arkadaşlar bu iki ekran arasında kaldım forumu baştan aşagı okudum 2 side gayet başarılı cihazlar ama bu cumartesi alcam ama hangisin alayı karar veremedim bi yardımcı olursanız sevinirim. hangisi alayım hangi sebepten dolayı? yorumlarınızı bekliyorum.. şimdiden teşekkürler....
Bence Benq. Bu modeli 1 aydır kullanıyorum. PS3 için kullanacaksan kesinlikle fiyatına göre mükkemmel. Bilgisayarımın ekran kartı alt düzey olmasına rağmen (Asus eax 1650) yine de tatminkar görüntü veriyor. Diğer yazdığın model hakkında bilgim yok. Ben gigatekten yerinden aldım ölü piksel testi yapıp verdiler. Ne alırsan al mutlaka bu testi yaptır.
benq yu kullanıyorum memnunum. philips de iyidir herhalde... ancak aradaki fiyat farkına değeceğini sanmıyorum. çünkü benq x2200w da her anlamda çok başarılı bir monitör.
Kardeş ben bir 220XW8FB kullanıcısıyım Antalyada BENQ bulamadım nettende sipariş vermek istemedim görüntüsünü hiç görmedim incelemelerimi okuduysan (PHILIPS hakkındaki) Futbol oyununda gerçekten zayıf kaldığını gördüm yani sadece top olayında eğer BENQ bu olayda başarılı ise BENQ al derim yukarıda kullanan birsürü adam yazmış BENQ diye arkadaşlar PES2008 oynuyorsanız ve topu havadan atıp yada şut çektiğinizde top CRT ekrandaki gibi 1 tanemi görünüyor yoksa arkasında iz bırakıyormu bunu yazarsanız denerseniz sevirim. Bu arada PHILIPS in görüntüsü çok net ve parlak ben BENQ HARİÇ ONUNda görüntüsünü görmediğimden söylüyorum PHILIPS 220XW kadar net ve görüntü veren bir LCD görmedim PHILIPS in tek - eksi yönü BİRTEK OYUNDAKİ ODA FUTBOL OYUNU PES2008 de topu tek bir şekilde gösteremiyor ama geri kalan oyunlarda atmosfer çok çok net filimlerde kalite ortada terci senin aralarında 100 ytl oynuyor PHILIPS 0 ÖLÜ PİKSEL GARANTİLİ bende 1 tane çıktı yenisi ile değiştiriyorlar 457 ytl BENQ X2200W da varmı bu bilmiyorum 100 ytl daha fazla fark
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLADE66 -- 16 Ekim 2008; 11:54:02 >
Birde PHILIPS monitör konusunda köklü bir firma BENQ Bildiğim kadarıyla son birkaç yıldır monitör işine el attı. Bir arkadaşımda PHILIPS monitör var 17"crt orta okul 3. sınıftan beri kullanıyor yani şuan ben 25 yaşındayım sen hesap et kaç senelik sağlam birkere arıza yapmadı monitör olayın birde servis garantisini düşün ufak bir arıza olduğunda hangi firma sana daha çabuk kucak açıcak bunlar madalyonun diğer yüzleri şuan iki ürünü teraziye koyduğunda BENQ daha ağır basabilir ama aynı iki firmayı teraziye koyduğunda PHILIPS daha ağır basar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLADE66 -- 16 Ekim 2008; 12:04:56 >