MÜJDEEEE TONLKAZAN İÇİN SIRADA BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZ wap.tonlakazan.com a girin (ücretsiz) bakın böyle yazıyor
Hoşgeldin 535...4122 şu an için tüm reklamtonlarımız kapışılmış durumda....vs aynı yazıyo sitede altına yeni bi yazı eklemişler
Tebrikler,artık TonlaKazan üyesisiniz!TonlaKazan,turkcell abonelerine kendilerini arayanlara marka reklamtonları dinlettikçe kontör/dakika kazandıran bir servistir.Şu an üyeliğiniz alındı,markalar sizi seçtikçe kontör/dakika kazanmaya başlayacaksınız.
www.tonlakazana.com 'da yeni eklenen yazmıyor,oraya eklememişler bakalım hayırlısı az kaldı
Arkadaşlar konuyu tekrar sordum kesin olsun diye tonlakazana Merhaba, HARUN UCAR, 2 hafta icerisinde tum uyelikler ayni sekilde olacaktir. Sizden beklemenizi ve TonlaKazan.com\'u takip etmenizi rica ediyoruz. Talebinizin cozum surecini asagidaki linkten takip edebilirsiniz;
son 1.5 hafta :) sonra gelsin kontörler bakalım kaç bin kişi daha kayıt olucak....
Arkadaşlar bende üye olmak istiyordum biraz dolaştım sitede bi baktım ve buldum!!!!!!!!!!!!!!!!!! kod almayı hemen telleri elimize alalım
DAVETİYE yaz 1001 e yolla davetiye kodun hemen gelsin
ben üye oldum böyle yazdı Bilgilerin başarıyla kaydedildi.
CEBIT yaz 1001 e yolla direk üye ol
NOT:DAHA ÖNCE KOD GÖNDERENLER KATILAMAZ :(
Artık arandıkça kazanmaya bir adım daha yakınsın.
TonlaKazan'da senin profiline uygun bir reklamton olduğunda üyeliğin otomatik olarak aktifleştirilecek ve aktifleştirildiğine dair bir SMS ile seni haberder edeceğiz. Bu SMS'den sonra Tonlakazan.com'a (Web ya da Wap yolu ile) giriş yapabilir, arandıkça kazanabilirsin.
Üye oldugun için kazandığın kontörler 24 saat içerisinde hattına yüklenecek
NOT:2 kontörüm gitti mesaj attım diye ama 5 kontör hediye gelicek süper sıraya girdimmmmm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfurix -- 18 Ekim 2008; 13:41:49 >
Teşekkürler...Kontör kazanabilmek için illa çalarken dinlet aboneside olmak gerekiyormuş...Ben bugün üye oldum tonla kazana, üyeliğim aktifleştiğinde sms atıcaklarmış...Çalarken dinlete abone değilim, üye olmak için tonla kazanın aktifleşmesini beklemek mi gerek?...Bi de bu çalarken dinletin üyelik ücreti ayın kaçıncı günü kesiliyor?...
90 dan fazla kazanilmiyor diye okudum diğer konuda.
Teşekkürler...Kontör kazanabilmek için illa çalarken dinlet aboneside olmak gerekiyormuş...Ben bugün üye oldum tonla kazana, üyeliğim aktifleştiğinde sms atıcaklarmış...Çalarken dinlete abone değilim, üye olmak için tonla kazanın aktifleşmesini beklemek mi gerek?...Bi de bu çalarken dinletin üyelik ücreti ayın kaçıncı günü kesiliyor?...
Çalarken dinlete bende üye değilim birinin bunu aydinlatmasi gerekiyor :)
90 dan fazla kazanilmiyor diye okudum diğer konuda.
Çalarken dinlete bende üye değilim birinin bunu aydinlatmasi gerekiyor :)
diyer yerede yazdım arkadaşlar üye olmucaz... aktifleştiği an turkcell bizi üye yapıcak kendiliğinden uygun olan çalarken dinlete ve her ay 90 kontörcük kazanıcazzzzzz süppr