LG nin yıllarıdır ürettiği ürünlerde sürekli sıkıntı yaşadığı plazma tvlerine has buizzing sıkıntısı artık tarih oldu.42pg200 adı altında geçtiğimiz pazartesi piyasaya dağıtılan cihazın 2008 sonbahar 2009 yılı ortaltalarına kadar satılacağı belirtildi... Cihaz 100 hz lik taramaya ve 20.000 :1 kontrast oranına sahip.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Merhabalar...
LG42PG200R aldim ve cok super kalite goruntu var, ses olarak MÜKEMMEL !
Dreambox 500s(klon) Hama scart/scart altin kaplama ile bagli.
flashsiz cekdim :
nazar demesin
***** dikkat elinizde kaliteli kablo var ise ve televizyonu montaj yapmiya gelen servis iyi degil derse DIKKAT !!!! arkasinda bi seyler vardir ! benim scart/scart kabloya iyi degil dedi, montaj sonrasi...kumandayla 2 tikilamaynan bi seyler yapdi ve goruntu hos degildi bana kabloyada sorun var dedi ve bana scart/scart techlink tavsiye etti.... 40ytl'ye bir tane takdi ve goruntu guzel oldu amma ben servis gitdikden sonra elimdeki HAMA'yi denedim.... inanir misiniz ? goruntu daha guzeldi.... !
Hemen tel etim servise, adam soyle diyordu tel'de : abi aman aklina bi seyler getirme... istersen kabloya yarin getir parasini veriyim...
bunun ustune ne diyecek bulamiyorum.... hic hos olmuyan bi sey yasadim servis ile :(
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
güzel bir tv ye benziyor başka fotolarda koyarmısınız bende aynı üründen almak istiyorum.özellikle hareketli görüntüler maç vb ve dvd divx performansı nasış foto koyabilirmisiniz.
dostum ben aldım 42pg200 maçlarda fevkalede izleniyor. Yani top nerdeyse görüntü orada pişman olmazsın. Cihazı almadan Samsung Q serisi plazma ile arasında kararsız kalmıştım. 100 herz olması ve kontrast oranının daha yüksek oolması nedeniyle satıcı arkadaşında tavsiyesiyle aldım. Dvd, canlı tv ve maçları izledim. Satıcı arkadaşı da tebrik ettim tavsiyesinden dolayı Bir de lcd ve plazma alırken mümkünse ocihazda normal tv yayını izleyerek, deneyerek alın. HD görüntüyle yapılan yavaş çekim yayınlar ve HD uydu yayınları yanıltabilir. Ancak teknoloji marketlerinde izlediğiniz canlı tv görüntüsünden daha iyisini evde uydu yayını ile izleyebileceğini görebilirsiniz. Özellikle digitürk kullanıyorsanız pişman olmazsınız yayından.
Nereden ve hangi bayiiden aldığını söyler misin?
teknosa kozyatağı mağazasında 1.799 ytl 12 taksit fiyatı oradan aldım diğer mağazlarında 100 ytl daha fark var ama kampanyası devam ediyor mu bilmiyorum. O mağazadaki fiyatı kampanyada olması nedeniyle biraz uygundu
Cihaz da piyasaya yeni sürüldü, ama ben de gaz kesiyorum doğrusu... 1700 YTL fiyatıyla cidden cazip görünüyor... 16:9 olmasına karşılık diğer HD Ready plazmalar 1024x768 gelirken bu nasıl native 1366x768 olabiliyor onu da anlamış değilim... PS3 performansını görsem düşünmeden alacağım... en yakın fiyatlı Full HD Plazma en azından 1000 YTL daha pahalı çünkü... arada ne kadar performans farkı olabileceğini görmeden kestiremiyorum bir türlü...
bende lcd mi alsam plazmamı karar veremedim.fiyatı uygun görüntüde mükemmel diyorsunuz.ne yapmalıyım.ama suan herkez lcd peşinde.bu kadar fark varmı ya.......arada istanbul bilişimde suan 1490 fiyatı var....
bu cihaz ayrıca full hd yi desteklediği anlaşılan full hd logosuna da sahip.
hayırlı ugurlu olsun goruntusu guzel.1490 ytl fıyatı var dıyen arkadas nerde satılıyor o fiyattan.ib demeyın 500 ytl deselerde almam.full garantılı yetkılı servısse bılmek ısterım satılan yerı saygılar
mediamarkt'ta 1598 ytl idi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme