Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
görüntü sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> görüntü sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
iktyas

8 Ekim 2008; 18:14:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar dün anakart ve ram aldım değişimı bugun yaptım format attım pc güzel çalışıyordu bıostan oc yapcaktım asusun bıosunu tam bılmedıgım için herhalde yanlış işlem yaptım voltaj konusunda falan şimdi göruntu gelmıyor.ilk acıldıgında ıkı kere reset atıyor sonra pc çalişyor ama göruntu yok

sistemım vista ultımate 64 bit hıgh power 650 watt
ocz 2*2 ddr 800 mhz ram
500 gb hdd
gtx 260 ekran kartı q 6600 işlemcı
asus p5q se anakart

ne yapmalıyım

GT300LER BEKLENİYOR
iktyas

8 Ekim 2008; 18:52:34 

yok mu bilen

GT300LER BEKLENİYOR
iktyas

8 Ekim 2008; 19:32:18 

koca forumda cvp bıle yok mu

GT300LER BEKLENİYOR
K-Ci

8 Ekim 2008; 19:37:35 

Sistemin açamayacağı bi değer girdiysen açılmaz sistem, cmos clear tuşu varsa anakartta bi bak ona basarsan bios eski haline gelir ama o modelde yoktur galiba o yüzden bios pilini sök 1 dk felan bekle tekrar tak bios default ayara gelir
iktyas

8 Ekim 2008; 19:38:47 

quote:

Orjinalden alıntı: K-Ci

Sistemin açamayacağı bi değer girdiysen açılmaz sistem, cmos clear tuşu varsa anakartta bi bak ona basarsan bios eski haline gelir ama o modelde yoktur galiba o yüzden bios pilini sök 1 dk felan bekle tekrar tak bios default ayara gelir

bıos pılı nerde

GT300LER BEKLENİYOR
K-Ci

8 Ekim 2008; 19:56:59 

Anakartın üstünde büyük saat piline benzer bir pil
Slayer_

8 Ekim 2008; 20:30:54 

quote:

Orjinalden alıntı: iktyas

quote:

bıos pılı nerde

oc ile uğraşıyorsun, üst seviye sistem topluyorsun bios pilini bilmiyorsun

Satılık Anime Figürler /İzmir
_H@Z@R_

8 Ekim 2008; 21:26:20 

iyide makinaya görüntü gelmemesi ile bios pilinin ne alakası var anladıgım kadarı ile makinaya görüntü gelmiyor calışıyor ama... ozaman bi parcada sorun oluştu dostum anakartı bozmus olabilirsin aynı sey basıma geldi... eger devamlı reset atıyo ise baslangıcta ozaman bios pilini cıkarıp biosu resetliceksin tabi pili cıkarınca 2dk beklemen lazım yada ramleri tamamen sok ramsiz calıştır sonra tekrar ramleri tak calışacaktır pc resetlesin kendini

intel6420@3.6ghz(1.424v)/Zalman 9700NT/2gb team extreem 800mhz@1128mhz(5-5-5-15)/gigabyte p35 ds4/sparkle8800gts 320mb(621/1620/2106)/be quiet! BQT Straight Power E5-700W/2x250 GB Seagate...410AS/feel hurricane 1
Ultura

8 Ekim 2008; 21:30:55 

quote:

Orjinalden alıntı: Slayer_

quote:

quote:

bıos pılı nerde

oc ile uğraşıyorsun, üst seviye sistem topluyorsun bios pilini bilmiyorsun

+1

helsloot

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Ekim 2008; 21:34:39 

Acemi bir kullanıcıya benziyorsun ikytas sorduğun sorular 1300 küsür mesajı olan birine hiç yakışmıyor

İnsanlar görüntüleriyle karşılanır, şahsiyetleriyle uğurlanır.
k2fg9

8 Ekim 2008; 21:42:01 

quote:

bıos pılı nerde

º.°
iktyas

8 Ekim 2008; 23:05:19 

ya ben şimdiye kadar anakart ile sorunum olmamiştı daha doğrusu anakarttan anlamam yanı

GT300LER BEKLENİYOR
((UĞUR))

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Ekim 2008; 23:22:52 

quote:

Orjinalden alıntı: _H@Z@R_

iyide makinaya görüntü gelmemesi ile bios pilinin ne alakası var anladıgım kadarı ile makinaya görüntü gelmiyor calışıyor ama... ozaman bi parcada sorun oluştu dostum anakartı bozmus olabilirsin aynı sey basıma geldi... eger devamlı reset atıyo ise baslangıcta ozaman bios pilini cıkarıp biosu resetliceksin tabi pili cıkarınca 2dk beklemen lazım yada ramleri tamamen sok ramsiz calıştır sonra tekrar ramleri tak calışacaktır pc resetlesin kendini

alakası ne yazıkki var

sistem çalışır ama biosa düşmez bunun tek çözümü clearcmos veya pili çıkartıp yuva diplerine metal bişey temas ettirmekdir

єтiкєтє gєяєк уσк єѕкiℓєя тαηıя вєηi
**E5200 (3.8ghz)**SunBeam CoreContact**ASUS P5K-E wifi**Crucial balistix tracer 2x2gb ddr2 1000mhz**Saphire HD4850**Samsung 226BW**
**Seagate 500gb 7200.11 32mb NCQ**X-fi xtreeme gamer**Tagan2 800watt**CM rc690**Logitech Z-5400**Logitech Mx3200**Philips Spc900nc**
iktyas

9 Ekim 2008; 0:55:30 

sorunu çözdum arkadaşlar herkese teşekkurler

GT300LER BEKLENİYOR
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> görüntü sorunu Sayfa: [1]
Buraya git: