Bende bugün saat 11.00 de Beylikdüzü Tgar'daydım.Orada @NEGA nickli arkadaşımızla tanıştım,konuştum.Sağolsun kendisi bana çok yardımcı oldu. Beylikdüzü Tgar'a uğrayanlar @NEGA'yı mutlaka bulsunlar. Bu arada biz iki kişi birer tane 8 gb olanından aldık.14.99 ytl'ye.Orada sepetin içinde 4 gb olanlar 14.99 du.Yani kazancıımızı siz hesap edin.İçine 8 gb olanından da koymuşlar.Yeterli miktarda vardı.Kasada da sorun çıkmadı.Çalışanların kampanyadan haberi var.
Daha ne diyeyim.Teşekkürler @kyabro ,@NEGA
ben teşekkür ederim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum gelen arkadaşlara oem bölümündeyim gelmek isteyen arkadaşlar uğrasınlar tanışırız
nega bize 3-5 tane ayırsan neguzel olur kalmaz fılan yarına yarın yanındayım beylukduzu magazası cok ragbet goruyor bızde beylıkduzun de yurtda kalıyoruz bol bol reklamınızı yaparım yeterkı geldıgımde urunu bulayım donanımhaberden 3-4 arkadasla beraber gelıcez ama bugun sehır dısındayız yarın saat 1- 2 gıbı ugrarız ınsaallah yardımcı olursan sevınırım
Hocam sen aklıma geldin de,zaten gelenlere birer adet veriyorlar.Fazla alma şansımız yok.Ayrıca bu ürün için ayrı bir fiyat girmemişler.Kasada elle fiyatı düzeltiyorlar.İnternetten olmaz sanırım. Kendisiyle tanışamadım ama @kyabro bu işi belki halledebilir.Zaten bu fikir de ondan çıkmış.En doğrusu ona sormak lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: CoMiSeR
ya il dışındakiler alamayacak mı yok mu gidenlerden soran arkadaşlar
Başlığı yeni gördüm, Anadoluya da istiyoruz bu kampanyadan İnternetten satış istiyoruz, en azından yetkili arkadaşa pmle bilgilerimizi atalım kendisi göndersin kargoyla.
tesekkürler tgar b.düzü magazasından alısverisi yapdım yazıcım yokdu diskete attım oraya gittim sagolsun arkadaslar yardımcı oldu cıkdıyıda ordan aldık birde kart okuyucu aldım ne isime yarıcak bilmiorum ama hayırlı olsun
merhaba arkadaşlar 3 arkadaş çengelköy maxi deki tgar mağazasına gittik yetkili kişi pek memnun olmasada sorunsuz bir şekilde 3 arkadaş 1 er adet aldık. fakat çok üzüldüğüm bir şey oldu, kasadaki görevli arkadaş bu sabah birisine 17 adet vermiş böyle kampanya olduğundan bana bahsetmediler ve haberim yoktu dedi. Şimdi o arkadaşın maaşından kesilecekmiş . üstelik işlem yapılırken yetkili kişi pek hoş davranmadı sizin işiniz daha bitmedimi çok oyaladınız şeklinde biraz çıkıştı.
yanlış anlaşılmasını istemem bize bu şekilde davranılmasından vaz geçtim fakat oradaki arkadaşın durumu bizi üzdü. sadece paylaşmak istedim kasadaki arkadaşın durumu için ne yapılabilir bilmiyorum.
Merterdeki dükkandan bugün aldım.Oradaki arkadaş kampanyadan haberdardı bize yardımcı oldu ona buradan teşekkür ediyorum.Sorduğumda zaten 100ü aşkın kişi almış Merter'den.Neyse bu imaknı sunan bu işte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Bu arada Ankara'da oturanlar
Neyse adamlar verseler yardımcı olurduk şehir dışındakilere özellikle bu işi çok isteyen Comisere ama olmadı.Sağlık olsun.