Arkadaşlar Türkiye CeBIT Bilişim Eurasia 7 – 12 Ekim 2008 Bilişim Fuarı açıldı. Geçtiğimiz sene fx57 sayesinde birçok bilgi edindik. Fakat bu sene fuarla ilgili herhangi bir konu göremedim. Video inceleme filan yok.
Acaba fuar ile ilgili yeni bilgiler toplayabileceğimiz güzel bir site var mı? Fx57 nin blog sayfası niye kapalı? Niye dh de CeBIT ile ilgili konular yok?
Her nerede ve ne halde olursan ol, Dost ve Aşık olmaya çalış. Cömertlikte ve Yardım etmede "Akarsu" gibi ol, Şefkat ve Merhamette "Güneş" gibi ol, Başkalarının Kusurlarını Örtmekte "Gece" gibi ol, Hiddet ve Asabiyette "Ölü" gibi ol, Tevazuda "Toprak" gibi ol, Hoşgörüde "Deniz" gibi ol,
Dün yani fuarının ilk günü Cebit'e gittik ve çok sayıda video çektik, ayrıca ekip olarak bir kez daha gideceğiz. Cebit ile ilgili video dizimiz kısa zamanda başlayacak.
Ben Perşembe günü gittim fuara. Düşündüğüm gibi geçmedi. Donanım merakımdan dolayı gittiğim fuarda ne yazık ki donanım hakkında hiçbirşey göremedim. Öyle ki CeBit'in yanındaki Teknosa, donanım konusunda CeBit'ten daha çekici geldi. Cep telefonları, navigasyon cihazları yoğunluklu bir fuardı. Sennheiser kulaklıları denemem, bir-iki firmadan bilgi almam dışında pek yararlı olmadı.
Ayrıca 2,3 ve 4. salonlara da giriş yapamadım. (Nasıl bir uygulamaysa artık!! O kadar para veriyoruz fuarı istediğimiz gibi gezemiyoruz. ) Salonlara girmek istediğimi söylemek, gerekirse biraz kargaşa için CeBit yönetimine gitmek istediğimde ise ise garip bir durumla karşılaştım. Yönetim odasını giriş yapamadığım yere koymuş çakal herifler. İlk defa gittiğim fuar, hiç iyi bir izlenim bırakmadı. Eğer bu şekilde devam ederse de bir daha gitmeyi düşünmüyorum.
Gidecek olanlar iyice düşünüp araştırmadan gitmesin bence.
Tamam dh forumlarından takip edelim de görünebilir bir sabit başlığı filan olsun. üst konulardan bıktım neredeyse bi sayfa üst konu var. Aşağıdaki konuların hepsi de saçma sapan dikkat çekici başlık hevesi yüzünden milletin sıkıyor adamı.
ayrıca fx57 nin blog sayfası niye kapandı ya. ne güzel oradan takip ediyorduk. onun yüzünden 1 aydır siteyi takip edemiyorum
Her nerede ve ne halde olursan ol, Dost ve Aşık olmaya çalış. Cömertlikte ve Yardım etmede "Akarsu" gibi ol, Şefkat ve Merhamette "Güneş" gibi ol, Başkalarının Kusurlarını Örtmekte "Gece" gibi ol, Hiddet ve Asabiyette "Ölü" gibi ol, Tevazuda "Toprak" gibi ol, Hoşgörüde "Deniz" gibi ol,