Sakatlık sancısı Bosna Hersek ve Estonya ile oynanacak 2010 Dünya Kupası eleme maçları öncesi de A Milli Takımımız’ın peşini bırakmıyor. Önceki gün sakatlıkları nedeniyle 6 futbolcumuzun kadrodan çıkarılmasının ardından dünkü ilk antrenmanda da takımımızın başarılı futbolcusu Ayhan Akman’ın sakatlığı teknik heyeti sıkıntıya soktu.
Antrenmanı yarıda bıraktı
Ali Sami Yen Stadı’nda, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda, Galatasaraylı Ayhan Akman’ın 5’e 2 top kapma çalışması sırasında sakatlandığı bildirildi. Alt baldırında bir zorlanma hisseden milli futbolcu antrenmanı yarıda bıraktı. Ayhan’ın durumunun bugün yapılacak kontroller sonrası netlik kazanacağı belirtildi.
Kaynak: Hürriyet
8 Ekim 2008; 14:30:27
Bu kadar cok sakatlık yasadigimiz bir sezon hatırlamiyorum.
Biz 2 Hafta sonraki Olimpiakos macında ne yapacağiz?Bu kadar sakat as oyuncumuz varken
Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
Adnan Sezgin biraz göbeği eritirse Ön Libero oynar diye düşünüyorum. Geçen sene T.Direktör eksikliği varken devreye girmişti, bu senede Ön liberoya geçer.
Adnan Sezgin biraz göbeği eritirse Ön Libero oynar diye düşünüyorum. Geçen sene T.Direktör eksikliği varken devreye girmişti, bu senede Ön liberoya geçer.
Formundan hiç düşmüyorsun hocam
Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
Formundan hiç düşmüyorsun hocam
Napalım iki bayram arası eyleşiyoz işte hocam, bizimde bir eğlence burası var.
Kaldık Mehmet Güven e şimdi. Hasan Şaşla Arda ortaya yanaşır iyice. Sağdan soldan gelir gelir geçerler vızır vızır.
Ayhan olduğu zamanda geçiyorlardı vızır vızır. Sakatlanmasına biraz sevindim açıkçası ayhan orta sahayı batırıyor. Topal iyileşmezse meira ortaya geçer ve daha derli toplu orta sahamız olur.
Kaldık Mehmet Güven e şimdi. Hasan Şaşla Arda ortaya yanaşır iyice. Sağdan soldan gelir gelir geçerler vızır vızır.
Ayhan olduğu zamanda geçiyorlardı vızır vızır. Sakatlanmasına biraz sevindim açıkçası ayhan orta sahayı batırıyor. Topal iyileşmezse meira ortaya geçer ve daha derli toplu orta sahamız olur.
Bence de Ayhan oyun kurmaya uğraşmaktan esas yapması gereken süpürücülüğü yapamıyordu ama Meira önliberoya geçince de çok gol yiyoruz yaw.