Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Tgar Cebit Özel Kampanya! Yetişen Alır 4,99 - 9,99 - 99 - 299 Ytl. Süper Ürünler!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket] >> Sıcak Fırsatlar >> Cevap: Tgar Cebit Özel Kampanya! Yetişen Alır 4,99 - 9,99 - 99 - 299 Ytl. Süper Ürünler!!! Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
NEGA

Sisteme Gözat

11 Ekim 2008; 13:38:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Bende bugün saat 11.00 de Beylikdüzü Tgar'daydım.Orada @NEGA nickli arkadaşımızla tanıştım,konuştum.Sağolsun kendisi bana çok yardımcı oldu. Beylikdüzü Tgar'a uğrayanlar @NEGA'yı mutlaka bulsunlar.
Bu arada biz iki kişi birer tane 8 gb olanından aldık.14.99 ytl'ye.Orada sepetin içinde 4 gb olanlar 14.99 du.Yani kazancıımızı siz hesap edin.İçine 8 gb olanından da koymuşlar.Yeterli miktarda vardı.Kasada da sorun çıkmadı.Çalışanların kampanyadan haberi var.

Daha ne diyeyim.Teşekkürler @kyabro ,@NEGA

ben teşekkür ederim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum gelen arkadaşlara oem bölümündeyim gelmek isteyen arkadaşlar uğrasınlar tanışırız

intel E8600 (günlük 4500 mhz) , asus p5q pro , cellshock 2x1 1000 cl4 (1200 4 4 4 4 ) , 4 x 1 WD2500AAKS raid 0 , ice-Q 4 turbo 4850 , thermaltake armor+ , samsung T240 LCD
CoMiSeR

Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Ekim 2008; 13:38:39 

ya il dışındakiler alamayacak mı yok mu gidenlerden soran arkadaşlar

JoKeR ...The Dark Knight... JoKeR
??? WHY SOOO SERiOUS ???

........ (-_-) Satılık Ürünlerim İçin Dükkanıma Tıklayınız (-_-) ........
dangerdanger

11 Ekim 2008; 13:47:31 

nega bize 3-5 tane ayırsan neguzel olur kalmaz fılan yarına yarın yanındayım beylukduzu magazası cok ragbet goruyor bızde beylıkduzun de yurtda kalıyoruz bol bol reklamınızı yaparım yeterkı geldıgımde urunu bulayım donanımhaberden 3-4 arkadasla beraber gelıcez ama bugun sehır dısındayız yarın saat 1- 2 gıbı ugrarız ınsaallah yardımcı olursan sevınırım

Fedakar insan gönülden sevendir yürekli insan kendini bilendir mutlu insan yaşamı sevendir unutmayan bir dost ömre bedeldir
bay.xx

11 Ekim 2008; 13:48:12 

alış veriş yapan bütün arkadaşlara hayırlı olsun
bende yeni üye oldum
birazdan gidip maxiden alıcam umarım bir sorun çıkmaz

Mr.Blof

11 Ekim 2008; 13:54:41 

Hocam sen aklıma geldin de,zaten gelenlere birer adet veriyorlar.Fazla alma şansımız yok.Ayrıca bu ürün için ayrı bir fiyat girmemişler.Kasada elle fiyatı düzeltiyorlar.İnternetten olmaz sanırım.
Kendisiyle tanışamadım ama @kyabro bu işi belki halledebilir.Zaten bu fikir de ondan çıkmış.En doğrusu ona sormak lazım.
quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

ya il dışındakiler alamayacak mı yok mu gidenlerden soran arkadaşlar

The_Zero

11 Ekim 2008; 14:09:19 

Başlığı yeni gördüm, Anadoluya da istiyoruz bu kampanyadan İnternetten satış istiyoruz, en azından yetkili arkadaşa pmle bilgilerimizi atalım kendisi göndersin kargoyla.

NEGA

Sisteme Gözat

11 Ekim 2008; 14:12:07 

arkadaşlar yönetim ile görüştüm malesef mağazalar dışına satış (internet üzerinden veya kargo ile) mevcut değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEGA -- 11 Ekim 2008; 14:08:25 >

intel E8600 (günlük 4500 mhz) , asus p5q pro , cellshock 2x1 1000 cl4 (1200 4 4 4 4 ) , 4 x 1 WD2500AAKS raid 0 , ice-Q 4 turbo 4850 , thermaltake armor+ , samsung T240 LCD
Stroma

11 Ekim 2008; 14:14:11 

tesekkürler tgar b.düzü magazasından alısverisi yapdım yazıcım yokdu diskete attım oraya gittim sagolsun arkadaslar yardımcı oldu cıkdıyıda ordan aldık birde kart okuyucu aldım ne isime yarıcak bilmiorum ama hayırlı olsun

Thema

11 Ekim 2008; 14:38:35 

Bende aldım bir tane merter mağazasından. Merter mağazası umduğum gibi çıkmadı. Beylikdüzü'ndeki gibi mağaza bekliyordum. Biraz küçük

Teşekkürler @kyabro, teşekkürler Tgar.

mmccss

11 Ekim 2008; 15:16:56 

Merter mağazasından ailecek gittik aldık 4 tane form verdik sağolsun arkadaş yardımcı oldu kendisine teşekkür ediyorum buradan :)

İstanbul / Bahçelievler
agokbilen

11 Ekim 2008; 16:09:03 

merhaba arkadaşlar bu tgar scandisk kampanyası için form arıyorum ama bi türlü bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim

NEGA

Sisteme Gözat

11 Ekim 2008; 16:16:04 

quote:

Orjinalden alıntı: kyabro

Merhaba ,

Biletiniz hazır .Buyrun Gelin.Donanım habere resim upload edemiyorum gecikme bundan kaynaklandı

forumu çıktınızdan alın üzerine istenilen bilgileri yazın gelin yardımcı oluruz

saslaner

11 Ekim 2008; 16:27:46 

az önce oradaydım arkadaş çok ilgili üründe güzel tavsiye edilir.

Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın?

"Gömelim gel seni tarihe!" desem, sığmazsın.
claymoore

11 Ekim 2008; 16:45:15 

bizede kalsın arkadaslar umarım yarına kadar kalır nego beylıkduzu stokları ne durumda sence yarına kadar yetecek gıbı gozukuyormu

edit:imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claymoore -- 11 Ekim 2008; 16:41:07 >

bay.xx

11 Ekim 2008; 16:45:43 

merhaba arkadaşlar
3 arkadaş çengelköy maxi deki tgar mağazasına gittik yetkili kişi pek memnun olmasada sorunsuz bir şekilde 3 arkadaş 1 er adet aldık.
fakat çok üzüldüğüm bir şey oldu, kasadaki görevli arkadaş bu sabah birisine 17 adet vermiş böyle kampanya olduğundan bana bahsetmediler ve haberim yoktu dedi.
Şimdi o arkadaşın maaşından kesilecekmiş . üstelik işlem yapılırken yetkili kişi pek hoş davranmadı sizin işiniz daha bitmedimi çok oyaladınız şeklinde biraz çıkıştı.

yanlış anlaşılmasını istemem bize bu şekilde davranılmasından vaz geçtim fakat oradaki arkadaşın durumu bizi üzdü.
sadece paylaşmak istedim kasadaki arkadaşın durumu için ne yapılabilir bilmiyorum.

ecay

Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Ekim 2008; 16:58:39 

Merterdeki dükkandan bugün aldım.Oradaki arkadaş kampanyadan haberdardı bize yardımcı oldu ona buradan teşekkür ediyorum.Sorduğumda zaten 100ü aşkın kişi almış Merter'den.Neyse bu imaknı sunan bu işte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Bu arada Ankara'da oturanlar

Neyse adamlar verseler yardımcı olurduk şehir dışındakilere özellikle bu işi çok isteyen Comisere ama olmadı.Sağlık olsun.

W910i---YILIN TELEFONU KULLANICISI

SONY VAİO NS11S/S PM45 CHİPSET///Core 2 P5800///HYNİX 4GB DDRII 800MHZ///HITACHI 320GB///ATİ MOBİLİTY RADEON HD3430 256MB GDDR3///PIONEER DVDRW 8x///15.4' SONY X-BLACK
NEGA

Sisteme Gözat