Donaným Haber Forum
Ana Sayfa | Kayýt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hýz Aþýrtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarým | Fotoðraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Þikayet listesi | Uyarý listesi | Nick iþlemleri
Cevap: Tgar Cebit Özel Kampanya! Yetişen Alır 4,99 - 9,99 - 99 - 299 Ytl. Süper Ürünler!!!

Ýlgili konularý bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanýcýlar: hiç
  Basýlabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Ýkinci El - Sýcak Fýrsatlar - Ödüllü Anket] >> Sýcak Fýrsatlar >> Cevap: Tgar Cebit Özel Kampanya! YetiÅŸen Alır 4,99 - 9,99 - 99 - 299 Ytl. Süper Ürünler!!! Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5   sonraki >   >>
Giriþ
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
dangerdanger

10 Ekim 2008; 15:47:05 
Bu mesajla ilgili þikayetinizi bu icon a týklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar sonucta bu olay hafta sonu ýcýn gecerlý olacak yaný nekadar gecýkýrse gecýksýn yarýn vermesýnde bu aksama kadar verýr heralde arkadas hafta sonu da gýder alýrýz stok durumunu býldýrýrsenýz veya nebýleyým buradan býlet verdýklerýnýz mesela gýdýp kesýn alsýn yaný gerý donmesýn elý bos olarak mesela ben pazar gýdebýlýcem pazara kadar kalýrmý bu dedýgýnýz urun ben sanmýyorum o nedenle bu býletý alanlara yonelýk stok olusturursanýz ýyý olur tesekkur ederýz

Fedakar insan gönülden sevendir yürekli insan kendini bilendir mutlu insan yaþamý sevendir unutmayan bir dost ömre bedeldir
kyabro

10 Ekim 2008; 15:52:23 

Merhaba ,

Biletiniz hazýr .Buyrun Gelin.Donaným habere resim upload edemiyorum gecikme bundan kaynaklandý

CoMiSeR

Bu kullanýcýnýn DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Ekim 2008; 15:54:59 

quote:

Orjinalden alýntý: kyabro

Merhaba ,

Biletiniz hazýr .Buyrun Gelin.Donaným habere resim upload edemiyorum gecikme bundan kaynaklandý

[simage]http://www.tgar.com.tr/images/duyuru/DhTicket.gif[/simage]

iyi de nickleri tek tek mi kontrol edeceksiniz,
bir de biz ist. dýþýndakiler bundan nasýl yararlanacaðýz,
mesele bir arkadaþ bnm nickimi ve açýk adresimi yazýp gelip alabilir mi?

bence, yine de pm den liste oluþturmak daha mantýklýydý bilgnize

JoKeR ...The Dark Knight... JoKeR
??? WHY SOOO SERiOUS ???

........ (-_-) Satýlýk Ürünlerim Ýçin Dükkanýma Týklayýnýz (-_-) ........
Stroma

10 Ekim 2008; 15:56:39 

abicim benim yazýcým yok gelip nasýl alcam :D

kyabro

10 Ekim 2008; 15:58:16 

Kampanya þahýs olarak beni deðil , temsil ettiðim firmayý baðlayýcýdýr.Dolayýsýyla benim kim olduðum hiç önemli deðil.Ürün stoklarý ortalama maðaza baþýna 150-200 arasý deðiþiyor.Sanýrým bu stoklar yeterli olur. Ayrýca Dh bizimde yakýndan takip ettiðimiz çok elit bir kitleden oluþan bir topluluk Amacýmýz sizlerle tanýþmak , duyduklarýnýza deðil gördüklerinize inanmanýzý saðlamak.Herkeze iyi günler...

sertayonb

10 Ekim 2008; 16:01:43 

LÜTFEN BU SORUNUN CEVABINI VERÝN SAYIN KYABRO....
quote:

Orjinalden alýntý: sertayonb

BU KADAR ÇABANIN SONUNDA BÝRDE MAÐAZALARDA SORUNLAR YAÞANIR ÝSE, TÜM ÝYÝ NÝYETÝNÝZLE YAPTIÐINIZ BU KANPANYA SÝZE OLUMSUZLUK OLARAK DÖNEBÝLÝR

BUNUDA NESÝZ NEDE BÝZLER ÝSTERÝZ..SELAMLAR

quote:

Ýstanbul dýþý için de farklý biþeyler yaparýz. Gecikme için hepinizden özür dilerim.Bi sonraki mesajda bileti bulacaksýnýz...

sayýn kyabro lütfen çalýþtýðýnýz tgar maðazasýný, isminizi, ünvanýnýzý belirten bir msj yayýnlayýn..

bu bize diðer maðzalarda bir sorun çýkarsa referans olur..

karaliselim

10 Ekim 2008; 16:02:00 

Bunu yazýcýdan Çýkartýp Ýstediðim Tüm Tgar Maðazalarýndan Alabiliyormuyuz..

sertayonb

10 Ekim 2008; 16:09:26 

Kampanya þahýs olarak beni deðil , temsil ettiðim firmayý baðlayýcýdýr.Dolayýsýyla benim kim olduðum hiç önemli deðil.Ürün stoklarý ortalama maðaza baþýna 150-200 arasý deðiþiyor.Sanýrým bu stoklar yeterli olur. Ayrýca Dh bizimde yakýndan takip ettiðimiz çok elit bir kitleden oluþan bir topluluk Amacýmýz sizlerle tanýþmak , duyduklarýnýza deðil gördüklerinize inanmanýzý saðlamak.Herkeze iyi günler...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ÝYÝ SÖYLÜYORSUNUZ AMA BEN YARIN TEKÝRDAÐ MAÐZANIZA GÝTTÝÐÝMDE , MAÐAZA ÇALIÞANLARININ HABERÝ OLMAZ ÝSE VE BANA ÜRÜNÜ BU FÝYATA VERMEZLER ÝSE NE DEMEMÝZ GEREKECEK..

DH DEN SÝZÝN FÝRMADA ÇALIÞAN KYABRO ARKADAÞ IN BÝR PROMOSYON KANPANYASI BU,AÇIN X TGAR 'a sorun X kiþiye (kyabro) nasýl olacak bu iþ..

uzun bir yola gideceðim ben 20 km civarý birde sorun yaþar isem, siz bana bunu nasýl açýklayabileceksiniz..

olumlu bir promosyon çalýþmasý sonra tam ters etki yaratmasýn bizlerde lütfen bunu dikkate alýn..

CoMiSeR

Sisteme Gözat

10 Ekim 2008; 16:48:01 

quote:

ist. dýþýndakiler de alabilecek deðil mi bu durumda?

JoKeR ...The Dark Knight... JoKeR
??? WHY SOOO SERiOUS ???

........ (-_-) Satýlýk Ürünlerim Ýçin Dükkanýma Týklayýnýz (-_-) ........
kyabro

10 Ekim 2008; 16:58:43 

Merhaba,

Arkadaþým resmin yüklendiði yere bak : Tgar web site ftp si yani ben orda çalýþmayan biri olsam oraya nasýl bunu atýcam.Ayrýca biz iþletme olarak ÝSO:9001 sahibiyiz.Yani iletiþim , Yönetim olarak hiçbir sorun yaþamayacaksýnýz.Ayrýca bu teknolojik bir ürün ekmek yada su deðil bana inanmak yada inanamamak sana kalmýþ.Kampanya duyurusu tüm maðazalarýmýza yapýldý , ürünler hazýr , size özel fiyat var gidip almak size kaldý ...

Mr.Blof

10 Ekim 2008; 17:01:57 

Teþekkürler.Þimdi ben bu formu doldurup yarýn Beylikdüzündeki Tgar maðazasýna gidiyorum,Sandisk Cruizer Micro 8gb belleði 14,99 Ytl ye alýyorum.Bir yanlýþlýk yok herhalde.Satýcý sende nereden çýktýn derse ne yapacaðýz bilmiyorum @Kyabro arkadaþýmýz böyle söylemiþti desek nasýl olur acaba?

Not:Herhalde siyah-beyaz yazýcýdan çýktý alsak sorun olmaz.

qontak00

10 Ekim 2008; 17:08:50 

yarýn sabah ilk iþim merter þubenize uðramak olacak.. teþekkürler kampanya için :)

Stroma

10 Ekim 2008; 17:17:36 

abicim nie cevap vermion ya yazýcý yok nasýl cýkartcaz bunu pm uygulamasýna gecsek

kyabro

10 Ekim 2008; 17:19:02 

Arkadaþlar S.S.k. numaramý veriyim isterseniz Yaw gerçek iþte , illa böle iþler yapmak için alman , yada ingiliz kökenlimi olmasý gerek bi firmanýn.

NEGA

Sisteme Gözat

10 Ekim 2008; 17:27:48 

arkadaþlar yarýn bende ordayým gelicek arkadaþlar oem bölümüne uðrayýn tanýþmýþ oluruz

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi NEGA -- 10 Ekim 2008; 17:32:10 >

intel E8600 (günlük 4500 mhz) , asus p5q pro , cellshock 2x1 1000 cl4 (1200 4 4 4 4 ) , 4 x 1 WD2500AAKS raid 0 , ice-Q 4 turbo 4850 , thermaltake armor+ , samsung T240 LCD
meli_brk

10 Ekim 2008; 17:36:35 

quote:

Arkadaþlar S.S.k. numaramý veriyim isterseniz Yaw gerçek iþte , illa böle iþler yapmak için alman , yada ingiliz kökenlimi olmasý gerek bi firmanýn.

aaaa siz türk firmasý mýsýnýz? çok ayýp, kesinlikle almam sizden, alman veya ingiliz firmasý olmasý lazým, almanlarýn malý saðlam olurmuþ

CoMiSeR

Sisteme Gözat

10 Ekim 2008; 17:58:27