10 kat daha fazla 3 yıldan öncede vista oturmaz vistacılar sizi vista noluyomuş xp nin yanında yhuvarlak bi başlat butonuyla gözünüzü boyadılar

AMD ATHLON 3000+X64 PC
GSMART İ300 PPC
Batuist

9 Ekim 2008; 18:42:22 

işletim sistemini grafikleri ve cicili bicili renkleri için kullananlar zaten sistemin amacından çok görüntüsüne bakarlar.. o zaman o arkadaşlar XP üzerinde Vista teması yüklediklerinde de onlar için sorun kalmayacak demektir.. İşletim sistemini sadece bir görüntünün üzerine çıkaramayanlar zaten bilgisayarıda sadece internet ve basit ofis uygulamalarında kullanan tipik kullanıcılardır.. Aslında onlar da haklı sadece internet için oyun için kullanacakları basit cicili bicili bir işletim sistemleri olmalı.. XP kullanacak adam herşeyinden anlamalı ki zırt pırt format attırmasın adama.. Onu bilenler kullanır ancak..

bende her ne kadar xp kullanıyor olsamda bir gün elbette herkesin win98'den XP'ye geçtiği gibi XP kullanıcılarıda XP'den vazgeçmek zorunda kalacak.. Ama bu vista olmayabilir..

tokato

9 Ekim 2008; 21:29:38 

quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

işletim sistemini grafikleri ve cicili bicili renkleri için kullananlar zaten sistemin amacından çok görüntüsüne bakarlar.. o zaman o arkadaşlar XP üzerinde Vista teması yüklediklerinde de onlar için sorun kalmayacak demektir.. İşletim sistemini sadece bir görüntünün üzerine çıkaramayanlar zaten bilgisayarıda sadece internet ve basit ofis uygulamalarında kullanan tipik kullanıcılardır.. Aslında onlar da haklı sadece internet için oyun için kullanacakları basit cicili bicili bir işletim sistemleri olmalı.. XP kullanacak adam herşeyinden anlamalı ki zırt pırt format attırmasın adama.. Onu bilenler kullanır ancak..

bende her ne kadar xp kullanıyor olsamda bir gün elbette herkesin win98'den XP'ye geçtiği gibi XP kullanıcılarıda XP'den vazgeçmek zorunda kalacak.. Ama bu vista olmayabilir..

Vista ya alışmak zaman, sabır ve sistem ister.

Bu cicili bicili ve vista kullanan pc den anlamaz saçmalığı da nerden çıktı biraz garip.

Ben ve benim gibi üst seviye oyuncuların Vista ya geçme zorunlulukları olduğunu düşünüyorum.

dX10...

Ayrıca Xp ye ne kadar tema veya dönüşüm pakedi yüklersen yükle Vista kadar YAKIŞIKLI olamaz.

Yakışıklı, Cicili Bicili değil.

Ki bu tartışılması gereken bir konu değil. Çünkü bu mereti kullananlar neden problem yaşamıyorda siz yaşıyorsunuz?

Acaba problem kimde?
Ben XP çıktığında da "Parmağımı kesseler Xp ye geçmem kardeşim" şeklinde söylenenleri gördüm merak etme.

Geçer...

Elrohir AMANDİL
3.33Ghz e6300-Cooler Master Hyper 212(Centaur Fan)-Reaper Hpc Pc2 8500-952Mhz-4-4-4-12-His4850 İceQ5TurboXYZ,700Gpu Yük Altında 50derece-Seagate 500,7200.11,320AS-High Power Absolute 650w- Logitech Mx3200 Lazer(Medya)-A4 XL-740K(Oyun)-Feel MeshCool XLed Mod
Batuist

9 Ekim 2008; 21:40:15 

@tokato

birincisi şunu söyliyim.. ben vistadan nefret etmiyorum o yüzdendir benimde bilgisayarımda hem vista hemde XP bulunur ama genelde XP kullanırım.. ikincisi ben problem yaşadığımı söylemedim. ama genelde render işlemleri ile uğraştığım için XP de render işlemleri daha hızlı olduğundan dolayı tercih ediyorum.. ama dediğin gibi bütün sitemin uyumlu ve iyi ise oyun için elbette vista.. ama iş profesyonel yazılımları kullanmaya geldiğinde XP kesinlikle açık ara önde.. bende senin gibi PC'yi oyun için kullanıyor olsa idim bende vista kullanabilirdim ama vistanın da kaşına gözüne bakarak onu tecih edecek değilim... Ama şu bir gerçek bir gün XP de unutulacak en azından micrsoft XP'ye olan desteğini kesene kadar XP'deyiz daha sonra farklı bir işletim sistemine geçiş zorunluluk halini alacak... Ama o zamana kadar XP...

Codest

9 Ekim 2008; 23:29:39 

Ben vista 64bit+xp kullanıyorum.Vistadan oldukça memnunum çalışmayan hiçbirşey yok.

AMD64 3200+@2.40GHz,Asus A8V,2x256 Twinmos DDR400,512MB Sapphire X1600Pro,80Gb Samsung,320Gb Seagate,SbLive 24 Bit!,Nec3550@4551A DvDRw,Tagan 480W PSU,SkyStar2 2.6D,Powercom 600VA
sky__walker

9 Ekim 2008; 23:37:57 

Uzunca bir süredir 64 bit Ultimate SP1 kullanıyorum, en ufak problem yaşamadım, son derece stabil.

XBOX360 PRO PACK @ PAL -- SONY PS3 60GB @ U -- SONY Bravia KDL-32V2000 HD Ready
Live: AirjordanTR .. PSN: skywalker_tr ---
Tomacro limHD 310S
... Toyota Auris 1.6 Elegant Multimode SR...
Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3.4ghz (günlük) / Asus Maximus Formula SE X38 / 4gb G.Skill PC28000 @1005mhz / Sapphire HD4850 x2 CrossFire / Recom Gaming Engine 1050W / 250gb + 500gb +500gb 32mb Harddisk / Cooler Master RC-690 / Sunbeam Rheobus Extreme / Creative X-Fi Extreme Music / Logitech Z5500 / Logitech VX Revolution / HP W2207H / Airties Rt-205

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz
KartezyeNX

10 Ekim 2008; 10:27:26 

arkadaşlar bakın en basit örnekle eski yazılım yada oyunlar vistaya uymur bu bile büyük sıkıntı ayrıca vista şu an gelişim aşamasında tıpkı xp nasıl çıktıktan 3 yıl sonra adam olduysa vistada öyle microsoftun çözmeye çalıştığı sorunlar azaldığında vista sp2 çıktığında ancak ozaman vista bişeye benzer bir işlletim sistemi hemen oturmuyo yapması öle basit değil

AMD ATHLON 3000+X64 PC
GSMART İ300 PPC
SysEdit

Sisteme Gözat

10 Ekim 2008; 12:22:08 

Senin konu "Vista Sevenler derneği" ne dönüştü galiba...

QX6700@3.80 GHZ(Stabil) Quad-Core (Su Soğutmalı);Asus P5E3 Premium WiFi-AP @n ; 2 GB OCZ DDR3 1600 Platinum ; ASUS EN8800GTX Ekran Kartı ; Western Digital 300GB 10000RPM Velociraptor ;Windows Vista Ultimate 64 Bit
DoubleDragon

10 Ekim 2008; 13:58:37 

Eski yazılımlardan çalışmayan olduğu gibi Visual Basic 6.0 ile yazılmış program da çalışmadı hatta kurulumu sırasında hata verdi. WinXP SP2 uyumlu çalıştır dedim gene olmadı. Kendi ürünü Visual Basic'le yazılmış bir programı bile çalıştıramayınca ben şimdi Vista'yı nasıl seveyim.
RAM'ın büyük kısmını kendine ayırması programları hızlı açması için yapılmış bir şey.
Vista'yı zorla sattılar, kazanacakları parayı kazandılar. Şimdi sırada Windows 7 var... Vista adam olucaya kadar Windows 7 çıkacak. Zaten Vista'yı adam etme niyetleri falan yok. Vista, ikinci Windows ME vakasıdır.

KartezyeNX

10 Ekim 2008; 20:15:06 

quote:

Orjinalden alıntı: SysEdit

Senin konu "Vista Sevenler derneği" ne dönüştü galiba...

evet öle oldu galiba ama semeyenlerde çıkıyo tabi semiyecek nekadar lanet bir işletim sistemi düşük kapasite pc lerde kasıyo illallah ettiriyo yani şlimdi gidip işletim sistemin gönlünü görecez 2 gb ram alacaz ölemi baksen ben işletim sistemi bizim gönlümüzü görecek sanıyodum

AMD ATHLON 3000+X64 PC
GSMART İ300 PPC
KartezyeNX

10 Ekim 2008; 20:18:07 

quote:

Orjinalden alıntı: DoubleDragon

Eski yazılımlardan çalışmayan olduğu gibi Visual Basic 6.0 ile yazılmış program da çalışmadı hatta kurulumu sırasında hata verdi. WinXP SP2 uyumlu çalıştır dedim gene olmadı. Kendi ürünü Visual Basic'le yazılmış bir programı bile çalıştıramayınca ben şimdi Vista'yı nasıl seveyim.
RAM'ın büyük kısmını kendine ayırması programları hızlı açması için yapılmış bir şey.
Vista'yı zorla sattılar, kazanacakları parayı kazandılar. Şimdi sırada Windows 7 var... Vista adam olucaya kadar Windows 7 çıkacak. Zaten Vista'yı adam etme niyetleri falan yok. Vista, ikinci Windows ME vakasıdır.

zaten microsoft tekel olmuş ne çıkarırsa almak zorunda bırakıyo milleti bu yüzden amerikada kaç davası ve cezası var

AMD ATHLON 3000+X64 PC
GSMART İ300 PPC
<