Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
600 Watt Tak Çıkar Psu Önerileriniz ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> 600 Watt Tak Çıkar Psu Önerileriniz ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Enforcer54

8 Ekim 2008; 13:50:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

S.a arkadaşlar yeni bir psu ya ihtiyacım var ve kabloların kasa içinde fazlalık yapmasından çok çektim bu yüzden şöyle kaliteli bir tak çıkar 600 Watt psu önerilerinizi alabilirmiyim

benim aklımdan ilk bu geçti Recom kalite ve sessizlik konusunda iyi olduğunu duydum
http://www.mavibilgisayar.com/ud/9043

önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

okean

8 Ekim 2008; 14:35:42 

Bu ürün High Power 560W modelinin aynısı, nominal gücü 560W, tepe değeri 600W. Güç göstergesi vs. özellikleri var, daha önce donanımhaber'de incelenmişti:
http://www.donanimhaber.com/Video.aspx?Id=135

En önemli sıkıntısı LED'li fanı biraz gürültülü olması. Eğer sessizlik senin için bu tip dijital ekran falan gibi özelliklerden daha önemli ise daha büyük ve sessiz fanlı modellere bakmalısın. Yine High Power'ın 650W'lık Absolute serisi veya OCZ'nin yeni ModXstream-Pro serileri olabilir.

NuriAlcho

8 Ekim 2008; 16:28:20 

Recom 600 yeterli bir seçim olacaktır

Intel Conroe E 6600 ASRock Crossfire 320x2=640 GB Seagate Raid Creative XFI Fatality Sapphire X1900XTX&Accelero 2 Gskill 2x1024 CL4 DDrII 667 Philips Dvd Writer BenQ Dvd Rom Cambridge Soundworks DDTSII SilverStone TJ04 Kasa Silverstone 560 PSU 19 Philips 190X LCD
Enforcer54

8 Ekim 2008; 17:08:13 

quote:

Orjinalden alıntı: okean

Bu ürün High Power 560W modelinin aynısı, nominal gücü 560W, tepe değeri 600W. Güç göstergesi vs. özellikleri var, daha önce donanımhaber'de incelenmişti:
http://www.donanimhaber.com/Video.aspx?Id=135

En önemli sıkıntısı LED'li fanı biraz gürültülü olması. Eğer sessizlik senin için bu tip dijital ekran falan gibi özelliklerden daha önemli ise daha büyük ve sessiz fanlı modellere bakmalısın. Yine High Power'ın 650W'lık Absolute serisi veya OCZ'nin yeni ModXstream-Pro serileri olabilir.

Led gösterge felan önemli değil sadece kabloların modüler olması yeterli tak çıkar olsun yeter yani sessizlikte önemli aslında almışken sessiz birşey almakta fayda var geceleri müzik dinlemeden kullandığımda beni fazla rahatsız etmemeli müzik dinlerken fabrika gibi çalışsın farketmez :)

Enforcer54

9 Ekim 2008; 16:47:00 

bunun siparişini verdim şimdi başka kimse öneride bulunmadı hayırlısı artık
http://www.hepsiburada.com/high-power-absolute-650w-13.5cm-fanli-moduler-80-verimli-power-supply-hp-650-g14c/productDetails.aspx?categoryid=1012&productid=bd850755

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> 600 Watt Tak Çıkar Psu Önerileriniz ? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Scythe Orochi & Zipang işlemci soğutucuları
Scythe'nin devasa boyuttaki işlemci soğutucusu Orochi ve nispeten ufak sayılabilecek soğutucusu Zipang test sistemimizde
HIS HD4850 ICEQ TurboX Crossfire
Azıyla yetinmeyenler için; ICEQ TurboX Crossfire performansı mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir