Beni Anlamıyorsunuz galiba ben 3 kişiye sordum bişe olmaz dediler mağazadaki yetkili kişiler Eğer işlerini düzgün yapmıcaklarsa bence kovulmaları veya ceza almaları daha iyi benim o an yanımda iyiki nakit para yoktu yoksa hepsini alırdım 1 adet bile kalmazdı kim olsa aynı şeyi yapardı size bir firma yetkilisi hatta 3 yetkili istediğin kadar alabilirsin dicek siz almıcaksınız öylemei şimdi aldık suç oldu yani üstelik tekrar tekrarda sordum bir yanlışlık vatmı diye ve 30 dk mağazada kaldım kimse bana 1 adet alacaksın demeti ve üstelik ben dediğimde ÜRÜNLER BENİM SORUMLULUĞUMDA İSTEDİĞİN KADAR ALABİLİRSİN dendi bişe olmaz olacaksada bana olur dendi.Ben bu söz üzerine aldın ve kesinlikle geri iadede etmeyeceğin ister beni eleştirin ister başkasını burda benim hiç bir suçum yok çünkü tekrar tekrar sordum ve olumlu yanıt aldım..
Beni Anlamıyorsunuz galiba ben 3 kişiye sordum bişe olmaz dediler mağazadaki yetkili kişiler Eğer işlerini düzgün yapmıcaklarsa bence kovulmaları veya ceza almaları daha iyi benim o an yanımda iyiki nakit para yoktu yoksa hepsini alırdım 1 adet bile kalmazdı kim olsa aynı şeyi yapardı size bir firma yetkilisi hatta 3 yetkili istediğin kadar alabilirsin dicek siz almıcaksınız öylemei şimdi aldık suç oldu yani üstelik tekrar tekrarda sordum bir yanlışlık vatmı diye ve 30 dk mağazada kaldım kimse bana 1 adet alacaksın demeti ve üstelik ben dediğimde ÜRÜNLER BENİM SORUMLULUĞUMDA İSTEDİĞİN KADAR ALABİLİRSİN dendi bişe olmaz olacaksada bana olur dendi.Ben bu söz üzerine aldın ve kesinlikle geri iadede etmeyeceğin ister beni eleştirin ister başkasını burda benim hiç bir suçum yok çünkü tekrar tekrar sordum ve olumlu yanıt aldım..
İyide arkadaşım sürekli sordum sordum demişsin, sen bildiğin halde söyledinmi peki ? O 3 mağaza görevlisine "siz yanlış biliyorsunuz her gelen bir tane alması gerekli" dedinmi ?
Şöyle düşün ben senden önce davranıp 2-3 bin YTL para ile hepsini alsaydım sen benden sonra elinde çıktı ile "ben DH üyesiyim bellek alacaktım" desen, onlarda "az evvel hepsini başka biri aldı gitti" deseler sen kime ne diyecektin kendini nasıl hissedecektin acaba ?
Bence yarın derhal firmayı ara, @comiser'in yukarıda yazdığını ve herkesin hemfikir olduğunu yap. Aksi durumda o kasiyerler bilerek satmış olsalar ne kadar suçluysalar sende okadar suçlu olacaksın.
ADamlar istediğin kadar al demişler ama sen gittikten sonra yanlış yapıldığı anlaşılmış. Senidne yanlışı düzeltmen lazım. Banane bana al dediler tekrar tekrar sordum al dediler gibi birşeyin arkasına saklanma. Alamayanlar var onları düşün. Hayırlı bi iş yap.
İyi Günler Arkadaşlar Belki Bana Kızacazsınız ama genede söylim..Çengelköy Maxideki Tgardan 17 adet ben aldım ve 255 YTL nakit para verdim.Eğer Kredi kartı ile alınabilse ordaki hepsini alcaktım ama nakitte sadece indirim varmış ve yanımda fazla nakit olmadığı için 17 adet alabildim yoksa hepsini alırdım.. Gelelim Kampanya ya Ben Orda Alırken Sordum İstediğimiz kadar alabiliyormuyuz diye evet dedi kasiyer istersen hepsini alabilirsin dedi.Ben Sabah Saat: 10:40 ta altım 17 adet Normalde herkeze 1 adet verilmesi lazım ve bana istediğin kadar alabilirsin dendi orda ve bana form filanda sormadı.. Burda Benim bir kabahatim yok yani ben orda sordum al dediler..Eğer İyice Tgar elemanlarına açıklansa bu konu iyi olurdu yani onlara demekki bilgi verilmemiş neyse ben 17 adet almış oldum böylece kampanyayı yapan arkadaşa teşekkür ediyorum..Eminim bir daki kampanyada mağaza görevlilerine daha iyi duyuru yapar...
bunu yazmaya utanmadın dimi ? gerçi utansanacak kapasitede bi adam olsan bildiğin halde ordaki elemanın bilgi eksikliği yüzünden 1 tane alman gerekiyorken 17 tane almazdın. yarın öbür gün 2. el kısmında ilanlarını görürüz.
@karaliselim Hadi o anda doğru cevabı bildiğin halde karşıdakilerin bilmediğini anlayıp tekrar tekrar sorarak, teyidederek aldın diyelim. Şu anda gerçeği öğrendin ve o satıcı arkadaşın başına gelebilecek şeyleride öğrendin. Şimdi tekrar mağazaya gidip yaptığın işlemde sorun olup olmadığını teyidetsen fena mı olur? Hala aynı fikirdeysen sana diyecek sözümüz yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 12 Ekim 2008; 0:00:13 >
Bu arada yanlışı ve gaddarlığı sadece bir noktaya atfetmek daha büyük yanlışımız olur çünkü sonuçta işten atılma durumu varsa bunu yapacak olan satın alan arkadaş değil (çünkü o anda elemanın işten çıkarılabileceğini bilmiyordu, sonradan öğrendi), mağaza sorumlusu veya daha üst kademedeki personel müdürü vs. kimse odur. Yani bütün suç o elemanda mı? karaliselim denen zat üç kişiye sorduğunu söylüyor. Hadi diyelim birisi olaydan habersiz ve ilgisiz, diğer elemanların da bilmemesi mağaza müdürünün (veya herkimse) yeterli bilgilendirme yapmadığının göstergesi değil mi ? Bir kişi bilgisiz eleman da geri kalan herkes de mi bilgisiz yoksaolay onlara yeterince anlatılmamış mı?
Ben de bugün Merter'den aldım. Gittiğimde saat 16 küsürdü. Sepette bir sürü bellek vardı. Ben bellek dışında da bir şeylere bakınırken iki ayrı DH'ci kasadan belleklerini alıp çıktı. Kasada duran ve mağazada bana yardımcı olan kişiler oldukça kibar ve ilgili davrandılar. USB bellek dışında; bluetooth, kart okuyucu, joypad gibi ürünleri de oldukça uygun fiyata aldım. Benim için gayet güzel bir alışveriş oldu. Tgar'a kampanya için, Merter mağazası çalışanlarına da ilgili tavırları için teşekkür ederim.
bu vesileyle Tgar'a ilk kez gitmiş oldum. Böyle güzel kampanyaların devamını bekliyoruz Tgar
Bence @Karaselim'in mağazayı arayıp durumu anlatması,kasiyerle herhangi bir bağının olmadığını yani durumun bir yanlış anlamadan kaynaklandığını belirtmesi ve onun hakkında herhangi bir işlem yapılacaksa ürünleri iade edeceğini söylemesi sorunun çözülmesi için yeterli olacaktır.Sanmıyorum ki ürünleri geri istesinler.Karşılıklı iyiniyet bütün sorunları çözer.
Bence @Karaselim'in mağazayı arayıp durumu anlatması,kasiyerle herhangi bir bağının olmadığını yani durumun bir yanlış anlamadan kaynaklandığını belirtmesi ve onun hakkında herhangi bir işlem yapılacaksa ürünleri iade edeceğini söylemesi sorunun çözülmesi için yeterli olacaktır.Sanmıyorum ki ürünleri geri istesinler.Karşılıklı iyiniyet bütün sorunları çözer.