Arkadaşlar yıllar önce D&R'da bir türk yarış PC oyunu görmüştüm.
içinde bildiğmiz şahinler kartallar renolar magirus dolmuşlar ve man otobüsler vardı.. süper bişeydi.. yıllardır o oyunu arıyorum. Adını bilen varsa nolur söylesin.
Bu aralar böyle enteresan konular açılmaya başlandı :) bi arkadaşta at yarışı oyunu arıyordu. Şimdi bende meraklandım dogrusu google'dan arattırdınmı birşey çıktımı?Yaşadıgın şehirde ki oyun satanların eski arşivlerini bi yoklama çek hocam istersen.Netten zor gibi gözüküyor..
"Doldur Sufii kadehleri Aşk ile.Kadehimiz Can'dır,hepimiz bir Can.İçelim ve aklımız çıksın baştan.Doldur Sufii kadehleri Aşk ile... Diyar-ı Masiba'dan geliriz biz.Evvel çok idik,şimdi Bir olduk biz.Duyardık,uyurduk,uyandık Aşka.Doldur Sufii ahh yanıyor içimiz... Gel dedi Sultanımız geldik işte.Üfle de Neyden etmesin şikayet,Şükür bizde Aşık olduk nihayet.Doldur te'be yürekleri Aşk ile..."
aha olabilir ya. şimdi işyerinde açılmıyor. websens var malum :D evde bakacağm bu olabilir. Ama dolmuşlar otobüsler falan da vardı sanki... du bakalım ne çıkacak..
bizim de haberimiz olsun eger dogru oyunsa bi bakalım nasıl birşeymiş... scssoft'un yapay zekalarından sıkıldım artıkın...
"Doldur Sufii kadehleri Aşk ile.Kadehimiz Can'dır,hepimiz bir Can.İçelim ve aklımız çıksın baştan.Doldur Sufii kadehleri Aşk ile... Diyar-ı Masiba'dan geliriz biz.Evvel çok idik,şimdi Bir olduk biz.Duyardık,uyurduk,uyandık Aşka.Doldur Sufii ahh yanıyor içimiz... Gel dedi Sultanımız geldik işte.Üfle de Neyden etmesin şikayet,Şükür bizde Aşık olduk nihayet.Doldur te'be yürekleri Aşk ile..."