arkadaslar sonucta bu olay hafta sonu ýcýn gecerlý olacak yaný nekadar gecýkýrse gecýksýn yarýn vermesýnde bu aksama kadar verýr heralde arkadas hafta sonu da gýder alýrýz stok durumunu býldýrýrsenýz veya nebýleyým buradan býlet verdýklerýnýz mesela gýdýp kesýn alsýn yaný gerý donmesýn elý bos olarak mesela ben pazar gýdebýlýcem pazara kadar kalýrmý bu dedýgýnýz urun ben sanmýyorum o nedenle bu býletý alanlara yonelýk stok olusturursanýz ýyý olur tesekkur ederýz
Kampanya þahýs olarak beni deðil , temsil ettiðim firmayý baðlayýcýdýr.Dolayýsýyla benim kim olduðum hiç önemli deðil.Ürün stoklarý ortalama maðaza baþýna 150-200 arasý deðiþiyor.Sanýrým bu stoklar yeterli olur. Ayrýca Dh bizimde yakýndan takip ettiðimiz çok elit bir kitleden oluþan bir topluluk Amacýmýz sizlerle tanýþmak , duyduklarýnýza deðil gördüklerinize inanmanýzý saðlamak.Herkeze iyi günler...
Kampanya þahýs olarak beni deðil , temsil ettiðim firmayý baðlayýcýdýr.Dolayýsýyla benim kim olduðum hiç önemli deðil.Ürün stoklarý ortalama maðaza baþýna 150-200 arasý deðiþiyor.Sanýrým bu stoklar yeterli olur. Ayrýca Dh bizimde yakýndan takip ettiðimiz çok elit bir kitleden oluþan bir topluluk Amacýmýz sizlerle tanýþmak , duyduklarýnýza deðil gördüklerinize inanmanýzý saðlamak.Herkeze iyi günler...
ÝYÝ SÖYLÜYORSUNUZ AMA BEN YARIN TEKÝRDAÐ MAÐZANIZA GÝTTÝÐÝMDE , MAÐAZA ÇALIÞANLARININ HABERÝ OLMAZ ÝSE VE BANA ÜRÜNÜ BU FÝYATA VERMEZLER ÝSE NE DEMEMÝZ GEREKECEK..
DH DEN SÝZÝN FÝRMADA ÇALIÞAN KYABRO ARKADAÞ IN BÝR PROMOSYON KANPANYASI BU,AÇIN X TGAR 'a sorun X kiþiye (kyabro) nasýl olacak bu iþ..
uzun bir yola gideceðim ben 20 km civarý birde sorun yaþar isem, siz bana bunu nasýl açýklayabileceksiniz..
olumlu bir promosyon çalýþmasý sonra tam ters etki yaratmasýn bizlerde lütfen bunu dikkate alýn..
ist. dýþýndakiler de alabilecek deðil mi bu durumda?
Arkadaþým resmin yüklendiði yere bak : Tgar web site ftp si yani ben orda çalýþmayan biri olsam oraya nasýl bunu atýcam.Ayrýca biz iþletme olarak ÝSO:9001 sahibiyiz.Yani iletiþim , Yönetim olarak hiçbir sorun yaþamayacaksýnýz.Ayrýca bu teknolojik bir ürün ekmek yada su deðil bana inanmak yada inanamamak sana kalmýþ.Kampanya duyurusu tüm maðazalarýmýza yapýldý , ürünler hazýr , size özel fiyat var gidip almak size kaldý ...
Teþekkürler.Þimdi ben bu formu doldurup yarýn Beylikdüzündeki Tgar maðazasýna gidiyorum,Sandisk Cruizer Micro 8gb belleði 14,99 Ytl ye alýyorum.Bir yanlýþlýk yok herhalde.Satýcý sende nereden çýktýn derse ne yapacaðýz bilmiyorum @Kyabro arkadaþýmýz böyle söylemiþti desek nasýl olur acaba?
Not:Herhalde siyah-beyaz yazýcýdan çýktý alsak sorun olmaz.