tamam da crysis i fx5200 ler bile çalıştırıo crysis testi falan olsaydı daha iyi olurdu bence ama yinede teşekkürler
Sanırım sen Counter-Strike 1.5 ile karıştırdın. Counter-Strike Source Half-Life 2'nin kullandığı grafik motoruyla çalışır. Ayrıca bu oyunu basit ekran kartlarının bile çalıştırması önemli değil. Önemli olan AA ve AF açıkken 250 FPS üzeri çalıştırabiliyor mu?
Oyundaki nickin nedir? Steamin var mı? Oyundan grameradam diye birisini hatırlıyorum da o yüzden sordum. Ben Spectre.
Ben oynamıyorum. Kardeşim oynuyor. Oyundaki kullanıcı adı: SoTD | ErmanTR. Şu an yanımda seni tanıdı. Aynı klandaymışsınız galiba :D Steam var. Grameradam olarak ben de oynuyorum ama çok nadir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grameradam -- 8 Ekim 2008; 20:42:49 >
burda küçük bir ekleme yapmak istiyorum CS de 285 çok yüksek olarak görüne bilir ama normal oyunlarda 20-25-30 kare olan akıcılık cs de 70-80 kadar dir eyer siz 70 kare ile Smoke veya flas in içine girsseniz oyun inanılmaz kasıyor yani smoke lar fps yi inanılmaz etkiliyor :D gerçi son zamanalrda cfg ile bu konuyu aşmıştım ama malesef Sxe çıktı çıkalı cfg yapamıyoruz kendi ayarlarını sabit tutuyor benim için baya kötü oldu :D kaba hesapla 285 le :D smoka girseniz fps 200 e kadar düşer :D tabi ben 1.6 için konuşuyorum :D onda 100 fps sınırı var :D Source da bu smoke olayı varmıdır bilemiyorum :D zira 1.6 dan kopamadım zaten ekran kartımda izin vermiyor :D