Şimdi Ara

ASUS P5KPL overclock yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben ASUS P5KPL anakart Intel e6750 2.66 işlemci kullanıyorum

ve yakın zamanda iyi bir psu alıp sistemimi o\c yapıcam ama anakartım (ASUS P5KPL) o\c desteklimi değilmi bilmiyorum. yani işlemcimin fsp hızını arttırıp - voltaj arttırıp o\c yapabilirmiyim bu anakart da ? ona göre psu alıcam... yani bildim bios a girince yukar da AI Tweaker menusu olması lazım ama bnm anakartta yok acaba başka bi yerden mi o\c yapılıo yoksa hiç bios güncellemesi yapmadım içinmi...

ASUS ROG Crosshair VIII Hero | Ryzen 9 5900X | G.Skill 16GB (2x8GB) Trident Z DDR4 4000MHz CL16 | Asus ROG RTX 3080 STRIX OC | Corsair H150i PRO | Corsair HX1000i 80 Platinum | Corsair MP600 500 GB | Thermaltake CORE V51 | ASUS PG258Q | Logitech G Pro G410 C922 | SteelSeries Arctis Pro | SteelSeries Qck+ | Nvidia 3D Vision 2 |
  • Bende p5gc-mx var belki bioslar benzerdir.Neyse bende JumperFree Configuration diye bir yer var ordan yapıyorum.AI overclocking kısmını auto dan manual e getirince birkaç ayar açılıyor.Birde eğer o/c yapacaksan biosu güncelle.

Orjinalden alıntı: SaYKoTurk

merhaba arkadaşlar ben ASUS P5KPL anakart Intel e6750 2.66 işlemci kullanıyorum

ve yakın zamanda iyi bir psu alıp sistemimi o\c yapıcam ama anakartım (ASUS P5KPL) o\c desteklimi değilmi bilmiyorum. yani işlemcimin fsp hızını arttırıp - voltaj arttırıp o\c yapabilirmiyim bu anakart da ? ona göre psu alıcam... yani bildim bios a girince yukar da AI Tweaker menusu olması lazım ama bnm anakartta yok acaba başka bi yerden mi o\c yapılıo yoksa hiç bios güncellemesi yapmadım içinmi...

eternetin çalşmamasına hazırla kendini 400x8 çarpanıyla rahat 3.2 yi görürsün ancak voltaj veremediğinden yukarısı biraz zor
    bendeki p5kpl-c
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.