Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Jailbreaklerde Dfu mod tanımıyor.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> Jailbreaklerde Dfu mod tanımıyor. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
0hann3s

8 Ekim 2008; 12:31:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar jailbreak yapiorum telefonu 17 saattir urasiorum daha uyumadım.. en sonda dfu moddan sonra restore etme kısmında. "dfu moda alıyorum fakat. yanlıs baglantı diyor.. quickpwn veya winpwn kullanıp yapanlar oldukca fazla..2sinide kullandım 2sindede aynı sorun hata benden kaynaklanıyor olmalı... Sorunun basit olduguna eminim tecrübeli arkadaslardan yardıma ihtiyacım war bu arada teL modelim iPhone 3G 2.0.2 ya tek istedigim installer dosyasını telefona atmak ya. oof of lütfen yardım

xendaba

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Ekim 2008; 21:58:16 

quickpwn de dfu moda alacağını sana kim söyledi .. nerden okudun bilmem ?

ozngltkn

8 Ekim 2008; 22:51:47 

2.0 versiyondan sonra dfu modda update yapmaya kalkarsan sorun oluyormuş.Aynısı banada oldu dfu modda kaldı.İnternette biryerde gördüm(muhtemelen burda :))
home tuşuna basılı tut iphonun ondan sonra bırakmadan bilgisayara kabloyla bagla,kablo zamazingosu çıkana kadar bekle ondan sonra restore moda alıyor kendını.Benim boyle oldu duzeldi.Umarım sende halledersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozngltkn -- 8 Ekim 2008; 22:47:46 >

PSN: Gbros
MuttFTS.

8 Ekim 2008; 22:56:02 

Evet, ben de 2.1 yüklerken DFUya aldım aldım olmadı. Sonra şans eseri Recovery modu deniyim demiştim, olmuştu.

Letz get high.
Mixenon

Sisteme Gözat

8 Ekim 2008; 23:05:54 

2.1 e yükselt quickpwn ile yap sadece yönergeleri izle 5dk da tamam, olmuyorsa bir yerde hata yapıyorsundur.

Bir imzam bile yok anlıyormusun?
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> Jailbreaklerde Dfu mod tanımıyor. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
HIS HD4830 Crossfire
ATI'ın orta alt seviyede yeni silahı HD4830 ve Crossfire performansı mercek altında
Cebit 2008: Mobiliz Standı
Çalışanınızı, çocuğunuzu veya eşinizi takip etmek mi istiyorsunuz? Mobiliz size an an GPS üzerinden takip olanağı sunuyor!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar