Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
bilgisayarı TV'ye kablosuz bağlamak

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> bilgisayarı TV'ye kablosuz bağlamak Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mesutkececi

8 Ekim 2008; 17:43:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

selamlar

internette web sitelerinde gördüğüm "kablosuz görüntü ve ses aktarıcı" cihazlar var yaklaşık 100-150 YTL fiyatlara.
Bu tarz bir cihaz kullanan var mı? Bu tip bir cihazı ben laptop'tan LCD tv'ye görüntü aktarmak için kullanmayı düşünüyorum. Ama görüntü kalitesi nasıl olur bilemiyorum. Eğer kullanıp ta marka/model tavsiye edebilecek olan varsa çok memnun olurum. Özellikle 42' bir LCD de görüntü aktarım kalitesi, tv'de ekran çözünürlüğü vb hakkında yorum rica ediyorum

Şimdiden çok teşekkürler,

Acer 5920g
avanospasa

9 Ekim 2008; 12:38:57 

bence verim alamassın. çözünürlük kalitesini düşürür bance, ben uydu için kullanıyorum diğer odadaki tüplü tv ye aktarıyorum.masaüsütü bilgisayarın olsa tamam taşımak aleti problem ama laptopunu direk tv ye bağlayıp o paraya kablosuz mouse klavye alsan daha iyi bir çözüm olabilir.

rider30

9 Ekim 2008; 14:09:20 

Sony 'nin yeni çıkacak LCD modellerinde kablosuz bağlantı Wireless özelliği var. Ama tabiki bu modellerin fiyatları çok tuzlu.

Ayrıca satılan cihazlar nasıldır, verim alınırmı bende bilmiyorum. Kullanan varsa yorum yaparlarsa seviniriz.

Macbook Pro 2.4GHz, 2 GB DDR2 RAM, 200 GB HDD, Multi touch trackpad, GF 8600 GT 256MB Vista Ultimate & Leopard
iPod Nano 4 GB
Apple Cinema Display 20" S-IPS 1680x1050
Canon PowerShot A540
Hi-def-man

9 Ekim 2008; 14:18:56 

Ben Philips 'in kablosuz aktarıcısını kullanıyorum.

Salondan oturma odasına çok net birşekilde ses ve görüntü aktarıyorum . Bazen cep telefonu sinyallerinden etkileniyor ama sonuç çok başarılı.

Aynı cihazı bir arkadaşıma aldık Salon ile yatak odası arasında mutfak ve banyo var ve hiç görüntü ve ses alamadık.

Yani aradaki mesafeden çok birden fazla duvar var ise görüntü çok etkileniyor.

En iyi sonuç ise altlı üstlü odalarda alınıyor.

Hi-Def-Man
Panasonic PT-AE1000-DA-LİTE 106inch 16:9 perde-Yamaha RX-V2700
Samsung SP50L7HX-JBL Ti5000-Def Tech.CLR2000-Def Tech.BP2x-Def Tech. PF18TL Sub.-PS3-Toshiba HD1E HDDVD-Pioneer DVR434 HDD DVD recorder-DSMART-DIGITURK-Def Tech. Pro Sub 80 (center sub)
albani

9 Ekim 2008; 16:35:08 

Bu konuda dünyada ilk çalışmayı(Ticari olarak)Sharp başlattı ve yeni çıkacak süper serisi olan XS1 lerde bu sistem
kullanılacaktır!(araba parasına satılacka olan TV leri )

Dünyanın Wireless konusunda en başarılı ve büyük firmalarında "AMIMON" un Patentli bir ürünüdür bu kullanılan "Chipset"

-----
Sharp ayrıca bu firma ile işbiliğinede giderek sistemi geliştirmiştir(LCD ye uyumlu)

"Wireless HD Interface" teknolojisi iki ana üniteden oluşmaktadır;

-Transmiter unit
-W-HDI Modem receive unit

---Transmiter unit>>>sistemdeki bütün uyumlu cihazları buna bağlıyorsunuz(bir başka odada,gizlenmiş v.s durumunda)
yaklaşık 30metrelik sağlıklı sinyal aktarımı vardır(duvarlardan geçiyor!!!)

---Receive unit>>>>bu modem ise TV nin içine monte ediliyor

--------------------------
Ama burada en önemli ve ilginç olan bir başka sistemin(kullanım durumu) daha olmasıdır şöyleki>>>TV ye bağlayacağınız
örneğin PC/PS3/çeşitli konsollar/BR/HDDVD v.s gibi cihalarda bu chipseti takarak tüm sistemteki cihazlar "Wireless" olabiliyor
Ortada kablo filan kalmıyor!!!

Ancak diğer cihazları kumanda edebilmek için yine TV nin bulunduğu bir bölgede olması gerekiyor!tabi burada işin esprisi
vede en önemli olanı bir dünya kablonun hem estetik olarak verdiği çirkinlikten kurtuluyorsunuz hemde chipset ile bütün sistem
irtibatlanmış bulunuyor!!!
----------------------------

Sinyal iletimi çok güçlü>>(5Gb)
Ayrıca Chipsetler 2 ayrı yapıda>>Dahili kullanılanlar(cihazların içine monte edilen chipset ler)
Harici olanlar ise>>>çok daha uzak mesafelerden Antenli sistemle iletişimi sağlamak!
AMIMON da kullanılan "IC ler(Entegre)kendi Patentli ürünleridir.

Not;Fiyat ve Satış durumu henüz belli değildir(Ticari olarak)

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 9 Ekim 2008; 16:31:41 >

Albanez

Not;ZF Başlığı haricinde msg yazmıyorum!
PM atmayınız lütfen,e.Mail ile ulaşabilirsiniz+
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> bilgisayarı TV'ye kablosuz bağlamak Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Forex FM-8100 FM Transmitter
Oto Teybine MP3 çalar, cep telefonu veya hafıza kartından istediğiniz Müzik parçasını kablosuz aktarın!
Cebit 08: PlusTek Standı
Plustek'in SOHO ve orta ölçekli işletmeler için geliştirdiği Firewall, WEB sunucusu, NAS ve Antivirüs fonksiyonlarına sahip hepsi bir arada çözümler

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar

Videolarımız

Mercenaries 2 World in Flames (Pc, Playstation 3, Xbox 360)

Kullanışlı Web Siteleri Yaratma

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

0.359