Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SATILDI @@@ DUAL CORE İŞLEMCİLİ, 256 MB nVIDIA 7600 EKRAN KARTLI TOSHIBA LAPTOP 790 YTL @@@

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket] >> İkinci El >> Mp3, Notebook, Kameralar >> Notebook, aksesuar ve bileşenleri >> SATILDI @@@ DUAL CORE İŞLEMCİLİ, 256 MB nVIDIA 7600 EKRAN KARTLI TOSHIBA LAPTOP 790 YTL @@@ Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
@coyote

İkinci el mesajı:284
Katılım zamanı: 30 Aralık 2005;
Durum: Forumda değil

8 Ekim 2008; 11:49:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Tam modeli A100-003. Laptopu kullanmak için değil, üzerindeki donanımlarla kendi laptopumu upgrade etmek için satın aldım. İşlemcisini, ram'ini, ve hard diskini kendi dizüstü bilgisayarımınkiler ile değiştirdim.

İşlemci : Core 2 Duo T7400 (2.16 GHz) yerine Dual Core T2370 (1.73 GHz)

Ram : 2x1024 Mb, 533 MHz yerine 1x1024 Mb 667 MHz

HDD : 160 Gb, 5400 RPM yerine 80 Gb, 5400 RPM

Paylaşımsız 256 MB'lık NVIDIA® GeForce™ FX Go 7600 ekran kartı, kullandığım bir çok laptoptan çok daha net ve geniş görüş açılı üst sınıf TruBrite® ekranı, çok kaliteli ses veren dahili speaker'ları, kaliteli işçiliği ile güzel bir cihaz. Adaptörü orjinal ve pili gayet iyi durumda.

Laptopun ekranı, kasası, klavyesi el değmemiş gibi. Üst kapaktaki, zor farkedilen kılcal 1-2 çizik dışında görünüm olarak yeniden farksız. Cihaz Toshiba Türkiye'den satın alınmış ve normalde 2009 Nisan ayına kadar garantisi var. Ancak işlemci değişikliğinden dolayı, şu anda garanti dışı. İleride ihtiyaç duyulursa, işlemcisi yeniden T7400 ile değiştirilerek tekrar garanti kapsamına girebilir. Standart modelden farklılıklarını yukarıda belirttim. Haliyle fiyatı da standart A100-003'den ucuz.

Orjinal Toshiba taşıma çantası ve Microsoft optik mouse ile beraber fiyatı 790 YTL'dir.

Pazarlık ve takas düşünmüyorum.

Hayırlı alışverişler.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @coyote -- 12 Ekim 2008; 21:00:05 >

Alışveriş yaptıklarım: Darth Vader RSi (x2), kaganmit, şimdikizaman (x2), requiem_, KEHRIBAR, Haydar_Dümen (EcZaNeT), FaBeRgE, sp@wn, amras_tasartir, blue79 (vogue), plyr, er9en, dilligaf, yug2980, SCORPION07, quikcem, fortress34, Rainmaker©, silencer, 87akin-izmir, Heardalis, SAMURAY__ALMANCI, itachi84, MegriM (x2), emreee85, Security, yilmazeest, pmanager, ilksav, xavi06, sabriaga, High, emir30, feza-elektronik, okanbay, sky__walker
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [İkinci El - Sıcak Fırsatlar - Ödüllü Anket] >> İkinci El >> Mp3, Notebook, Kameralar >> Notebook, aksesuar ve bileşenleri >> SATILDI @@@ DUAL CORE İŞLEMCİLİ, 256 MB nVIDIA 7600 EKRAN KARTLI TOSHIBA LAPTOP 790 YTL @@@ Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Command & Conquer: Red Alert 3 (PC ve Xbox 360)
Uzun bir aradan sonra tamamen değişen bir Red Alert karşımızda.
Cebit 08: Forex Standı
Yoğu iş yükü, trafik, ekonomik krizler! Biraz rahatlamaya ne dersiniz? Forex'in masaj koltukları hakkında bilgi alıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar