Giriş
8 Ekim 2008; 17:21:23
Arkadaşlar denemediğim yöntem bakmadığım forum kalmadı . 5320 yi hackleyen varmı aranızda şu lanet olası sertifika sorununu kaldırmak istoyorum , n-gage oyunu yüklemek istiyorum çıldırcam artık
_____________________________Cenneti istiyorum ama cehenneme gideceğim. Çünkü bütün dostlarım orada olacak... İnsan Shibumi'yi elde edemez. Ancak onu... keşfeder.
8 Ekim 2008; 17:25:51
dur celallenme hemen :) cihazın imei sine kayıtlı 3 yıllık sertifikası var.özelden gönderirim
_____________________________ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ...
8 Ekim 2008; 17:27:26
Eywallah Cosku kardeş =)
_____________________________Cenneti istiyorum ama cehenneme gideceğim. Çünkü bütün dostlarım orada olacak... İnsan Shibumi'yi elde edemez. Ancak onu... keşfeder.
8 Ekim 2008; 17:29:51
Son 4 günüdür yapmadığım denemediğim şey kalmamıştı =) Bu arada telefonumu cmert kardeşten aldım sağolsun çok iyi bakmış ;)
8 Ekim 2008; 17:29:58
satış sonrası destek
_____________________________ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ...
8 Ekim 2008; 17:55:59
biz napıcaz güncelleme mi beklemek lazım illa ?nasıl hack işlemi yapıcaz veya cmert bi konu açsana resimli fln analtımlı olarak baya yararlı olur ^^
_____________________________Katılım zamanı: 7 Ağustos 2005; Her Şey PostSayısı Değildir....
8 Ekim 2008; 17:58:45
wallaha Allah yardımcın olsun uçanpırasa yok bi çözümü şimdilik ne yaptıysam olmadı =) ama Coşku kardeş sağolsun =)
8 Ekim 2008; 18:17:04
cmert teknik servislerin sana bakıp örnek alması lazım destek konusunda tebrk ediyorum sen bu sertifikayi nereden almiştin bizde alalim uçanpırasa ile beraber
_____________________________ Core2Duo E4500 // gigabyte 945p-s3 // 2gb Kingston 667mhz // Palit 8600gt sonic+ // 160+250gb seagate sata 2 // Asus 350 watt // LG 1760tr-bf // Logitech x-230 // A4 tech X7 Gamer //
8 Ekim 2008; 18:19:18
quote: Orjinalden alıntı: revenger11 cmert teknik servislerin sana bakıp örnek alması lazım destek konusunda tebrk ediyorum sen bu sertifikayi nereden almiştin bizde alalim uçanpırasa ile beraber
8 Ekim 2008; 18:32:04
Ya şu sertifika olayını biri açıklayabilirmi lütfen?Tam olarak ne işe yarar?
_____________________________Kula bela gelmez hak yazmayınca Hak bela yazmaz kul azmayınca
8 Ekim 2008; 18:39:10
quote: Orjinalden alıntı: mertekin Ya şu sertifika olayını biri açıklayabilirmi lütfen?Tam olarak ne işe yarar? artık ne işe yarar değil yeni işletim sistemlerinde ne işe yaramazski :D
8 Ekim 2008; 19:57:51
cihazı benden alsaydınız size de aynı desteği sunardım sertifika alma rehberi var forumda, daha önce anlatılmıştı geçmiş sayfalarda quote: Orjinalden alıntı: revenger11 cmert teknik servislerin sana bakıp örnek alması lazım destek konusunda tebrk ediyorum
8 Ekim 2008; 20:05:57
kendisi çok çömert bi insana ayrıcı tekrar teşekkür editorum cmert arkadaşımıza :
26 Ekim 2008; 8:40:49
Bende de 5320 var ve bugün yepyeni bir hack yöntemi ile deniyeceğim. Başarabilirsem buraya da ekleyebilirim.
_____________________________Nintendo Wii'ciler Buraya
26 Ekim 2008; 14:13:01
Hadi bakalım hayırlısı . Benim için gerek kalmadı gerçi ama diğer ardakadaşlar için biz bize :P Bu arada hala güncellemesi çıkmadı bilgisi olan varmı quote: Orjinalden alıntı: samet04106 Bende de 5320 var ve bugün yepyeni bir hack yöntemi ile deniyeceğim. Başarabilirsem buraya da ekleyebilirim.
26 Ekim 2008; 14:36:27
Cihazda illegal n-gage oyunlarının kullanması sizin kullanıcı hesabınızın N-gage arenadan değil , KOmple telefonunuzun Nokia servislerinden banlanmasına neden olur. N-gage i illegal kullanan kişiler n-gage servisinden online olarak yararlanmaktan men ediliyorlar, tespit edildikleri taktirde. Bunuda belirteyim.
_____________________________N-gageTurkiye Fan Sitesi
26 Ekim 2008; 14:43:10
Hack lenmiş telefon ne işe yarar? Normal telefondan farkı ne olur? Açıklayabilirmisiniz?